Murat ÖZYER kalmalı mı?

Murat ÖZYER kalmalı mı?

  • Evet, kalmalı

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    140
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat Hocaya acemi,daha yolun başın,demek büyük bir yanlış olur.NCAA lerde asistan koçluk yapmış,gene milli takımda,ülkerde yardımcı ve koç olarak görev yapmış olduk deneyeimli bi koçtur.Gene bu yaz sezonu için NBA takımlarından teklif gelmiş geçen sezon olduğu gibi yardımcı koçluk için,ayrıca kendisi sadece bugünü değil gelcek yıllar içinde takımımz için yatırımları yapmış altyapıyı Türkiye Şampiyonasına katılmasını sağlamıştır gelecek yıllara özkaynak düzenini oturtmuş bunun için ayrıca planları varmış.Son söyliyceğim İSTİKRAR...Murat hocanın gitmeisini isteyen(işlerine gelmediği için)klüp içinde oldukça fazla insan var.Umarım başkanımız gerçekleri görür ve Murat hocayla yolumumza devam ederiz...
 
Yönetim işgüzarlık yapıyor. Ya erkek gibi Murat Özyer ile çalışmıyoruz diyeceksin ya da yapacaksın sözleşmeyi takımını geçen senelerin aksine erken kuracaksın!
 
kesinlikle gitmeli. kendisi gerek beyefendiliği ,gerek tahsili, gerekse galatasaraylılığı olsun, bu takıma yakışan bir isim. ama yeterince agresif değil, hırslı değil .bu yüzden bir türlü başarı gelmiyor..
 
Serdar Aslan' Alıntı:
Yönetim işgüzarlık yapıyor. Ya erkek gibi Murat Özyer ile çalışmıyoruz diyeceksin ya da yapacaksın sözleşmeyi takımını geçen senelerin aksine erken kuracaksın!

Murat Hocada bundan bahsetti programda"2 hafta oldu hala bi gelişme yok bi an evvel belli olursa durumumuz hemen kurmak istiyorum kadroyu" dedi.Bian önce iş belli olsa iyi olur çünkü oyuncuları kaçırmamak lazım,nekadar uzun sürerse bu belirsizlik o kadar zarar takımımız için...
 
Düşünecek hiçbirşey yok oratada. Sen özevladına güvenmeyeceksinde kime güveneceksin. Onun yerine gelen daha iyisini mi yapacak. Hırslı değil falan hikaye onlar Ülker'ide bu hırsla şampiyon yapmışdı.
 
Serdar Aslan' Alıntı:
Düşünecek hiçbirşey yok oratada. Sen özevladına güvenmeyeceksinde kime güveneceksin. Onun yerine gelen daha iyisini mi yapacak. Hırslı değil falan hikaye onlar Ülker'ide bu hırsla şampiyon yapmışdı.

1.Ulkeri Murat Ozyer sampiyon yapmadı.Erginin istifasından sonra,sezon sonuna dogru,o yıldız kadro ile Ibo'lu vs..kim olsa Sampiyon yapardı.Koy Halil Uneri yine sampiyon olurdu o zamanın Ulkeri.Oyuncuların kalitesi ile sampiyonluk geldi.

2.O kadar cok oz evladımız varki...En basında Erman Kunter..Bir oz evladın yetersiz mi çıktı,çagır digerini,emin ol ki su mevcut ozevladımızdan daha nice daha iyileri var!
 
Burak Barut' Alıntı:
[quote="Mithat Duran":29qht8pu][quote="Uğur YILMAZ":29qht8pu]Murat Özyer bu sene başarılıdır. Ben baştakıi Türkiye Kupası'nı hesaba katmıyorum. Gerek ULEB Cup gerek ligde ki ilk yarı performansı tatmin edici. İkinci yarı ULEB ağırlığı ve sakatlıklar ritm bozdu. Telekom çok formdaydı. Tabi 3-0 elenmeye mazaret olamaz ama şuan da çok formdalar. Ligde istenilen konum yakalanamasada belli şeyler kazanılmıştır. Seneye kalır mı devam eder mi? O yönetim ve Hocamıza kalmıştır...

