G
Guest
Misafir
Beyler belli değil ama kim gelirse gelsin artık içerden çok şey patladı. Kiimse kimseyi rahat bırakmaz. Ama diyorum Ülker'le imzaladığımız güne lanet olsun.
sen etrafa nasıl bakıyorsan bir söyle de bende öyle bakmayı deniyeyim.. ben bir aydınlık göremedim. karanlıktı, hala karanlık en zifirisinden...[/quote:1hd0nnoe]Kaan Can Garip' Alıntı:[quote="Serdar Aslan":1hd0nnoe]Karanklıkdan, Aydınlığa...
Teşekkürler ÖZYER!!!!
sen etrafa nasıl bakıyorsan bir söyle de bende öyle bakmayı deniyeyim.. ben bir aydınlık göremedim. karanlıktı, hala karanlık en zifirisinden...[/quote:1kt6pf82]Serdar Aslan' Alıntı:[quote="Kaan Can Garip":1kt6pf82][quote="Serdar Aslan":1kt6pf82]Karanklıkdan, Aydınlığa...
Teşekkürler ÖZYER!!!!
sen etrafa nasıl bakıyorsan bir söyle de bende öyle bakmayı deniyeyim.. ben bir aydınlık göremedim. karanlıktı, hala karanlık en zifirisinden...[/quote:28cu34gq]Kaan Can Garip' Alıntı:[quote="Serdar Aslan":28cu34gq]Karanklıkdan, Aydınlığa...
Teşekkürler ÖZYER!!!!
Mehmet Durmaz' Alıntı:G.Saray Lisesi mezunu olan basketbol takımı antrenörü Murat Özyer, GS TV Koordinatörü Mete Razlıklı, operasyonlardan sorumlu genel sekreter yardımcısı Ali Himmetoğlu, tesislerden sorumlu genel sekreter Fahrettin Aktaş'ın da kulüple ilişkisi kesilirken, tartışmalar da beraberinde geldi
kaynak:sporx.com
yazdıkları doğru ise artık murat özyer yoq
Mehmet Durmaz' Alıntı:G.Saray Lisesi mezunu olan basketbol takımı antrenörü Murat Özyer, GS TV Koordinatörü Mete Razlıklı, operasyonlardan sorumlu genel sekreter yardımcısı Ali Himmetoğlu, tesislerden sorumlu genel sekreter Fahrettin Aktaş'ın da kulüple ilişkisi kesilirken, tartışmalar da beraberinde geldi
kaynak:sporx.com
yazdıkları doğru ise artık murat özyer yoq
Hocamız gittiğinde değerini anlayacağız galiba.Son 2 sene içinde Galatasaray basketbolunu atağa kaldıra bu insana 1 sene daha şans verilmeli!!!Onur Yavuz' Alıntı:Nasıl bir camiayız anlamadım gitti ya! Yok Ülker baskısıyla görevinin başında kalıyor denir, yok Galatasaray Lisesi mezunu olduğu için görevine son verilecek denir... Bizim kulüpte işini layıkıyla yaptığı için görevinin başında kalabilen kaç kişi var merak etmeye başladım.
Cumhuriyet gazetesindeki haberi ben de okudum. Hatta haberde Özyer´in Beşiktaş´tan ciddi teklif aldığını ve Galatasaray´daki durumunun netleşmesini beklediğini yazıyordu.