Murat ÖZYER kalmalı mı?

Murat ÖZYER kalmalı mı?

  • Evet, kalmalı

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    140
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortalık sakinlesmişken tekrar kıvılcım yaratıyosunuz begenmeyende 30 küsür kişi var herkes aynı düsünceyi paylasacak degil galatasarayın bu seneki bütcesi 3.5m dolar felan degil kendinizi kandırmayın arkadalar charles juventuden 800 bin dolar alıyodu begenmedi galatasaraya geldi hüseyin 1milyon dolar üstünde kontrat imzaladi ikisinin toplamı zaten ne yapıyo bir düsünün isterseniz digerleri hatır gönül gazozuna oynamadı dimi yapmayın biraz allah askına hangi 3.5milyon dolarmıs bizim bütcemiz sene basında konustugumuz miktardır yani 6.5m dolar sadece yabancılar için federasyona ödenen para bile sizin dedginiz bütce ile olamaz biraz yazarken mantıklı yazın 3.5 milyon dolara kimse bu takımı kuramaz eger gercekcese bunu biri bana ispatlasın belgesi ile murat hocayı daha elestirirsem fülkerli olayım 8)
 
Bu kadar maddi manevi destek ile Türkiye içinde başarısız olmak imkansızdı ve M.ÖZYER,o müthiş icraatlarıyla bunu başardı!!!

Sonuç'a bakın arkadaşlar suni olaylar ile kendinizi avutmayın.Bizler final hesapları yaparken bir sezon berbat oldu,ne Türkiye Kupası ne de Play-off'larda hepsinde hüsran yaşadık,sezon başı yapılanma doğru düzgün yapılmadı.

Ama az kaldı,çok az.
 
mustafakaya' Alıntı:
Arda Öztürk' Alıntı:
Bu yılın bütçesini verip gelecek seneninde parasını içine koyuyorsun Volkan.

Hem zaten abi Dee ile Hüseyin toplam 10 milyon $ alıyor ;)

Mustafa kardesim benden cok ufaksın ögrenecek cok seyin var bence abilerinle dalga gecmeye kalkma ezilirsin sırf yabancılar için fedarasyona ödenen para 500 bin dolar hangi 3.5 milyon dolara kurulmus bu kadro herkes bedevaya oynuyo herkesde GALATASARAYA hayır işlemek için oynuyo dimi
 
Ali, Allah aşkına Türkiye Kupası nedir ya? Adı sanı var olan bir kupa mıdır? Her defasında ULEB'i yok sayıp Türkiye Kupası'nı öne çıkarıyorsun. Sürprizmiş. Senin yazdıklarından anlaşılıyor ki Türkiye Kupası > ULEB CUP
 
Eğer ki Mithat Abi'nin yazdığı 6.5 M $ rakamı ciddi ciddi doğruysa kesinlikle Murat hoca gitmeli,bu bütçe başka bir hocada olsaydı eminim daha iyi yerlere gelirdik çünkü..Ama dediğim gibi doğruysa..
 
Bu kavgayı anlamak mümkün değil! İlla bir tarafı tutucam diye karşı tarafa hakaret edilmemeli. Ahmet beyin veya bir başkasının Murat hocadan para aldığı ya da tanıdığı için onun savunduğu söylemek kavganın artık komik bir hale geldiğini gösteriyor. Murat hoca, bu taraftarın unuttuğu şeyleri tekrar hatırlattı. İlk yarıyı lider bitirmek , ardından uleb teki muhteşem başarı. Antrenman programıyla, yaptığı küçük bir gafla bunları görmezden gelmeyelim lütfen. Erman kunter de başarılı bir hoca. Gelse ben üzülmem ama forumda yaratılan gerilim yüzünden bu transfer olsa bile şimdiden tadı kaçtı. Ama istikrar için Murat Hocayla devam edilmeli.

Ayrıca her defasında mukayese edilen ergin atamanın bjk sine ne oldu. Onlar da bizim gibi şampiyonluk diye yola çıktılar. sezon bittiğinde onların elinde hiçbirşey ,biz de ise koskocaman Uleb 4. lüğü var. Bütçeyse derdimiz, ben bilmem hangi oyuncu kaç para alıyor .ama bariz olan bir şey varsa telekokumun ve fulkerin bütçeleri bizimkinden daha fazladır. el amin solomon gibi adam Galatasaray da olsaydı ligde şampiyon olurduk. Ulebde gelinecek en üst noktaya gelindi. Badalonadaki Rudy için Portland Blazersin sahibi adamın ayağına geliyor hediyelerle. Tüm oyuncular milli takım düzeyinde.Dinamo , avrupanın en pahalı 7. takımı.İkisi de avrupa karması gibi. Böyle takımların ardından Cimbom geliyor ve bunu küçük görenler var.