Bu engin tecrübenle uğurcum ne kazanmışız bir de bize söylersen çok seviniriz pardon birde sen kaç tane şampiyonluk gördün uğur kardeşim sanırım bayağı oldu[/quote:29qht8pu]


Mithat Abi Uğur kardeşimiz şampiyonluk görmedi fakat Halil Üner döneminde az kalsın Küme düşme görüyordu.Kötünün iyisindeyiz yani.Son 2 senede katedilen yol inanılmazdır.Tribünlerde 100 kişilerden 2000 kişilere çıktık(Sıradan maçlarda).
Özyer başarısızdır demek basketbola ihanettir.Siz de Galatasaray içinde görev almışşınız yani size de göreve verilmiş zamanında yaptığınız herhangi bir başarı var mı ya da bu takım için neler yaptınız ? Ben isminizi hiç duymamıştım.Özyerê bu kadar sallamanızın ardında ben artık art niyet aramaya başladım.Sevmek ve sevmemek farklı şeyler fakat saygı göstermek baki birşeydir.Bu takımın abiye falan filan ihtiyacı yok bugune kadar da olmadı bundan sonra da olmayacakta. Bu takım artık gelenikçi değil yenilikçi olmalıdır.Biz ne abiler tanıyoruz hakem döven ve daha sonra o hakemin her maçta bizi yaktığını bildiğimiz.Bence artık bu takımın yönetim-Basketçi-SPONSOR-Taraftar birliğine ihitiyacımız var.
Ha illa ki bir abi şartsa bu da ABİLER ABİSİ YALÇIN GRANİT olmalıdır.[/quote:29qht8pu]


Benim ismimi pek duymamış olman gayet dolğal belki beni görünce hatırlarsın hani her maça girmek için (biletsiz)kimeden yardım istediğinizi unutmayın,kimin talimatıyla içeri alındığınızı hatırlayın benim ne başarımı sormuşsunerman hocayla lig üğçüncülüğübelki senin için çok önemli değil ama o şartlarda ve o bütçeyle iyi bir sonuçtu şimdi halil üner le yaşanan kötü sezon için abilerle bizi sorumlu tutuyorsunuz ama yanılıyorsunuz sizin muhatabınız o dönemin kulüp genel sekreteri sayın sinan kalpakçıoğludur.

Birde yaşı 15- ile 22 arası genç basketbol sever kardeşlerim geçmişi eleştirmeden önce o şartlarda basketbol şubesi kapanması söz konusuydu ama bilmeden eleştirdiğiniz abiler sayesinde bu gün basketbol şubemiz var bilip bilmeden haddinizi aşan kelimelerden kaçınmanızı tavsiye ederim.

Bu arada ahmet bey (son) beni iktidar hırsıyla hareket etmekle suçlamış,benim asla böyle ayak oyunlarına ihtiyacım olmadı beni tanımadan eleştiren bu arkadaşıma basketbolu ii öğrenmesini tavsiye ederim.Hakem dövme olayına gelince erşan kartal denen şahıs o dayaktan daha fazlasını hak etmişti ama polislere dua etsin kimse galatasaray'ın kasıtlı olarak hakını yiyemez yedirtmeyiz.
 
Murat Şimşek' Alıntı:
[quote="Serdar Aslan":x8fxs69a]Yönetim işgüzarlık yapıyor. Ya erkek gibi Murat Özyer ile çalışmıyoruz diyeceksin ya da yapacaksın sözleşmeyi takımını geçen senelerin aksine erken kuracaksın!

Murat Hocada bundan bahsetti programda"2 hafta oldu hala bi gelişme yok bi an evvel belli olursa durumumuz hemen kurmak istiyorum kadroyu" dedi.Bian önce iş belli olsa iyi olur çünkü oyuncuları kaçırmamak lazım,nekadar uzun sürerse bu belirsizlik o kadar zarar takımımız için...[/quote:x8fxs69a]


Arkadaşlar buradan da M.ÖZYER ile devam edilme isteğinin olmadığını anlayabilirsiniz.Gerçi 1 Haziran bütün herşeyin belli olacağı tarih ama işte Erman KUNTER'in Frasadaki durumu bekleniyordu bekleme birazda bu yüzdendi şimbi bu hafta herşey netliğe kavuşur.

