Mithat Bey sizin yaptığınıza halkavcılığı (demagoji) desem abartmamış olurum. Ben "hayatımın anlamı değil parçası " demişim. Anlayıp anlamamazlığa vurduğunuz sözü açacak olursam; hayatım Galatasaray´dan ibaret değil; bir parçası ailem, bir parçası ulusum, bir parçası Galatasaray, bir parçası değer verdiğim insanlar... Keşke verdiğiniz değer biraz daha fazla olsa da lisesinde okuduğunuz, gönül verdiğiniz takımın adını doğru olarak yazabilseniz.Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Mithat Duran":2w046gfu]
Ne demek istediğini pek anlamadım galatasaray hayatının anlamı değil.parçası demişsin.işte farkımız galatasray benim için hayatta bir anlam ifade ediyor .bu okulundan mezun olmak için çırpınan insanlar bilirim galatasray bir kültürdür.bir tarihtir.geçmişi 1530lara varan bir abidedir.Sen böyle yüce bir kuruma anlamsız demen beni gerçekten üzdü dahası bunu galatasraylı birinin söylemesi.Asıl soruna gelecek olursak merak etme halil ünere de çok sert tepki verdim bunu sayın başkan özhan beye kadar ilettim hepside resmi evraklarla ama sen bunları bilmemen gayet doğal ,şimdi o konular bu platformda tartışılacak konular değil kulübün iç yapısını ilgilendirir.Birde biz bu takıma play out oynatmadık oynatanlarda bellidir bunun abilerle bir ilgisi yoktur. dönemin genel sekreteri bu konuda sizin muhatabınız olucaktır. Ve son olarak senden galatasaray tarihini iyi okumanı tavsiye ederim neden üç sene mezun vermemiştir bunu öğrenmeni çok isterim.belki daha büyük hayeller kurmana yardımcı olur.
M. DURAN
Bu arada yerden yere vurduğunuz Murat Özyer de lisemizden mezun. Ama görünen o ki sizin amacınız üzüm yemek değil ...[/quote:2w046gfu]
O zaman ufak bir örnek koyu fenerbahçeli mehmet demirkol'da galatasaray lisesinden mezun her mezun galatasaraylı olacak diye bir kural yok.asıl demogojiyi sen yapıyorsun biz bir koçun başarısızlığından bahsederken konuyu ulus sevgisi aile sevgisine getirdin. Yapmayın elmayla armutu karıştırmayın Bu seneyi sizin gibi düşünen arkadaşlar sayesinde koca sene çöpe gitti