Arkadaşlar şayet gücüm olsaydı, yada yönetici olsaydım klüpte Murat hocamız'la devam ederdim!!!
Neden diye sorarsanız en son söyleyeceğim şey ADAM GİBİ ADAM olmasıdır, yani iyi bir insan olmak önemlidir ama sırf bu özellikten dolayı görevde kalmasını istemek yanlış olur.
Keza bende hocamızın iyi birisi olması dolayısıyla devam etmesi gerektiğini düşünmüyorum!!!
NedeN Murat hoca ile devam etmeliyiz peki???
1-Öncelikle basketbol şubesinde yapmış olduğu kurumsallaşma vede profesyonelleşme taktire şayandır, herkes saha içi başarılara odaklanmışken bunlarda gözden kaçmamalı!!!
2-Çeyrek finalde elenmemize rağmen kurulan kadro şampiyonluğa oynayan takımlar seviyesindedir, görece olarak daha az bütçeyle böyle bir ekip yaratılması M.Hocanın başarısıdır.
3-M.Hoca geldikten sonra basketbol şubesinde antreman yapılan salondan tutun soyunma odalarına kalınan tesislere kadar her şey değişmiştir, bize yakışan bir yapılanma içine girilmiştir!!!
Gelecek sezon için bir sağlık ekibi kurulmasını sağlamıştır kaldıki bu çok önemli bir meseledir!!!
4-Geçen sezon başında alt yapıya dönük yatırımlara M.Hocanın ısrarı ile start verilmiştir gelecek sezonlarda hocamız yeni Kerem'ler çıkarma çabasındadır!!!
5-Bu sezon yapılan transferler nerdeyse son tercihleriydi M.Hocamızın, yani isimsiz prestijsiz, tanınmayan bir takıma hocamız çok uğraşarak bu oyuncuları getirilebilmiştir, ama bu sezon uleb'teki başarılarla daha büyük transferler yapabilmenin önü açılmıştır, bu başarının meyvelerini toplamak onun hakkıdır!!!!
6-Taraftarla iletişimi taraftara olan sevgisi üst düzeydir, bu iletişimin yarattığı bir sinerji vardır, Efes maçının son 3 dakikasında resmen salon kendisine kalbini vermiştir, ben bu iletişime inanıyorum!!!
7-Hakemler bizim takımı bir çok maçta doğramıştır, bizim maçları yöneten hakemler emeğimizi çalmaktan korkmamıştır Ankaradaki 2. Telekom maçında hakem faciaso yaşanmıştır, bu olaylar M.Hocanın suçu değildir ama elenmemize sebep olmuştur hocamızın başarısız gözükmesine neden olmuştur, gelecek sezon yöneticilerimizin en büyük icraatı Turgay'ın haddini bildirmek olmalıdır yoksa Murat gider Erman gelir ama sonuç değişmez!!!!
8-Son olarak ipekçideki fb maçı bittikten sonra birkaç arkadaş hocamızın yanına gittik basın toplantısına katıldık, gayet centilmence yorumlar yaptı, açıklamaları bittikten sonra ona şöyle bir soru sorduk???
Hocam Mirsad Cenk'e hakemin gözü önünde tekme attı, son saniyelerde Mirsad steps yaptı çalmadılar bunları neden söylemediniz???
Bir Galatasaray'lı yenilgiye mazaret bulmaz biz kendi hatalarımızla kaybettik maçı, bu yapılan haksızlıkların hesabını yönetimimiz federasyondan soracaktır ama şimdi değil!!!!
Bu açıklaması bile onun nasıl bir insan olduğunu anlatıyor bana...ADAM GİBİ ADAM MURAT HOCA!!!
Ben Eyüp Yıldız olarak böyle düşünüyorum, bunlar sadece bana ait görüşler, kimsenin adamı değilim kendi adıma içim rahat!!!
SON OLARAK GS YÖNETİM KURULUNUN ALACAĞI KARARLARA HERKES SAYGI GÖSTERSİN!!!
MURAT HOCA GİTSEDE KALSADA BEN BÖYLE YAPACAĞIM!!!
ASLOLAN GALATASARAY'DIR!!!!