Hocasız bir takımın transferde sessiz olması çok doğal,fırtına öncesi sessizliği yaşıyoruz şuan ;)
 
2sene önce olmamıstı nasipse simdi olur erman hoca gelir takıma sahsi fikrim murat hocaya tesekkür edip yol ayrılmalıdır ki; bu kadar zaman gecti hala murat hoca ile anlasılmadıysa demekki son tercih murat hoca demektir

Bu arada iki garip durum yasadım suana kadar

1 Ahmet dedeyahır ses getiricek kadro derken murat hoca kalırsa cok büyük isimler alamayız dedi

2 Gecen sene en gec transfer yapan hoca durumum netleşsin hemen transfer calışmalarına baslamak istiyorum diyor murat hoca bazı seylerin farkına varıyo demek aslında güzel bir gelisme

Ben yinede erman kunter diyorum :) su sponsorla olan bagımızıda keselim artık bırakalım ülkeri bu ülkede onların verdigi parayı suanki durumda cok şirket verir basketbolda bu sene büyük reklam oldu ilgi odagı halinde gercekten cok iyi teklif yaparlarsa devam edelim misal 10m$ gibi yoksa 4 5m$ vericek bu ülkede sponsor bulunur
 
Murat Hoca kalmalı diyordum ama şu özelliğini sevmiyorum iddalı bir insan değil hiçbir zaman çıkıp şunu hedefliyoruz demedi üstüne basa basa oyuncularda bu yüzden motive olamadı belki.Canaydın'da iddalı konuşmayı sevmeyen biriydi o yüzden ben gelecek sezon'da iddaalı bir antrenör ve iddalı bir kadro bekliyorum kalmalımı gitmelimi derseniz o konuda susuyorum ..
 
Mithat Duran' Alıntı:
Bu arada ahmet bey (son) beni iktidar hırsıyla hareket etmekle suçlamış,benim asla böyle ayak oyunlarına ihtiyacım olmadı beni tanımadan eleştiren bu arkadaşıma basketbolu ii öğrenmesini tavsiye ederim.Hakem dövme olayına gelince erşan kartal denen şahıs o dayaktan daha fazlasını hak etmişti ama polislere dua etsin kimse galatasaray'ın kasıtlı olarak hakını yiyemez yedirtmeyiz.


1. Ben basketbol bilginizi ölçecek bir yorum ya da eleştiri getirdiğimi hatırlamıyorum. Tekrar okursanız yazdıklarımı, mevcut sözleşmeli koçumuza ölçüsüz ve insafsız yaklaştığınızı söyledim. Bir de ben burada pek fazla kafası basmayan adam da görmedim. Her attığınız mesajda Murat Özyer şöyle böyle demenizin ya da sırf bunu demek için foruma mesaj atmanın manası nedir? Ortalama zekaya sahip bir insan denileni 1-2 defada anlayabilir. Ama siz hemen hemen attığınız her mesajda olaya bakış açınızı ve düşüncelerinizi aynı şekilde belirttiniz. Yani kısacası ezberledik. 40 defa daha aynı şeyi söylemeye çalışırsanız konumunuz itibari ile bu durum yanlış anlamaya müsait hale gelir. Nasıl siz birilerini şunun bunun borazanı derseniz, birileri de kalkar kardeşim sen necisin der ? Daha önce de belirttiğim gibi burası taraftar forumu, ve kabul etmek zorundasınız ki profosyonel manada Galatsaray ile iş yapan / yapacak kişlerin yaptıkları yazdıkları ve söyledikleri ile burdaki diğer kişilerden ayırdediliyor olması lazım. Ben iktidar savaşı diyerek bugune kadar yazdıklarınızdan edindiğim izlenimi belirttim. Aynı konular üzerindeki ısrarlı tavrınız bu havayı oluşturuyor. Sizden daha sert ve daha çok eleştiri yazan insanlar var burada, bir düşünün onlara neden bu yönde bir cevap yazmadığımı. Cevabı yukarıda yazıyor konumunuz itibari ile yapacağınız eleştirinin şekli ve ve sınırları olmak zorunda. Galatasaray profosyenellerine yakışır bir üslup. Bu noktada eleştirilerim kişiliğiniz ya da siz değilsiniz. Bir Galatasaray çalışanına yakışmıyor üslubunuz. Kişisel olarak sert ve eğilmez olabilirsiniz ama daha önce bu klüpte çalışmış ve ileride muhtemelen tekrar görev alması olası olan bir kişi olarak konu Galatasaray'ın menfaatleri olunca kişisel duygularınızı bir kenara bırakmak zorundasınız.

