Murat ozyer ile alakali twitterda bi hasthag yapalim tum camia duysun olani biteni
Ataman'ın listesi çöp oldu bu adam kafasına göre takılıyor Semih. Hoca ne haliniz varsa görün dedi.
Murat ozyer ile alakali twitterda bi hasthag yapalim tum camia duysun olani biteni
Cok onemli iddialar bunlar abi. Dun aksam twitterda bir kac kez butce vurgusu yapti. Ergin Ataman'in acikladigi butcede Jawai cok ucuz kaliyor, hele 4 numara icin Erceg isimleri donerken.
Bir onceki postumda yazdigim gibi sezon icinde gecen sene beceriksizligi yuzunden yasadigimiz problemleri tolere etmek icin butcenin altinda takim kurmak istiyor olabilir. Ihanet bu takima.
Gerceklik payi yoktur umarim.
Buna katiliyorum onculuk edebilirsin abi devami gelir zaten corap sokugu gibi, bu yogun futbol gundeminde arada kaynar gider, sezon icerisinde ahlar vahlar ederiz. En azindan Ergin Ataman yaninda oldugumuzu bilmesi adina faydali olur.
En iyisi direkt olarak bu soruyu twitterdan sorun. Ben sordum "Ergin Ataman'la transfer anlaşmazlığı yaşadığınız ve hocanın istifa noktasına geldiği doğru mu?" şeklinde.
Doğru cevap vereceğine inanıyormusunuz gerçekten?
Erkek Basketbol Şubesi artık eskisi gibi kolay lokma değil, olmamalı.
Ergin Ataman için basketboldaki Terim´imiz söylemi için çok erken. Gidecek çok yolu var Ergin Hoca´nın ancak, 23 sene sonra gelen şampiyonluktaki katkısı, başarıları, deneyimleri yadsınamaz. Destek verilmesi, mümkün olduğunca istediği oyuncuların transfer edilmesi ve huzur içinde çalışacağı ortamın oluşturulması şart oğlu şart.
Bu yoldaki tüm engeller Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin kaldırılmalıdır, şube yönetiminde engel olan varsa emekleri için teşekkür edilmelidir.