Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
Ataman'ın listesi çöp oldu bu adam kafasına göre takılıyor Semih. Hoca ne haliniz varsa görün dedi.

Cok onemli iddialar bunlar abi. Dun aksam twitterda bir kac kez butce vurgusu yapti. Ergin Ataman'in acikladigi butcede Jawai cok ucuz kaliyor, hele 4 numara icin Erceg isimleri donerken.

Bir onceki postumda yazdigim gibi sezon icinde gecen sene beceriksizligi yuzunden yasadigimiz problemleri tolere etmek icin butcenin altinda takim kurmak istiyor olabilir. Ihanet bu takima.

Gerceklik payi yoktur umarim.

Murat ozyer ile alakali twitterda bi hasthag yapalim tum camia duysun olani biteni

Buna katiliyorum onculuk edebilirsin abi devami gelir zaten corap sokugu gibi, bu yogun futbol gundeminde arada kaynar gider, sezon icerisinde ahlar vahlar ederiz. En azindan Ergin Ataman yaninda oldugumuzu bilmesi adina faydali olur.

Cok onemli iddialar bunlar abi. Dun aksam twitterda bir kac kez butce vurgusu yapti. Ergin Ataman'in acikladigi butcede Jawai cok ucuz kaliyor, hele 4 numara icin Erceg isimleri donerken.

Bir onceki postumda yazdigim gibi sezon icinde gecen sene beceriksizligi yuzunden yasadigimiz problemleri tolere etmek icin butcenin altinda takim kurmak istiyor olabilir. Ihanet bu takima.

Gerceklik payi yoktur umarim.

Buna katiliyorum onculuk edebilirsin abi devami gelir zaten corap sokugu gibi, bu yogun futbol gundeminde arada kaynar gider, sezon icerisinde ahlar vahlar ederiz. En azindan Ergin Ataman yaninda oldugumuzu bilmesi adina faydali olur.

Eğer twitterda boyle birsey yapilacaksa bunu forum yonetimi ya da forumun onde gelen kisieri baslatsin bence

En iyisi direkt olarak bu soruyu twitterdan sorun. Ben sordum "Ergin Ataman'la transfer anlaşmazlığı yaşadığınız ve hocanın istifa noktasına geldiği doğru mu?" şeklinde.

Twitter'dan Murat Özyer denen zâtla konuşuyoruz. Bu kadar pişkin cevap verilmez. İsteyenler takip edebilir. Komedi gerçekten..

Twitter'da kendisine yöneltilen transferlere "müdahil oluyor musunuz?" sorusu üzerine:

Kle76uB.jpg

Artık dayanılmayacak gibi değil. Dingo'nun ahırı sanıyor herhalde Murat Özyer. Arkadaşlar ne yapıp edelim istifaya zorlayalım Murat Özyer'i. Twitter'dan direkt olarak yazdım ben. Dikkate alacağından mı tabiki de değil ama doldum taştım olanları takip edince. Kusura bakmayın yazdığım şeyin yeri burası değil ama belirtmek istedim.

Gsbasket Yönetimi sana sesleniyorum GSBASKETforumunun yüzlerce binlerce üyesi var.Toplanalım twitter'dan bir hastagh başlatalım #muratözyeristifa diye artık birlik olma tepki koyma günüdür.
Bu Şahıs Ergin hocamızı bezdirir ve istifa ederse hocamız o zaman çok vururuz kafamızı taşlara.

Erkek Basketbol Şubesi artık eskisi gibi kolay lokma değil, olmamalı.

Ergin Ataman için basketboldaki Terim´imiz söylemi için çok erken. Gidecek çok yolu var Ergin Hoca´nın ancak, 23 sene sonra gelen şampiyonluktaki katkısı, başarıları, deneyimleri yadsınamaz. Destek verilmesi, mümkün olduğunca istediği oyuncuların transfer edilmesi ve huzur içinde çalışacağı ortamın oluşturulması şart oğlu şart.

Bu yoldaki tüm engeller Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin kaldırılmalıdır, şube yönetiminde engel olan varsa emekleri için teşekkür edilmelidir.

Erkek Basketbol Şubesi artık eskisi gibi kolay lokma değil, olmamalı.

Ergin Ataman için basketboldaki Terim´imiz söylemi için çok erken. Gidecek çok yolu var Ergin Hoca´nın ancak, 23 sene sonra gelen şampiyonluktaki katkısı, başarıları, deneyimleri yadsınamaz. Destek verilmesi, mümkün olduğunca istediği oyuncuların transfer edilmesi ve huzur içinde çalışacağı ortamın oluşturulması şart oğlu şart.

Bu yoldaki tüm engeller Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin kaldırılmalıdır, şube yönetiminde engel olan varsa emekleri için teşekkür edilmelidir.

Keşke bu söylediklerini dün akşam twitterda da Murat abicine söyleseydin.Sevgili Onur YAVUZ !!! Burda başka söylem twitterda başka söylem aynı durum Kerem SEÇER içinde geçerli eski dost düşman olmaz söylemi yakışmıyor.

Not: Fatih TERİM benzetmesini başarı olarak algılamayın dominant kişilik olarak algılarsanız doğru sonuca varırsınız.

Biz kendisine gerekeni söylüyoruz zaten. Kimsenin yönlendirmesine, gazına ihtiyacımız yok. Dün akşam Önder ağabeyimizin söylediklerinin altına aynen imza atıyoruz tüm forum yönetimi olarak. Lütfen sen de aynı şeyleri tekrarlamaktan vazgeç. Yanlış şeyler yazıyorsun. Dün doğru gördüğümüz bir insanı bugün de doğru görüyormuşuz gibi saçma sapan şeyler yazma artık. Lütfen diyorum, lütfen. Benim ismimi de lütfen alakasız alakasız yerlerde kullanma abi.

Mithat Bey, okuduysanız ben eleştirilerimi yaptım dün gece. Yalnız aldığım eğitim, eleştiriyi de saygı çerçevesinde yapmayı öğretti bana, hele de o kişi Galatasaray için emek harcıyorsa.

Önemli olan sert eleştiri yapmak, karşındakini haklı haksız rencide etmek değildir, önemli olan eleştirilerin dikkate alınmasını sağlamaktır. Zaten eleştirilerden ders almayan, tek doğrunun kendi verdiği karar olduğunu düşünenler zamanla değerini kaybeder.

EVET çok haklısınız,emek harcıyor bu zaat kolay değil her ay bankaya gidip hak etmediği parayı tahsil etmek gerçekten emek ister.