2. Mithat Bey, attığınız postlara dönüp baktığınızda size herhangi bir şekilde eleştiri getiren herkesi basketbolu bilmemekle suçlayıp öğrende gel dediğinizi göreceksiniz. Eğer bu zihniyetle yöneticilik yapacaksanız vay halimize. Taraftara karşı olan yaklaşımınzda Özhan Canaydın yaklaşımının esintilerini sezinliyorum. Ve biz bu yaklaşımı hiç sevmiyoruz. Hasbelkader yönetici falan olursanız şubede en birinci muhatap olacağınız kişler bu forumdaki basketbol ve Galatasaray aşıklarıdır. Onun için sizi eleştiren taraftarlara yaklaşımınızı gözden geçirmenizi tavsiye ederim naçizane.

Sonuç olarak, dediğim gibi normal sıradan bir taraftar olsanız isterseniz bunun 10 katı sertliğinde eleştirin umurumda bile olmaz, sadce yine mi aynı şeyi yazmış der geçerim. Ama şu anki durumunuz dışarıdan Bülent Tulun'un bu sene televizyon ekranlarında yaptığından farklı gözükmüyor, yani hiç hoş değil...

Ha bir de fikirlerinizi biliyoruz Murat Özyer başarısız ve bu haliyle bu klübe yakışmayan bir koç. Onun için bunu bir daha belirtmenize gerek yok. Gerçekten de...

Sevgiyle kalın....
 
anlaşılan seneye bu seneyi arıyacağız,benim izlenim bu :( hizipçilik almış başını gitmiş,benim olsun,ben oluyim mantığıyla hareket eden insanlar gerçekten club de söz sahibi olursa yandık,transferler (sözde) forumda açıklanıyor yok o gelecek bu gidecek ,forumdan takım mı yönetilir anlamadım,eğer gerçekten club de söz sahibi bi insan varsa forumda bence yazmasın buraya herşeyi,çok saçma oluyor.
saygılar
 
Arkadaşlar şayet gücüm olsaydı, yada yönetici olsaydım klüpte Murat hocamız'la devam ederdim!!!

Neden diye sorarsanız en son söyleyeceğim şey ADAM GİBİ ADAM olmasıdır, yani iyi bir insan olmak önemlidir ama sırf bu özellikten dolayı görevde kalmasını istemek yanlış olur.
Keza bende hocamızın iyi birisi olması dolayısıyla devam etmesi gerektiğini düşünmüyorum!!!

NedeN Murat hoca ile devam etmeliyiz peki???

1-Öncelikle basketbol şubesinde yapmış olduğu kurumsallaşma vede profesyonelleşme taktire şayandır, herkes saha içi başarılara odaklanmışken bunlarda gözden kaçmamalı!!!

2-Çeyrek finalde elenmemize rağmen kurulan kadro şampiyonluğa oynayan takımlar seviyesindedir, görece olarak daha az bütçeyle böyle bir ekip yaratılması M.Hocanın başarısıdır.

3-M.Hoca geldikten sonra basketbol şubesinde antreman yapılan salondan tutun soyunma odalarına kalınan tesislere kadar her şey değişmiştir, bize yakışan bir yapılanma içine girilmiştir!!!
Gelecek sezon için bir sağlık ekibi kurulmasını sağlamıştır kaldıki bu çok önemli bir meseledir!!!

4-Geçen sezon başında alt yapıya dönük yatırımlara M.Hocanın ısrarı ile start verilmiştir gelecek sezonlarda hocamız yeni Kerem'ler çıkarma çabasındadır!!!

