Geleceğin haberiyle nasıl sevinmiştik.Düşündük "şube koordinatörü" diye bir şey olacak,yeni bir tabir,kulağa hoş geliyor,ve Galatasaraylılık nedir,taraftarın düşüncesine nasıl değer verilir,Oktay Hoca sonrası yine "onlar aileden" diyebilecek birinin ismi geçiyor.Mutlu oldum,kenardaki duruşun aklıma geldi,alışkın olduğumuz tabirle "Hoşgeldiniz Hocam" dedim twitterdan.Yldztek maziden fotoğraflar paylaşarak "gün olur coşar yine bu beden,bitti denildigi yerden." tweetiyle size yuvanıza tekrar geri döndünüz mesajı verdi.
İşte siz o koltuğa oturdunuz ya,her şey o zaman başladı.Tavırlarınızdaki değişiklikler bu noktadaki en büyük hatanız.Şubede bir şey ters gidiyorsa,bunu doğru düzgün çözdüğünüzü hiç hatırlamıyorum.Durumun en son şeklinide twitterdan berbat bir anlatımla insanlara aktarıyorsunuz.Bir koordinatör bu kadar eleştiriye kapalı olmaz.
Sorunlara tek tek bakacak olursak;
-Formalar,Champion'un suçuydu.
-Sponsorumuz hep sıkıntı çıkarıyordu.
-Rusya'ya uçaklar kalkmıyordu,hava kötüydü.
-Eurocup yönetimi anlaşılmazdı.
-Taraftar ilgisizdi.
-Ergin Ataman transferde dediğim dedikti.
-Ekrem Memnun memnuniyetsizdi.
-Sözleşmesi yapılmayan İlkan Karaman karaktersizdi.
-Maç saatlerini federasyona şikayet etmek gerekti.
-İhtar çeken oyuncular paragözdü.
-Yönetim para vermiyordu.
-GSbasket arkasında değildi.
-Begüm Dalgalar parası olmayan Beşiktaş'ı seçmişti.
-Şaziye iyi biriydi ama menajerinin tavırları yanlıştı.
-Eski menajerlerin hatalarını bilerek görevde tuttu ama onlar hakkında defans yapamazdı.
-Şampiyonluk çalan federasyon can ciğerdi,pasta kesmek gerekirdi.
-ve en önemlisi "LİNDSAY WHALEN GALATASARAYLILIK RUHUNU KAVRAYAMAMIŞTI"
Bunca suçlunun yanında, suçlu olmayan bir isim var.Bir senedir şubeyi tam yetkiyle yöneten Murat Özyer.
Bir görev nasıl yapılamaz tüm sene boyunca bizlere gösterdi,sene içerisinde bulunduğu makama saygı duyarak fazla bir şey söylenmedi hakkında.İlk senesiydi hatalar da olabilirdi.Fakat iyi bir yönetici hataları absorbe eder,kimseye yansıtmadan problemleri çözerdi.Kusura bakmasın "Galatasaraylılık duruşunun altında ezildi."Karşıyaka yönetimi kadar sesini gür çıkaramadı.Twitterda troll'lük peşinde koşarak azalan saygımızı tamamıyla yitirdi.
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/431776_367576713346446_495659643_n.jpg
Önce bu sevinci çaldı,kadın basketbol takımı küçülsün diye uğraşarak kendi zihnini de küçülttü ve insanları şampiyonluk lafıyla kandırmaya çalıştı.
http://www.ajansspor.com/resimv3/erginAtaman_sevinc_sampiyonluk.jpg
Şimdi transfere karışarak bu sevinci de çalmaya çalışıyor.Şuacanı getiriyor,insan düşünüyor 2008'de kendi takımına kabul eder miydi acaba..
Artık tanıdığım Murat Özyer değilsin sen artık.Hakan Üstünberk olamazdın,Murat Tümer'i bile arattın,Ali Türsan'a yaklaşamadın.
Seni yeni yöneticimizin bir şarkısıyla istifaya davet ediyorum.
Git - YouTube
Gittiğin gün bayram olacak,İSTİFA!