Murat Hocayı, Ülker zorla getirdi deniyor. Yahu adam babasının oğlu mu? Niye bu kadar zorlasın. Ülkerin sponsorluğu karlı mıdır değil midir onu bilemem. Başka bir firma daha iyi şarlarla gelirse tabii ki o seçilmelidir. Kimse Galatasaray kulübüne bir şey diretecek kuvette değildir.
 
Oğuz Uzun' Alıntı:
Eğer ki Mithat Abi'nin yazdığı 6.5 M $ rakamı ciddi ciddi doğruysa kesinlikle Murat hoca gitmeli,bu bütçe başka bir hocada olsaydı eminim daha iyi yerlere gelirdik çünkü..Ama dediğim gibi doğruysa..

KESİNLİKLE dogru oguz kardesim sene basında bunun tartısmasını yapmıstık transfer bütcemiz 6.5m dolar sadece ülker 5milyon dolar verdi bunun tv hakları vede adnan polat biraz destegi ile bütcemiz 6.5m dolar olarak belirlendi nedense sene basi 6.5m dolar olan bütce basarısız olunca 3.5m dolar düstü bu senın transfer topicini okuyanlar gercekleri görür.Mitat abimde buna baska bir boyut getirdi önümüzdeki senenin bütcesindende kulanılmıs dedi ben cok sasırmam sonucta ülker murat özyeri murat özyer ülkeri kolluyo aşikardir sagır sultan duymustur .

Biz bu danışıklı dövüsü söleyince kötü oluyoruz bu takımın başına nasıl geldigini murat hocanın cümle alem biliyo daha bayan topicinde yigit baskanımıza böle sesini yükseltin derken murat hoca sustugu zaman bir bildigi vardır deniliyo ne bılıyo susarak ben bilmiyorum ama seneler vede sampiyonluklar gidiyo bugun fenerbahceye ülker desin bu hoca gelicek takımın basına ne oluyo görelim ama adını bile anmak istemedıgım özhan canaydın bunları kabul edip murat hocaya takımın basına getirmis üstüne türkiyenin en büyük markasını ayaklar altına alarak sus payına göz yummus bayan takımını küme düsürmüs erkek takımı ilk defa duyudugum play -out diye bir durumla ligde kalmıs .

Murat hoca gercekten iyi insan gercekten süper galatasaraylı ama galatasaraya yararlı olucagını düsünmüyorum bu benim kendi düsümcem buna neden saygı ile karsılanmıyor anlamıyorum murat hocanın kişiligine laf yok küfür yok tahrık yok .

Artık bırakalım kalp kırmayı 50 küsür kişi kalsın diyo 40 küsür kişi gitsin herkesinde amacı belli GALATASARAY murat hoca kalırsada biz takımı desteklicez murat hoca gıdıncede kalsın diyenler desteklicek son söz yönetimde hayırlısı ne ise o olsun !!!
 
Lütfen herkes birbirinin fikrine saygı duysun.

Lütfen kimse kimseyi komik oluyorsun vb sözlerle küçümsemesin.

Lütfen kimse karşısındakinin yaşıyla ya da basketbol bilgisiyle alay etmesin.

Lütfen kimse "çamur at izi kalsın" düşüncesiyle hareket etmesin, ispatlayamayacağı iddialar öne sürmesin.

Lütfen ...
 
Onur Yavuz' Alıntı:
Lütfen herkes birbirinin fikrine saygı duysun.

Lütfen kimse kimseyi komik oluyorsun vb sözlerle küçümsemesin.

Lütfen kimse karşısındakinin yaşıyla ya da basketbol bilgisiyle alay etmesin.

Lütfen kimse "çamur at izi kalsın" düşüncesiyle hareket etmesin, ispatlayamayacağı iddialar öne sürmesin.

Lütfen ...

Çok doğru söylüyorsun Onur

B en kendi adıma ahmed arkadaşımdan özür diliyorum kendisine hakaret etmek gibi bir amacım yoktu.
Yalnız eleştiriler yapıcı olmaktan çıkıp rencide edici bir durum olunca bende kantarın topuzunu kaçırdım ,bütün genç galayasaraylı arkadaşlarımdan tekrar özür diliyorum.Benim amacım koltuk kavgası olmadığını bilmenizi istiyorum tekrar söylüyorum aktif görev almayacağım ama gereken bütün desteği her anlamda vermekten asla kaçmıyacam.Sanırım senin unuttu dediğin sorunu cevapladım inşallah istediğin bilgileri vermişimdir .

