Neredesin Hakan Üstünberk
Biri bu adama dur diyecek mi artık!
Bunlarin pekcogunu ben de duydum Metin Bey ama bunlarin dogrulugunu nereden bilecegiz. Bir ornek vereyim, sitenin biri Schortsanitis'e kulubumuzun kontrat belgesini gonderdi diye haber yapti. Daha sonra Schortsanitis kulubunde kalinca bu sefer de Galatasaray ’in yeterli ilgiyi gostermediginden kulubunde kaldigini ifade etti. Sizin bahsettiginiz ve benm de duydugum bircok olayda bu tip mantik hatalari var. Eminim ki bazilari dogrudur ama, hepsinin dogru olmasi pek muhtemel gelmiyor bana, cunku boyle bir durumda bir insandan cok bir seytandan bahsediyor olmamiz gerekir.
Benden de saygilar.
Isil ve Whalen olayinda haklisiniz , sorumlululugu vardir. Whalen’a kesinlikle zamaninda odeme yapilmaliydi. Isil konusunda ise teknik olarak haklisiniz ama bence pratikte hakli degilsiniz. Isil acikcasi ozellikle Galatasaray taraftarindan gelen elestirilerden cok bunalmisti ve harika gecen sezon sonundan once ayrilmayi kafayi koymustu. Acikcasi ben olsam ben de Isil’in gitmesine izin verirdim, cunku burada aci cekiyordu gibi. Sezon harika tamamlandiginda ise gelen taraftar baskisi hem Isil’in hem de idari yonetimin kararini degistirdi bence. Yani, basarili sezon sonu herkesi ters koseye yatirdi. Ama dedigim gibi sonucta teknik olarak hata yapildi.
Alba, Marko ve Saziye’ye gelince ben de burada bir hata yok, cunku oyuncularin maddi istekleri karsilanamadi. Bunun sorumlusu Murat Ozyer olamaz, cunku maddi kaynaklar dahilinde kulup bu cok degerli oyuncularla anlasma zemini bulamadi. Ben de Marko ve Alba’nin gitmesine cok uzuldum ama burada bir kusur yok sadece maddi bir yetersizlik var.
Ben Murat Ozyer hatasizdir demiyorum, bilmedigimiz bircok hatasi da olabilir, ama toplamda artilari eksilerinden daha fazladir. Bence Murat Ozyer’e oldugundan cok daha fazla onem veriyoruz. Elestirelim ama ne hakarate edelim ne de gokyuzune cikaralim.
Bu arada Semih Bey sizin icin de sakincasi yoksa su “Bey” soylemini kaldirabilirmiyiz?
Sana rağmen kuruyoruz işte kadroyu. El freni olsan da kuruyoruz.