Kerem SEÇER' Alıntı:
Ali, Allah aşkına Türkiye Kupası nedir ya? Adı sanı var olan bir kupa mıdır? Her defasında ULEB'i yok sayıp Türkiye Kupası'nı öne çıkarıyorsun. Sürprizmiş. Senin yazdıklarından anlaşılıyor ki Türkiye Kupası > ULEB CUP
Sevgili Kerem,inan benim Ulep Cup'ı ve oradaki başarıları küçümsediğim yok,emeğe sonuna kadar saygılıyım.
Ama bu takımın asıl hedeflerinden birer birer elenip,hiç hesapta olmayan Ulep Cup da elde edilen 4.lük Türkiye içi ve asıl hedefler olan kupalarda yaşanan hüsranlara kılıf olarak gösterilmesine tepkiliyim.Hepimiz için sürpriz olmadımı,gruplar açıklandığında Murat hoca 3.olarak çıkarsak iyi demişti ama beklentilerin çok ötesinde işler yapıp yüzümüzü güldürdüler.
Oysaki biz onlardan Türkiye içi başarılarda bekliyorduk.Buna odaklanmıştık.Destek,kaynak herşey vardı.
İlk önce sezon öncesi hazırlık zamanı iyi kullanılamadı.Çok geç kuruldu kadro ve Türkiye kupasına tabiri caizse toplama takım ile gidip hüsran yaşadık.Oysa daha programlı işler yapılıp zaman daha iyi değerlendirilseydi,ilk hüsranı yaşamamış olabilirdik.
Ligde ise çok iyi başladık sonra tepetaklak gittik.Evinde aslan dışarıda kuzu gibi olduk.Deplasmanda kayıplar haddinden fazla verdik.Ligi bize yakışmayacak bir yerde bitirdik ve geçen yılın gerisindeydik artan destek ve yatırıma rağmen!
Play-Off zaten konuşmanın anlamı yok galibiyet dahi alamadan süpürüldük.
Birşey daha eklemek istiyorum ben bu Ataman-Özyer karşılaştırılmasına şiddetle karşı çıkıyorum,elma ile armut'un karşılaştırılması gibi bir şey bu ama Ergin Ataman'ında hakkını kimse yemesin Ulap Cup 10 da 10 ve Ç.Final,Türkiye Kupası Ç.Final ve Lig lideri olarak sezonu kapattı Play-off Yarı Final oynattı bunlarıda Guardsız yaptı,gerçi en büyük eksisi buydu ama buraya kadarda müthiş getirdi takımını.
Murat Hocamızda uzun yıllar Avrupada olmayan bir takımı Ulap Cup 4.sü yapmayı başardı.