bu ne alaka abi ? bu uçurumun nedeni nedir bilen varsa açıklayabilir mi ? böyle saçma anlaşmamı olur !ulan galatasaray olmasa nescafe çoktan piyasadan silmişti sizi... sizin o ne olduğu belli olmayan kıytırık karışımınızı reklam hatrına nescafe ye terih ediyordum, ama artık ağzıma sürmem. nankör herifler !!!!!!![/quote:2cdzo4m0]Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Kaan Can Garip":2cdzo4m0][quote="Zihni Öztürk":2cdzo4m0]Bende bildiğimi yazayım ilk yapılan anlaşmada ;
Fenerbahçe 100
Galatasaray 25
Beşiktaş 25
milyon dolara anlaşmışlardı fakat Özhan Bey ve yönetimi futbol takımına transfer için o sene ek 10 milyon dolar daha aldı sözleşme böylece uzadı diye biliyorum...
Valide'ye sezon boyunca markete gittiğinde sürekli Cafe Crown al demişimdir..
Ülker bisküvi alacağına ETİ al demişimdir..
Fener yöneticisi Ali Koç yüzünden Koç ürünlerini de kendimce boykot etmişimdir.
Tat ketçap alma Calve al,
Pastavilla alma Ankara Makarna al,
Sek süt alma Sütaş al.. vesaire vesaire vesaire..
Diyeceksiniz ki senin almadıklarınla Ülker veya Koç battı mı? Hayır.
Ama ben yine de tek kuruşumun o holdinglere işlemesini istemiyorum.
Elimden geldiğince tabii.Ellerini,kollarını piyasaya öyle bir atmışlar ki ahtapot gibiler.
Lanet olası pis elleri Galatasaray'a da dokundu maalesef Cafe Crown adıyla..[/quote:2cdzo4m0]
belki delilik ama aynılarını bende yaptım ilave olarak banvit yemedim, evdekilere de yedirmiyorum. koç ürünleri mi asla ! tek bir şeylerini alımadım iki senedir. son olara ülker sildim olum seni defterden forza nescafe