5-Bu sezon yapılan transferler nerdeyse son tercihleriydi M.Hocamızın, yani isimsiz prestijsiz, tanınmayan bir takıma hocamız çok uğraşarak bu oyuncuları getirilebilmiştir, ama bu sezon uleb'teki başarılarla daha büyük transferler yapabilmenin önü açılmıştır, bu başarının meyvelerini toplamak onun hakkıdır!!!!

6-Taraftarla iletişimi taraftara olan sevgisi üst düzeydir, bu iletişimin yarattığı bir sinerji vardır, Efes maçının son 3 dakikasında resmen salon kendisine kalbini vermiştir, ben bu iletişime inanıyorum!!!

7-Hakemler bizim takımı bir çok maçta doğramıştır, bizim maçları yöneten hakemler emeğimizi çalmaktan korkmamıştır Ankaradaki 2. Telekom maçında hakem faciaso yaşanmıştır, bu olaylar M.Hocanın suçu değildir ama elenmemize sebep olmuştur hocamızın başarısız gözükmesine neden olmuştur, gelecek sezon yöneticilerimizin en büyük icraatı Turgay'ın haddini bildirmek olmalıdır yoksa Murat gider Erman gelir ama sonuç değişmez!!!!

8-Son olarak ipekçideki fb maçı bittikten sonra birkaç arkadaş hocamızın yanına gittik basın toplantısına katıldık, gayet centilmence yorumlar yaptı, açıklamaları bittikten sonra ona şöyle bir soru sorduk???

Hocam Mirsad Cenk'e hakemin gözü önünde tekme attı, son saniyelerde Mirsad steps yaptı çalmadılar bunları neden söylemediniz???

Bir Galatasaray'lı yenilgiye mazaret bulmaz biz kendi hatalarımızla kaybettik maçı, bu yapılan haksızlıkların hesabını yönetimimiz federasyondan soracaktır ama şimdi değil!!!!


Bu açıklaması bile onun nasıl bir insan olduğunu anlatıyor bana...ADAM GİBİ ADAM MURAT HOCA!!!


Ben Eyüp Yıldız olarak böyle düşünüyorum, bunlar sadece bana ait görüşler, kimsenin adamı değilim kendi adıma içim rahat!!!

SON OLARAK GS YÖNETİM KURULUNUN ALACAĞI KARARLARA HERKES SAYGI GÖSTERSİN!!!
MURAT HOCA GİTSEDE KALSADA BEN BÖYLE YAPACAĞIM!!!
ASLOLAN GALATASARAY'DIR!!!!
 
Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Arkadaşlar şayet gücüm olsaydı, yada yönetici olsaydım klüpte Murat hocamız'la devam ederdim!!!

Neden diye sorarsanız en son söyleyeceğim şey ADAM GİBİ ADAM olmasıdır, yani iyi bir insan olmak önemlidir ama sırf bu özellikten dolayı görevde kalmasını istemek yanlış olur.
Keza bende hocamızın iyi birisi olması dolayısıyla devam etmesi gerektiğini düşünmüyorum!!!

NedeN Murat hoca ile devam etmeliyiz peki???

1-Öncelikle basketbol şubesinde yapmış olduğu kurumsallaşma vede profesyonelleşme taktire şayandır, herkes saha içi başarılara odaklanmışken bunlarda gözden kaçmamalı!!!

2-Çeyrek finalde elenmemize rağmen kurulan kadro şampiyonluğa oynayan takımlar seviyesindedir, görece olarak daha az bütçeyle böyle bir ekip yaratılması M.Hocanın başarısıdır.

3-M.Hoca geldikten sonra basketbol şubesinde antreman yapılan salondan tutun soyunma odalarına kalınan tesislere kadar her şey değişmiştir, bize yakışan bir yapılanma içine girilmiştir!!!
Gelecek sezon için bir sağlık ekibi kurulmasını sağlamıştır kaldıki bu çok önemli bir meseledir!!!

4-Geçen sezon başında alt yapıya dönük yatırımlara M.Hocanın ısrarı ile start verilmiştir gelecek sezonlarda hocamız yeni Kerem'ler çıkarma çabasındadır!!!