Saygılarımla

m.duran
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Ali, Allah aşkına Türkiye Kupası nedir ya? Adı sanı var olan bir kupa mıdır? Her defasında ULEB'i yok sayıp Türkiye Kupası'nı öne çıkarıyorsun. Sürprizmiş. Senin yazdıklarından anlaşılıyor ki Türkiye Kupası > ULEB CUP


Sevgili Kerem,inan benim Ulep Cup'ı ve oradaki başarıları küçümsediğim yok,emeğe sonuna kadar saygılıyım.

Ama bu takımın asıl hedeflerinden birer birer elenip,hiç hesapta olmayan Ulep Cup da elde edilen 4.lük Türkiye içi ve asıl hedefler olan kupalarda yaşanan hüsranlara kılıf olarak gösterilmesine tepkiliyim.Hepimiz için sürpriz olmadımı,gruplar açıklandığında Murat hoca 3.olarak çıkarsak iyi demişti ama beklentilerin çok ötesinde işler yapıp yüzümüzü güldürdüler.

Oysaki biz onlardan Türkiye içi başarılarda bekliyorduk.Buna odaklanmıştık.Destek,kaynak herşey vardı.

İlk önce sezon öncesi hazırlık zamanı iyi kullanılamadı.Çok geç kuruldu kadro ve Türkiye kupasına tabiri caizse toplama takım ile gidip hüsran yaşadık.Oysa daha programlı işler yapılıp zaman daha iyi değerlendirilseydi,ilk hüsranı yaşamamış olabilirdik.

Ligde ise çok iyi başladık sonra tepetaklak gittik.Evinde aslan dışarıda kuzu gibi olduk.Deplasmanda kayıplar haddinden fazla verdik.Ligi bize yakışmayacak bir yerde bitirdik ve geçen yılın gerisindeydik artan destek ve yatırıma rağmen!

Play-Off zaten konuşmanın anlamı yok galibiyet dahi alamadan süpürüldük.

Birşey daha eklemek istiyorum ben bu Ataman-Özyer karşılaştırılmasına şiddetle karşı çıkıyorum,elma ile armut'un karşılaştırılması gibi bir şey bu ama Ergin Ataman'ında hakkını kimse yemesin Ulap Cup 10 da 10 ve Ç.Final,Türkiye Kupası Ç.Final ve Lig lideri olarak sezonu kapattı Play-off Yarı Final oynattı bunlarıda Guardsız yaptı,gerçi en büyük eksisi buydu ama buraya kadarda müthiş getirdi takımını.

Murat Hocamızda uzun yıllar Avrupada olmayan bir takımı Ulap Cup 4.sü yapmayı başardı.
 
Sayın Murat Necdet Ozyer'in Galatasaray Cafe Crown Basketbol takımında görev süresinde nasıl bir coach ozelliklerine sahip oldugu tam anlamıyla ortaya çıkmıştıır . Ülkerde bunu goremezdim,cunku kadro,yıldızlar vs malum..
 
Az önce tvnet'de İsmet bademle basketbol adlı programı sonlarına dogru yakaladım :) Ne tesadüftir ki konuk murat özyer hocamızdı .!
İsmet badem (Babacan): Son sorumuz murat galatasarayda kalıyormusun ?
Murat hoca: Şuan bana gelen resmi bir teklif yok ve evimdeyim :)
Herşey açık ve net ortada . Olaganüstü bir durum olmassa önümüzdeki sezon Murat özyer ile yol devam ..
 
Ali, Ergin Ataman guardsız yaptı derken sanki Dalmau'yu o almadı mı? Neden bizim eksikliklerimizden tek hoca sorumlu da başka takımlarda hoca değil de yönetim ve başka faktörler sorumlu bunu ben bir türlü anlamıyorum. Ayrıca sene boyunca burda BJK ile dalga geçildiğinde Ergin Ataman değersizdi de şimdi bize gelme ihtimali üzerine mi değerli oldu onu da anlamadıklarım içerisine dahil ediyorum.

Neyse hocayı bekliyoruz. Ergin Ataman da olsa Erman Kunter de olsa zayıf ihtimalle Oktay Mahmuti de olsa ve Murat Özyer de olsa her maçta tribündeki yerimi alacağım ve her zaman destek olacağım ben de. (Volkan o yazdıklarım sana değildi, zaten daha önce de belirtmiştin destek olacağını ama artık burada Murat hoca kalırsa maç dahi izlemem diyebilecek zihniyetler de var)

Şu anda 1 Haziran'ı bekliyoruz, bakalım kim gelecek?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst