Kimseyi suçlamak gibi olmasın ama bazı kişiler ortaya yalan veya yanlış bir haber atıyor ve sonrada forumda bu haberler altında kargaşa çıkıyor . Böyle olan haberlere lütfen aldanmayalım vede her haberde kaynak arıyalım .
Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:Hoca konusunda forumda yazan her üyenin görüşü var. Arda Bey bu kadar tepki göstermenizi anlamıyorum sezon bittikten sonra yönetim koç aryışlarına girdi basında ve sitede bazı koçlarla görüşüldüğüne dair haberler çıktı.07.06.08 tarihi olmuş hala M.Özyer'le anlaşmamışlar yönetim ya sponsor baskısı yada istediği şartlarda koç bulamadığı için M.Özyer'le anlaşıyorsa M.Özyer'in yerinde olsam kalmam geçen sezon başı Türkiye Kupası Facisından sonrada Oktay Mahmudi ve Aydın Örs'le görüşülmüştü iki koç kabul etmeyince yola M.özyer'le devam edilmişti bu sezonda aynısı oluyor son iki
senede de ağım şahım bir başarı yok herhangi bir kupa almadık yanılmıyorsam.
Arda Öztürk' Alıntı:Tepkimin hoca seçimine değil hocaya karşı kullanılan uslüp ve tavıra olduğu o kadar açık ve netki konuyu tartıştığım Kaan kardeşimizinde bunu anladığından eminim.
Ha eğer varsa Özyerin burada ülker baskısıyla kaldığını destekleyen bir belgeniz bende sizden adam gibi özür dilemeyi bilirim.
Türkiye kupasından sonra görüşülen hoca ile ilgili de elinizde bir bilgi olmadığına eminim.Varsa dönemin başkanı Canaydın ve yönetcisi Dedehayır imzalı bir haberiniz getirin önünüzde saygı ile eğilelim.
Sonuç olarak ya anlattığınız olayları ispat edip burdaki insanlara inandırın yada hiç insanların kafasını karıştırmadan laf kalabalığı yapmayı bırakın arkadaşlar.
Onur Kumuk' Alıntı:Avrupada 4. Olduk
Niye Uzatmiyorlar, anlayamiyorum
Daha nice basarilara imza atacagiz onunla..
Zihni Öztürk' Alıntı:Arkadaşlar tekrar yazıyorum Murat ÖZYER in kalma formülü ;
Sponsorluk Toplantısı (Yapıldı)+Hakan AYDINOL(Reklamcı)+Yiğit ŞARDAN(Reklamcı)-Ahmet DEDEHAYIR=MURAT ÖZYER
3-4 gün önce yazdım herhalde sildiniz, yarın yönetim var...
Muhtemelen erkek takımı sorumlusu konusunda Yiğit ŞARDAN isminde uzlaşıldı, 3-4 gün önce Hakan AYDINOL ve Yiğit ŞARDAN da bilidiğim kadarı ile sponsorluk toplantısı yaptılar, Murat ÖZYER in kalması konusunda birleştiler.. Bundan sonra basına haber sızdırılmaya başlandı yumuşak, yumuşak... G.S C.Crown Murat ÖZYER ile devam etmeyi düşünüyor diye... Isınma turlarıda diyebiliriz.. Yarın akşamki yönetim sonrasıda kesin kararı açıklayacaklar.. Murat ÖZYER in kalması için Ülker grubu ve yönetimin son formülü bu... Herhalde Ahmet DEDEHAYIR başka birilerini istiyorki böyle hamleler yapılıor...
7 Yıllığına 35 milyon dolar.Volkan Ozger' Alıntı:Mithat abi bende 1 sey sorucam sana
Ülkerle 5 yıllıgna nekadar anlasıldı
Murat hoca kalırsa nekadar bir bütcemiz olucak giderse nekadar ?
Volkancım ben bildiklerim anlatayım, ama Mithat daha iyi biliyordur.Volkan Ozger' Alıntı:eyüp abi nasıl oluyo o iş mantık olarak yanlıs 2011 kadar dıyosunuz gectıgımız 2 sene önümüzdede 3 yıl var eder 5 yıl matematikmi degisti benmi yoksa ???
bu ne alaka abi ? bu uçurumun nedeni nedir bilen varsa açıklayabilir mi ? böyle saçma anlaşmamı olur !ulan galatasaray olmasa nescafe çoktan piyasadan silmişti sizi... sizin o ne olduğu belli olmayan kıytırık karışımınızı reklam hatrına nescafe ye terih ediyordum, ama artık ağzıma sürmem. nankör herifler !!!!!!!Zihni Öztürk' Alıntı:Bende bildiğimi yazayım ilk yapılan anlaşmada ;
Fenerbahçe 100
Galatasaray 25
Beşiktaş 25
milyon dolara anlaşmışlardı fakat Özhan Bey ve yönetimi futbol takımına transfer için o sene ek 10 milyon dolar daha aldı sözleşme böylece uzadı diye biliyorum...
bu ne alaka abi ? bu uçurumun nedeni nedir bilen varsa açıklayabilir mi ? böyle saçma anlaşmamı olur !ulan galatasaray olmasa nescafe çoktan piyasadan silmişti sizi... sizin o ne olduğu belli olmayan kıytırık karışımınızı reklam hatrına nescafe ye terih ediyordum, ama artık ağzıma sürmem. nankör herifler !!!!!!![/quote:1tyu1isf]Kaan Can Garip' Alıntı:[quote="Zihni Öztürk":1tyu1isf]Bende bildiğimi yazayım ilk yapılan anlaşmada ;
Fenerbahçe 100
Galatasaray 25
Beşiktaş 25
milyon dolara anlaşmışlardı fakat Özhan Bey ve yönetimi futbol takımına transfer için o sene ek 10 milyon dolar daha aldı sözleşme böylece uzadı diye biliyorum...