5-Bu sezon yapılan transferler nerdeyse son tercihleriydi M.Hocamızın, yani isimsiz prestijsiz, tanınmayan bir takıma hocamız çok uğraşarak bu oyuncuları getirilebilmiştir, ama bu sezon uleb'teki başarılarla daha büyük transferler yapabilmenin önü açılmıştır, bu başarının meyvelerini toplamak onun hakkıdır!!!!

6-Taraftarla iletişimi taraftara olan sevgisi üst düzeydir, bu iletişimin yarattığı bir sinerji vardır, Efes maçının son 3 dakikasında resmen salon kendisine kalbini vermiştir, ben bu iletişime inanıyorum!!!

7-Hakemler bizim takımı bir çok maçta doğramıştır, bizim maçları yöneten hakemler emeğimizi çalmaktan korkmamıştır Ankaradaki 2. Telekom maçında hakem faciaso yaşanmıştır, bu olaylar M.Hocanın suçu değildir ama elenmemize sebep olmuştur hocamızın başarısız gözükmesine neden olmuştur, gelecek sezon yöneticilerimizin en büyük icraatı Turgay'ın haddini bildirmek olmalıdır yoksa Murat gider Erman gelir ama sonuç değişmez!!!!

8-Son olarak ipekçideki fb maçı bittikten sonra birkaç arkadaş hocamızın yanına gittik basın toplantısına katıldık, gayet centilmence yorumlar yaptı, açıklamaları bittikten sonra ona şöyle bir soru sorduk???

Hocam Mirsad Cenk'e hakemin gözü önünde tekme attı, son saniyelerde Mirsad steps yaptı çalmadılar bunları neden söylemediniz???

Bir Galatasaray'lı yenilgiye mazaret bulmaz biz kendi hatalarımızla kaybettik maçı, bu yapılan haksızlıkların hesabını yönetimimiz federasyondan soracaktır ama şimdi değil!!!!


Bu açıklaması bile onun nasıl bir insan olduğunu anlatıyor bana...ADAM GİBİ ADAM MURAT HOCA!!!


Ben Eyüp Yıldız olarak böyle düşünüyorum, bunlar sadece bana ait görüşler, kimsenin adamı değilim kendi adıma içim rahat!!!

SON OLARAK GS YÖNETİM KURULUNUN ALACAĞI KARARLARA HERKES SAYGI GÖSTERSİN!!!
MURAT HOCA GİTSEDE KALSADA BEN BÖYLE YAPACAĞIM!!!
ASLOLAN GALATASARAY'DIR!!!!


Sevgili EYÜP

Birbirimizi iyi tanıdığımızı sanıyorum ve senin gerçekten samimi olduğunu biliyorum yukarıda yazdığın görüşlerede saygı duyuyorum.Amacım sana muhalefet olmadığını bilmeni istiyrum.Şimdi yukaruda sıraladığın açıklamalara tamamına bir cevap vermek istiyorum .

Burası galatasaray 103 yıllık bir çınar şimdi sen ikiyıldır bu takımın başında olan bir hoca için bu takımı kurumsallaştırdı demişsin bu demek oluyorki 101 yıldır bu takım kurumsal değildi öylemi murat hoca bu takımı hangi yönden kurumsallaştırdı merak içindeyim.Sanırım sen ülkerle karıştırdın ,birde altyapı demişsin iki sene içinde altyapıdan yetişen ismet hocaoğşu ile altay özurgancıyz kaç dakka süre verdi .
Bence söyledikleriyle yaptıkları arasında çok büyük ayrılıklar olan bir koçla daha fazla ne kadar devam edebiliriz .
Şimdi bir şey daha açıklamak istiyorum öğrendimki bu yıl gelecek yılın bütçesinide kullanmışız şimdi son dakka transferiyle bu takıma aldığı oyuncuları hangi profesyonel düşünceye sığıyor bunuda merak ediyorum.

Murat hoca son iki yılda başarısız olmuştur,takımda hakimiyeti sağlayamamıştır.ve artık bize bir faydası olmayacağı görüşündeyim.Bu tamamen kişisel fikrimdir .

SAYGILARIMLA

M. DURAN
 
Mithat Duran' Alıntı:
Burası galatasaray 103 yıllık bir çınar şimdi sen ikiyıldır bu takımın başında olan bir hoca için bu takımı kurumsallaştırdı demişsin bu demek oluyorki 101 yıldır bu takım kurumsal değildi öylemi murat hoca bu takımı hangi yönden kurumsallaştırdı merak içindeyim.Sanırım sen ülkerle karıştırdın ,birde altyapı demişsin iki sene içinde altyapıdan yetişen ismet hocaoğşu ile altay özurgancıyz kaç dakka süre verdi .
Bence söyledikleriyle yaptıkları arasında çok büyük ayrılıklar olan bir koçla daha fazla ne kadar devam edebiliriz .
Şimdi bir şey daha açıklamak istiyorum öğrendimki bu yıl gelecek yılın bütçesinide kullanmışız şimdi son dakka transferiyle bu takıma aldığı oyuncuları hangi profesyonel düşünceye sığıyor bunuda merak ediyorum.

Murat hoca son iki yılda başarısız olmuştur,takımda hakimiyeti sağlayamamıştır.ve artık bize bir faydası olmayacağı görüşündeyim.Bu tamamen kişisel fikrimdir .

SAYGILARIMLA

Murat Hoca yıllardır Galatasray'ın basketbol ve amatör şubelerine kök salımş olan istedikleri gibi yöneten ve karışan "Abi" diye bahsi geçen kişileri şubeden uzaklaştımış basketbol'un profesyonel bi iş olduğunu bi kaç kişinin tekelinde olmayacağını göstermiş hatta bu yüzden klüp içerisinde istenmeyen adam olmuştur,

Murat hoca Eyüp abinin dediği gibi şubeye kurumsal bi yapı getirmiştir,Lütfen Galatasaraya Spor Klübündeki herşubeyi futbolla karıştırmayalım.Malasef bunca sene hiç bi gelişme kaydedilmemiş sürekli basketbol şubemiz geriye gitmştir.Murat Hoca şubeyi profesyonl bi yapıya kavuşturmuş 10 seneden beri oyuncu çıkaramayan Altyapıyı düzenen sokup 10 sene sonra Türkiye Şampiyonasına katılmasını sağlamıştır.ama malasef bu yapılanma klüp içerisindeki bazı kişilerin işine gelmemiş ve sözleşmesi sona eren Murat hocayı takımdan ayırmaya kadar gelmiştir.Murat hocanın gitmemesi bu yapılanmanın devam etmesi gerekir.Unutmamak gerkirki herşey başarı değildir ki murat hoca takımımızı Avrupa'da dördüncü yapmıştır.Umarım yönetim bu yanlış düşüncelerinden döner ve Murat Hocayala yolumuza devam ederiz...
 
Serdar Aslan' Alıntı:
Düşünecek hiçbirşey yok oratada. Sen özevladına güvenmeyeceksinde kime güveneceksin. Onun yerine gelen daha iyisini mi yapacak. Hırslı değil falan hikaye onlar Ülker'ide bu hırsla şampiyon yapmışdı.
ülker'i murah hoca'nın hırsı değil kadro kalitesi şampiyon yapmıştı. unutulmaması gereken galatasaray 'ın dünyada eşi benzeri olmayan bir kulüp olduğudur. galatasaray'ı galatasaray yapan; galatasaraylılık ruhu'nun baki kalması, endüstriyelleşmemesidir. bunların murat hoca ile alakası ise; bu takım yüz milyonlarca dolarlık arsenal'in elinden kupayı futbolcu kalitesi sayesinde değil, fatih hoca'nın maç öncesi takımı çılgınlar gibi motive etmesi ve aslan yürekli topçularımızın soyunma odasında aldığı gazla, dünya devini sahadan silmesidir. işte hırslı hoca'nın, istekli hoca'nın, inançlı hoca'nın yapabilecekleri bunlardır. eski açık sarı desene filmini izleyenler, ne demek istediğimi daha iyi anlayacaklardır..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst