Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
Yemin ederim sinirden elim ayağım titriyor. Bu ahlaksızlığı, bu haysiyetsizliği sindiremiyorum. Daha ağırlarını yazmak istiyorum ama böyle güzel bir forumdan atılmak istemiyorum.

Bu herif dün çıkmış herşey yolunda, takım kimyası çok iyi olacak, sessizliğimiz transfer yapmadığımız anlamına gelmez diye üfürüyordu. Bugün Marko'nun gittiğini öğreniyoruz.

Ya hadi herşeyi geçtim, bu ne utanmazlıktır, bu nasıl terbiyesizliktir? Utanmıyor musun ulan sen taraftarı kandırmaya çapsız herif! Kimsin lan sen, kimin torpillisisin!

Yönetim bu torpilli beceriksizi kovmalı derhal. Ünal Aysal kulak tıkayamaz bu olanlara.

edit: Bu takım Fatih Solak'la, Cüneyt Erden'le oynarken de kümede kalmaya çalışırken de maçlara gidiyordum. Herşeye evet ama salak yerine konulmaya hayır! Herşeyden önce ahlak ve samimiyet lazım.

Hadi Allah aşkına çekinme yahu;

Çık ve meşhur gelecegin kadrosunu kuracağız genç yetenekli başarıya aç oyuncular alacağız de sende kurtul bizde bu kadar dert etme kendine biz alışığız 3 sene rüya gördük sadece hepsi bu

Biri bu adama dur diyecek mi artık!

1jnyN5.png

Aziz Yıldırım tarafından bize zarar vermesi için tutulmuş,maaşlı bir eleman olabilir mi acaba ? Şaka bir yana mantıklı açıklaması yok şu adamın hala görevde olmasının.Ben yoruldum artık,İlkan,Şuacan,Işıl,Marko,Alba ne kadar skandal varsa bu adamın imzası var altında.Ünal Aysal'ın sonu olacak 2-3 kişiden biri olur,yazık olur.

Bu forumdaki Murat Ozyer takintisi cok ozur dilerim ama gercekten hastalik duzeyine erismis durumda. Sanki foruma uye olan herkese otomatik olarak bu ozellik yukleniyor gibi. Durum o hale geldi ki “Murat Ozyer seytan taslama basligi” falan acilsa buradaki bircok arkadas 7/24 o basligi taslayacak haldeler.

Ben acikcasi Murat Ozyer basarili yada basarisiz gibi bir subjektif yorumda bulunmayacagim, cunku hemen tepki cekecegini biliyorum. Bunun yerine Murat Ozyer’i degerlendirmek icin objektif ve dunyanin her yerinde kabul gorecek bir kritere ihtiyacimiz var. Bu da onun gorev aldigi donemde hem kadin hem de erkek subesinde elde edilen veya edilemeyen kupalar, cikilan ve cikilamayan finaller, kazanilan veya kazanilamayan maclardir. Bunlara baktigimizda ise ben oldukca basarili bir donem goruyorum, en azindan basarisiz olduk diyemeyiz herhalde. Dolayisiyla Murat Ozyer’e bu kadar yuklenmek, hatta hakaret etmek bence buyuk bir haksizlik. En azindan bence sunu soyleyebilmeliyiz; bulundugu donemde artileri ve eksilerini topladigimizda artilari daha fazla ki subelerimiz basarili oldu. Aslinda biliyorum ki, yazdigim son cumle de cok anlamli degil, basketbol bir takim oyunu ve Murat Ozyer’de onun sadece kucuk bir ayagi. Ancak yapilan butun basarisiz isleri ona baglarsak butun basarilari da ona baglamamiz gerekir ki bu da Ergin Ataman’a ve diger klup calisanlarina buyuk haksizlik olur.

Son sozum ise elestiri ile hakareti birbirinden ayirmak zorunda olmamiz gerektigidir

Oğuz bey,

Kazanılan bütün başarıların Murat Özyer'e rağmen kazanıldığını düşünüyor ve inanıyorum. Belki fazla bilginiz olmayabilir, bu konunun önceki sayfalarına bir göz atarsanız nelere imza atmış sayın şube koordinatörümüz bulabilirsiniz.

Murat Özyer hakkında da iyi bir şey söyleyen çok fazla insan görmediğimi de belirtmek isterim.

Saygılar.

Bunlarin pekcogunu ben de duydum Metin Bey ama bunlarin dogrulugunu nereden bilecegiz. Bir ornek vereyim, sitenin biri Schortsanitis'e kulubumuzun kontrat belgesini gonderdi diye haber yapti. Daha sonra Schortsanitis kulubunde kalinca bu sefer de Galatasaray ’in yeterli ilgiyi gostermediginden kulubunde kaldigini ifade etti. Sizin bahsettiginiz ve benm de duydugum bircok olayda bu tip mantik hatalari var. Eminim ki bazilari dogrudur ama, hepsinin dogru olmasi pek muhtemel gelmiyor bana, cunku boyle bir durumda bir insandan cok bir seytandan bahsediyor olmamiz gerekir.

Benden de saygilar.

Bunlarin pekcogunu ben de duydum Metin Bey ama bunlarin dogrulugunu nereden bilecegiz. Bir ornek vereyim, sitenin biri Schortsanitis'e kulubumuzun kontrat belgesini gonderdi diye haber yapti. Daha sonra Schortsanitis kulubunde kalinca bu sefer de Galatasaray ’in yeterli ilgiyi gostermediginden kulubunde kaldigini ifade etti. Sizin bahsettiginiz ve benm de duydugum bircok olayda bu tip mantik hatalari var. Eminim ki bazilari dogrudur ama, hepsinin dogru olmasi pek muhtemel gelmiyor bana, cunku boyle bir durumda bir insandan cok bir seytandan bahsediyor olmamiz gerekir.

Benden de saygilar.

Oğuz bey,

Dedikoduları bir kenara bıraksak bile, son iki sezonda çeşitli sebeplerle elimizde tutamadığımız Whalen, Şaziye, Alba, Işıl, Marko gibi basketbolcuların elimizden kaçmasının sorumlusu kim peki? Ya da ödenemeyen maaşların ve kulübe çekilen ihtarların?

Şubede en yetkili isim -maalesef- Murat Özyer sonuçta.

Isil ve Whalen olayinda haklisiniz , sorumlululugu vardir. Whalen’a kesinlikle zamaninda odeme yapilmaliydi. Isil konusunda ise teknik olarak haklisiniz ama bence pratikte hakli degilsiniz. Isil acikcasi ozellikle Galatasaray taraftarindan gelen elestirilerden cok bunalmisti ve harika gecen sezon sonundan once ayrilmayi kafayi koymustu. Acikcasi ben olsam ben de Isil’in gitmesine izin verirdim, cunku burada aci cekiyordu gibi. Sezon harika tamamlandiginda ise gelen taraftar baskisi hem Isil’in hem de idari yonetimin kararini degistirdi bence. Yani, basarili sezon sonu herkesi ters koseye yatirdi. Ama dedigim gibi sonucta teknik olarak hata yapildi.

Alba, Marko ve Saziye’ye gelince ben de burada bir hata yok, cunku oyuncularin maddi istekleri karsilanamadi. Bunun sorumlusu Murat Ozyer olamaz, cunku maddi kaynaklar dahilinde kulup bu cok degerli oyuncularla anlasma zemini bulamadi. Ben de Marko ve Alba’nin gitmesine cok uzuldum ama burada bir kusur yok sadece maddi bir yetersizlik var.

Ben Murat Ozyer hatasizdir demiyorum, bilmedigimiz bircok hatasi da olabilir, ama toplamda artilari eksilerinden daha fazladir. Bence Murat Ozyer’e oldugundan cok daha fazla onem veriyoruz. Elestirelim ama ne hakarate edelim ne de gokyuzune cikaralim.

Bu arada Semih Bey sizin icin de sakincasi yoksa su “Bey” soylemini kaldirabilirmiyiz?

Isil ve Whalen olayinda haklisiniz , sorumlululugu vardir. Whalen’a kesinlikle zamaninda odeme yapilmaliydi. Isil konusunda ise teknik olarak haklisiniz ama bence pratikte hakli degilsiniz. Isil acikcasi ozellikle Galatasaray taraftarindan gelen elestirilerden cok bunalmisti ve harika gecen sezon sonundan once ayrilmayi kafayi koymustu. Acikcasi ben olsam ben de Isil’in gitmesine izin verirdim, cunku burada aci cekiyordu gibi. Sezon harika tamamlandiginda ise gelen taraftar baskisi hem Isil’in hem de idari yonetimin kararini degistirdi bence. Yani, basarili sezon sonu herkesi ters koseye yatirdi. Ama dedigim gibi sonucta teknik olarak hata yapildi.

Alba, Marko ve Saziye’ye gelince ben de burada bir hata yok, cunku oyuncularin maddi istekleri karsilanamadi. Bunun sorumlusu Murat Ozyer olamaz, cunku maddi kaynaklar dahilinde kulup bu cok degerli oyuncularla anlasma zemini bulamadi. Ben de Marko ve Alba’nin gitmesine cok uzuldum ama burada bir kusur yok sadece maddi bir yetersizlik var.

Ben Murat Ozyer hatasizdir demiyorum, bilmedigimiz bircok hatasi da olabilir, ama toplamda artilari eksilerinden daha fazladir. Bence Murat Ozyer’e oldugundan cok daha fazla onem veriyoruz. Elestirelim ama ne hakarate edelim ne de gokyuzune cikaralim.

Bu arada Semih Bey sizin icin de sakincasi yoksa su “Bey” soylemini kaldirabilirmiyiz?

Şaziye konusunda size katılmıyorum, sene içerisinde anlaşılan rakamı sene sonunda aşağı çekmeye çalışmak terbiyesizliktir ki Şaziye bizden daha düşük paraya oynuyor üniversitede.