Hiçbir zaman için Galatasaray´da görev almış bir kişiyle aynı havayı solumak yada onlarla röportaj yapmak gibi bir hayalim olmadı. Çünkü Galatasaray benim için hayatımın anlamı değil parçası. Fırsatım olsaydı Kurtuluş Savaşı mücadelesinin önderi ve silah arkadaşları ile 1968´li yıllarda öne çıkan kişilerle aynı havayı solumak isterdim. Ama hayal işte ...Mithat Duran' Alıntı:İşte aramızdaki fark onurcum sen hayal'le yazılarını dile getirirken ben o kişilerle aynı ortamda aynı havayı soluyorum.Bu arada halil ünere tek kızgınlığım.ben şeref türbününde mahmut uslu ile tartışırken beni zorla soyunma odasına götürmesidir.Gerçi yaptığım olay canlı yayında yayınlanmasaydı daha iyi olabilirdi ama ne yapalım.Şans işte şimdi olsa gerçi yine yaparım ama neyse bu arada tt ve fülker arsındaki maçları yerinde seyretmek seni biraz üzüyordur.Çünkü bu papatya ligde biz çeyrek finalde süpürüldük ve bizi süpüren finalde basketbolda tecrübe ve zamanlama çok önemlidir.Soruna gelince kendisinden nefret etmiyorum aksine onun için üzülüyorum,böyle bir başarısızlığı hak etmemişti,tabi bizde
Halil Üner´e kırgınlık duyduğunuzu söylediğiniz olayı anımsamıyorum ama olsa olsa Üner kendisi kavga etmek için sizi soyunma odasına göndermiştir! Ne de olsa yaptığı en iyi iş buydu. Evet Özyer ligde başarısızdır bunu kabul ediyorum ama aynı şeyi Avrupa için de söylemek haksızlık olur. Bu arada benim size sormak istediğim bir soru daha var; Ağabeylerin ve sizin başarısızlığın tavan yaptığı Ünerli yıllara bir tepki vermeyip Murat Özyer´le geçen iki sezona bu kadar sert tepki vermenizin nedeni nedir?
Bu arada bahsi geçen röportajı arşivden buldum. Üner´le geçen acı dolu yılları hatırlattığım için şimdiden özür dilerim.
Onur Yavuz' Alıntı:Halil Üner´le yaşanan şok Beykoz mağlubiyeti sonrası yapılan röportaj;
*Beykoz mağlubiyeti hakkındaki yorumlarınız...
*Yabancı oyuncularımıza Beykoz maçının önemini düşünerek izin vermedim. Maça tam kadro hazırlandık. Malik´e önlem alınacağını bildiğimiz için alternatif taktik varyasyonları çalıştık hafta boyunca. Ancak salonun tavanının akması ve elektiriklerin kesilmesi tüm planlarımızı alt üst etti. Motivasyonumuzu kaybettik elimizde olmayan nedenlerden dolayı ummadığımız bir mağlubiyet aldık.
*Taraftar sitelerinde istifa etmeniz isteniyor. Bu konu hakkındaki yorumunuz...
Beni göreve yönetim getirdi taraftar değil. Kulübü taraftar yönetiyor olsaydı istifa ederdim zaten. Ayrıca taraftarın bana haksızlık yaptığını düşünüyorum. Bu takım geçen sezon kümede kalma mücadelesi verirken şimdi play off mücadelesi verir hale geldi.
*Ancak geçen sezon da takımın başında siz vardınız...
Evet takım play out maçlarını oynarken de ben takımın başındaydım ancak o günden bugüne yükselen bir grafiğimiz olduğu da bir gerçek. Ben Galatasaray´ın geleceğini çok parlak görüyorum. Biz temelleri sağlam attık. Takımın başında ben olurum veya olmam bunu zaman gösterir ama Galatasaray gelecekte başarılı bir çizgi yakalarsa bugünkü verdiğimiz emeklerin karşılığıdır bunlar. Bu onur da bize yeter. 12.2.2006