Murat ÖZYER kalmalı mı?

Murat ÖZYER kalmalı mı?

  • Evet, kalmalı

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    140
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HOPPALAAAAAAAAAAAA(2)


G.Saray Özyer ile devam etmek istiyor!
Beko Basketbol Ligi'nde başarılı bir sezon geçiren Galatasaray Cafe Crown, son 2 sezonki antrenörü Murat Özyer ile devam etmeyi planlıyor.


06 Haziran 2008 , 18:45

YorumlarArkadaşına GönderFacebook'ta PaylaşYazdır


HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR
Galatasaray Cafe Crown
Antrenör Özyer, sarı-kırmızılı yöneticilerle görüştüğünü ve durumun gelecek hafta netleşeceğini söyledi.

Bu arada, Murat Özyer'e, Beşiktaş Cola Turka'nın da teklifte bulunduğu öğrenildi.
 
HOPPALAAAAA(3)

G.Saray Özyer'den memnun
Beko Basketbol Ligi'nde başarılı bir sezon geçiren Galatasaray Cafe Crown, son 2 sezonki antrenörü Murat Özyer ile devam etmeyi planlıyor. Antrenör Özyer, sarı-kırmızılı yöneticilerle görüştüğünü ve durumun gelecek hafta netleşeceğini söyledi.

Bu arada, Murat Özyer'e, Beşiktaş Cola Turka'nın da teklifte bulunduğu öğrenildi.
 
Kamil bey!
Bu yazıları nereden alıntı yaptınız yazarmısınız rica etsem.
 
Murat Özyer bir yere falan gitmez takımı bırakmaz gibime geliyor.Erman Kunter şu an bir takımda çalışıyor mu bir bilgi var mı?
 
Böyle belirsizlik olmaz ya işin gerçeyi nedir bu nasıl iştir bi hocanın kontratı biteli bir hafta oldu hala acaba onlamı anlaşsak yoksa başkasımı karar veremiyo bu nasıl bi acizliktir pardon ama pess artık hala belki anlaşabiliriz deniyo ben böyle bir iş böyle bi düzen görmedim bu düşüncerlerle bi adım yol alamayız.Hala aynı yerdeyiz...
 
Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
HOPPALAAAAA(3)

G.Saray Özyer'den memnun
Beko Basketbol Ligi'nde başarılı bir sezon geçiren Galatasaray Cafe Crown, son 2 sezonki antrenörü Murat Özyer ile devam etmeyi planlıyor. Antrenör Özyer, sarı-kırmızılı yöneticilerle görüştüğünü ve durumun gelecek hafta netleşeceğini söyledi.

Bu arada, Murat Özyer'e, Beşiktaş Cola Turka'nın da teklifte bulunduğu öğrenildi.


tamda bu haberi buraya yazacaktım :) sporx.com'da görünce dedim paylaşayım diye ama :)....
 
Erman Kunter'in Cholet'le 1 yıl daha sozlesmesi var. Bjkct'nin Murat Ozyer'e teklif yapmasında sasılacak birsey yok kanımca... Antrenorluk gecmisi olmadıgı icin Ufuk Sarıca'ya guvenemiyorlar. Gecen yıl Didin gittiginde de Ufuk'a ciddi gozle bakmamıslardı.

Zaten daha once de yazdıgım gibi iyi antrenorlerin (mahmudi, ors vb.) hicbiri bjkct ya da gscc'a gelmek istemiyor. Bjkct'nin calısabilecegi en mantıklı aday A.Kandemir'di. Bizim iki guzide ama other'dan kucuk ve beceriksiz olan kulubumuz karar verene kadar kaliteli yerli anrenor kalmadı.(ors dısında- o da ne bjk'yi ne gs'yi calıstırır)

İki takımında rotası mecburen M.Ozyer olacaktır. Yabancı hoca getireceklerini sanmam. Bjk zaten hedefi fazla kucultmeden butceyi kucultme pesinde, bizimkilerinse ne yaptıgını A.Polat'la A.Dedehayır dısında bilen yok henuz...
 
Tamam mı devam mı? Murat ÖZYER

Sarı - Kırmızılılar bugün coach Murat Özyer ile biraraya gelerek son durumu masaya yatırdılar. İki tarafın da başarılı bir ekip oluşturma isteğinde hemfikir olmasına karşın ufak pürüzlerin olduğu ifade edildi. Basketbol şube sorumlusu Ahmet Dedehayır'ın 'maceracı' yaklaşımı ile çıkmaza giren 'coach durumunun' nasıl bir hal alacağı merak konusu oldu.
Ligden çeyrek finalde elenen ve bu nedenle transer konusunda erken bir girişim yapma hakkı varken coach seçimi nedeniyle zaman kaybeden Galatasaray'ın yüksek bedelli isimlerle görüştüğü biliniyor.
Cholet ile başarılı bir performans gösteren ve Fransa'nın gözbebeği olan Erman Kunter'e teklif götüren Galatasaray Cafe Crown'un daha önce Aydın Örs ile Oktay Mahmuti ile de görüştüğü öne sürüldü.
Ancak Kunter'in Cholet ile 2 yıllık daha sözleşmesinin bulunduğu ve Örs ile Mahmuti'nin teklifi reddetmesiyle Sarı - Kırmızılılar yeniden coachları Murat Özyer'e döndü. 3 yıl önce kümede kalma savaşı verirken şimdi zirveye oynayan Galatasaray Cafe Crown'un gelecek hafta Özyer ile anlaşacağı ifade ediliyor.
Bu sırada Beşiktaş Cola Turka'nın da hazırda beklediği ve Murat Özyer'in Galatasaray ile anlaşamaması halinde başarılı coachu takımın başına getireceği ifade edildi.

kaynak=basketdergisi
 
Re: Tamam mı devam mı?

demekki büyük gün 1 haziran değil 6 haziranmıs hayırlısı neyse o olsun
 
Murat Ozyerin bjk'a gitmesi bana kalırsa iyi olur.Bjk'ı guc olarak geride birakiriz.Fakat boyle beklemekle yani bilemiyorum nasıl olacak ama sampiyonluk yolunda cok inanclı olmadıgımızı gosteriyor yonetim kanadının.Basketbol subemizin genel yapısı hala iyi seviyede degil.Ulker oldugu surece,maddi olarak sıkıntı yasadıgımız surece Sampiyonluk-Final kavramı zor.Acıkcası kim gelirse gelsin diyorum takımımıza nasıl olsa fazla bir degisen bir sey olmayacaktır.
 
Galatasaray Cafe Crown'ın tercihi Özyer

Beko Basketbol Ligi'nde başarılı bir sezon geçiren ve ULEP Kupası çeyrek finalinde Beşiktaş Cola Turka'yı saf dışı bırakarak adını yarı finale yazdıran Galatasaray Cafe Crown, son 2 sezon takımın başında bulunan antrenör Murat Özyer ile yollarını ayrımak istemiyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Özyer, sarı-kırmızılı yöneticilerle görüştüğünü ve durumun gelecek hafta netleşeceğini söyledi.

Bu arada, Murat Özyer'e, Ergin Ataman ile yollarını ayıran Beşiktaş Cola Turka'nın da teklifte bulunduğu öğrenildi.

Kaynak : NTVSPOR ve Ajanslar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst