Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
Olayın detaylarını bilmiyoruz, bu yüzden asmak ne kadar doğru olur emin değilim ama haftalar öncesinden tarihi belli olan bir maç için otellerin dolu olması sanırım Kuban kulübünün veya FIBA'nın suçu olmaması gerek. Otel işini son birkaç güne bıraktıysak ki belki de tüm takımları aynısını yapıyordur sorumluluk da bizde yani şube yönetiminde olur. Olayın detayları net olmadığı için fazla bir şey söyleyemiyoruz ama inşallah bu tür idari bir hata yoktur. Yakışmaz.

Gelsinler bende burda kalsinlar diyecegimde..Ben onlara istedikleri otel olsun bulayim..Amigo Hotel,Intourist otel(salona 20 dak) Sonucta Murat Ozyer Rusya Polonya gibi dogu bloku ulkelerin sistemlerini bilecegini hic zannetmiyorum..Ancak USA de Ingilterede otel ayarlamaya yeter tecrubeleri..Zor sartlar oldumu boyle kalirlar..Forma skandalı,otel konusu,Ilkan Karaman sorunsalı..Umarim buraya gelirken Pegasus Havayollarının 22.45 Sabiha Gokcen ucagi yerine 23.50 Ukrayna ucagina binmezler!

Galatasaraya otel ayarlayamamak bir yönetici olarak nasıl bir duygu? Sorumlu olduğunuz şubede yazdan bu yana kriz bitmiyor. @coachozyer

O koltuğu hakedenlere bırakmanız için daha ne gibi krizler doğması gerek? @coachozyer

2 tane twitt attım bakalım cevap vermeye yüzü olacak mı, yoksa saçma sapan twittler atmaya devam mı edecek?
siz de şu tarz imalı mesajlar yazın da kurtulalım bu adamdan.

Maalesef başlık almış başını gitmiş. Ortamın bu şekilde gerilmiş olması üzüntü verici.

Bilinmelidir ki milyonları peşinden sürükleyen camialarda görev yapmak kolay değildir; bu görev basketbol gibi ülkede amatörce bakılan bir spor dalı ile alakalı olsa bile milyonlarca insanın yorum yapabileceği sorumluluklarla ilgili bütün mesaiyi harcamak ve özveriyi göstermek gerekir. Bu doğrultuda Sn. Murat ÖZYER ile ilgili yazılan veryansınların bitmek tükenmek bilmemesi çok da sürpriz sayılmaz.

Galatasaray Lisesi mezunu ve basketbolun içinden gelen Sn. ÖZYER' in gerçekten de görevini icra etmeye çabaladığından hiç kimsenin kuşkusu yok ancak yaz aylarının başından beridir süregelen çeşitli olumsuzlukların bir türlü sona ermemesi kendisi adına durumu vahimleştiriyor.

Pek tabi ki kulüp CEO' su Sn. Lütfi ARIBOĞAN' ın kurumsal her oluşumda olduğu gibi kendisine görev ve sorumlulukları tebliğ ettiği sirkülerini okumamış olsak da; bu başlık altında birkaç hafta önce Basketbol Şube Koordinatörü' nden beklenen olası sorumlulukları dilim döndüğünce sıralamaya çalışmıştım; bu maddeleri alıntı yaparak tekrar etmek istiyorum:

Murat Özyer; Galatasaray Basketbol Şubesi Koordinatörü olarak görev yapmaktadır. Bu unvan dahilinde yönetim kurulunun kendisine tebliğ ettiği sorumluluklarının olduğu belli görevleri mevcuttur.

Bir süredir yaşanan olumsuzluklar neticesinde bizleri asıl ilgilendirmesi gereken Murat Özyer' in kendisine tebliğ edilen bu görev ve sorumlulukları yerine getirip getiremediğidir.

Bu doğrultuda Şube Koordinatörü' nün görevi basketbol takımının sahada iyi mücadale etmesi, oyuncuların antremanda/maçta sakatlanmamasını sağlamak, maç içinde teknik taktik değişimler yaparak maçın kazanılmasını sağlamak değildir. Bu saydıklarımız ancak teknik heyet dediğimiz Ergin Ataman ve yardımcılarının görevleri olabilir.

Peki nelerdir Murat Özyer' in sorumlulukları; Şube Koordinatörü neler yapmakla yükümlüdür? Arzu ederseniz yaşanılan olumsuzlardan da örnekler vermeye çalışalım:

* Yaz aylarında sezon başlamadan takım kadrosunda yer aldığı bilinen basketbolcularla dialog halinde olup olumlu/olumsuz durumlarını takip etmek

*
Sözleşmesi bitecek basketbolcuların kontrat durumlarını analiz edip, takımın çıkarlarına göre işlem yapmak.

*
Yeni sezonda transferi düşünülen basketbolcuların olumlu/olumsuz durumlarını analiz edip, takımın çıkarlarına göre işlem yapmak.

*
Takımların sezon boyunca ihtiyacı olan malzemelerin tedarik edilmesini sağlamak ve anlaşmalar yapmak.

*
Takımların yurtiçi ve yurtdışı kamplarını ayarlamak ve anlaşmalar yapmak

*
Takımların yurtiçi ve yurtdışı maçları öncesi ulaşım, konaklama ve antreman yerlerini ayarlamak.

*
Takım kadrosunda bulunan sağlıklı tüm oyuncuların zamanında takıma katılmalarını ve maçlarda yer almalarını sağlamak.

Şube Koordinatörü bu gibi görevleri dahilinde analiz edilip değerlendirilmelidir.

Sn. ÖZYER' in basketbolu bildiğini ve Galatasaraylılık duruşunu sergileyen iyi bir insan olduğundan herhangi bir şüphemiz yok ancak gerçekten de yöneticilik zor zanaat.
Kurumsal bir yapıya sahip olan Galatasaray' da herkesin şapkayı önüne koyması gerekiyor.

Galatasaray taraftarına virüs dedigini unutmadım.Sezon sonu Şampiyon olursak bizim ona yazdığımız twitt`leri göstererek bize twitt atıcakdır eminim ,gel gelelimki kendisi`nin takıma bir katkısı olmaması ve aksine ayak bağı olmasına karşın ŞAMPİYON olucaz.

Dün akşam salondan twit attı." Atılan konfetilerden Can'ın kaşı yarıldı Furkan'ın bileği şişti" diye. Şimdi bu ne demek anlamak zor. Twitter'daki insanların birşey yapmasını mı bekliyor acaba?

umarım donetsk maçı için uçak ve otel işlerini ayarlamıştır.birde forumu okuduğunu tahmin ediyorum. ahmet dedehayır bile şube yöneticisi olduğu zaman istifa edeceğini ilk buraya yazmıştı.bjk bile içinde bulunduğu maddi zorluklara rağmen futbol takımının kombine fiyatlarında indirim yaptı.ben kombine fiyatlarında indirim yapılıp tekrar satışa sunulmasının şube için faydalı olacağını düşünüyorum.daha önceden kombine alanlara yenilmez armada tişörtü vb.verilerek mağduriyetleri giderilebilinir.satılan kombine miktarı büyük ihtimal geçen sezonun yarısı kadar bile değil.bundan da ençok kadın takımı etkileniyor.

Murat Ozyerin yapmis oldugu en hayirli is dun mactan sonra bizlerle ruslar arasinda tribunlerde yasanan kavgada araya girmesi ve sakin olun yapmayin gencler demesi oldu polis gelene kadar..Bende orada kendisine bazi guzel seyler soyledim.Bu takim,bu fark,bu organizasyon senin eserin..Eserinle ovun dedim sinirden..Aslinda farkli seyler daha dedim de..Neyse simdi..

[video=youtube;IZcx5s7fUoI]http://www.youtube.com/watch?v=IZcx5s7fUoI[/video]

Ergin Ataman ve David Hawkins' in Rusya' daki Lokomotiv Kuban maçı sonrası basın toplantısındaki eleştirisel görüşleri.
Bu görüşlerden kim ne kadar üzerine alınıyorsa ...