Murat Özyer

• Konbuyu başlatan ahadana
  • Başlangıç tarihi
Ben Murat Ozyer hatasizdir demiyorum, bilmedigimiz bircok hatasi da olabilir, ama toplamda artilari eksilerinden daha fazladir. Bence Murat Ozyer’e oldugundan cok daha fazla onem veriyoruz. Elestirelim ama ne hakarate edelim ne de gokyuzune cikaralim.

Bir tane artısını yazar mısınız rica etsem? Ama lütfen onun döneminde başarılı olduk, kupalar aldık şeklinde olmasın.

Murat Özyer gündeme dair açıklamalarda bulundu

Erkek ve kadın takımlarımızın yeni oyuncuları ile ilgili süreçler devam ediyor. Yarın yeni haberlerimiz olabilir.

Erkek takımımızın isim sponsorluğu için yönetimimiz ve pazarlama bölümümüz çalışmalarını devam ettiriyor. Süper ligde 18 takımın 12 sinde forma reklamlarında oluşan gündemi bizler de takip ediyoruz. Sporda farklı bir sezon hepimizi bekliyor.

Erkek takımımızın teknik ekibi pivot konusunda ince eleyip sık dokuyor, adaylar azaldı. Görüşmelerimiz devam ediyor. Bütçemiz doğrultusunda en etkili hamleyi yapmak istiyoruz.

Son iki sezon da olduğu gibi 2014-2015 sezonunda da kadın ve erkek takımlarımız bütçe-kimya-performans-başarı parametrelerini en etkin şekilde değerlendirip hedeflerimize ulaşacağız. Taraftarımız Temmuz-Nisan periyodunda sabırla bizi destekleyeceklerini biliyoruz
ve güveniyoruz..

Nikolov konusunda ; oyuncunun ailesi ve temsilci çok kararlı hukuksal haklarını her türlü platformda arayacaklar ve hatta başladılar. Kadın takımımıza da transferler yapılacak. İşlemler devam ediyor, resmiyet kazanınca duyurmak istiyoruz. Formalarımız tasarlandı, GSStore üretecek.

Sponsorlukla yönetim ve pazarlama bölümü ilgileniyor, Nikolov meselesini ailesi ve temslicisi kovalıyor.. Peki sen Twitter sözcüsü olmaktan başka ne iş yapıyorsun

Nikolov ve ailesi kovalıyormuş olayı. Billahi rezalet! Sabırlı yaklaşmaya çalışıyorum ama Murat Özyer'in her lafı her hareketi ayrı bir skandal.

Basketbol Şubesi Candan Erçetin'in

Galatasaray'da basketbol şubesinin başına Asbaşkan Candan Erçetin geçti.

candan_ercetin.jpg

Galatasaray'da yönetim kurulu yeniden yapılanıyor. Basketbol şubesi Necati Demirkol'dan alınarak Asbaşkan Candan Erçetin'e veriliyor. Geçtiğimiz sezon Erkek takımı Euroleague'de TOP 8 oynamış, basketbol ligi final serisinde durum 3-3'ken 7. maça protesto ederek çıkmayarak tarihi bir olaya imza atmıştı.

Kadın takımı ise Euroleague'de Avrupa Şampiyonu olup, Lig'de ve Türkiye Kupası'nda zafere ulşarak 3'te 3 yapmıştı. Yönetim kendi içerisinde yeniden yapılanarak büyük bir değişikliğe gitti. Necati Demirkol şubeden alındı, yerine Candan Erçetin geldi.

Bu durum daha resmi olarak açıklanmadı ama Erçetin'e sözlü olarak tebliğ edildi. Yönetim kaynakları Necati Demirkol'un final serisi boyunca verdiği bir demeçte "İrlandalılar" kelimesini kullanarak yönetimdeki arkadaşlarını eleştirmesinin bu değişikliğe neden olduğunu belirtiyorlar.

Kaynak: Cumhuriyet ( http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/futbol/97961/Basketbol_Subesi_Candan_Ercetin_in.html# )

Ne gibi bir etkisi olur şimdi Candan Erçetin'in bu değişiklikle ? İyi mi oldu ? Anlayanlar biraz açıklayabilir mi ? Murat Özyer'in gönderilip-gönderilmemesini merak ediyorum.

Bu hafta transferler açıklanmayacak mıydı ?

Bu adamın şubeden haberi var mı ya ?

Yemin ederim canlı bomba olasım var !!!

Onur, beni az çok tanıyanlar bilir Candan Erçetin´in sanatçı olarak bendeki değerini ama yöneticilik farklı bir şey. Erçetin çok naif bir kişilik, ülkemizdeki basketbol branşı ise tamamen çamura batmış durumda. Düşün, Ülker Arena´da takımın haklarını Candan Erçetin koruyacak.. Hoş, mevcut TBF ve kurulları hala görevdeyken Ülker Arena´ya gitmemiz bile acı verici..

Ayrıca Candan Erçetin futbol şubesinde görev alsa bu denli yanlış karar olduğunu düşünmezdim; Hem TFF hem de TBF ile kavgalıyız, ellerinden gelse bir kaşık suda boğacak iki federasyon da ama TBF bu konuda kendini aşmış durumda. Ve futbol ülke gündeminde daha fazla yer ediniyor doğal olarak, sence Nikolov olayının benzerini TFF yapmaya cesaret edebilir mi?

Türkiye'deki bir çok Spor Federasyonu çok kirli lakin TBF tam anlamıyla bataklığın dibinde. Tek kulübün emrinde çalışıyor.

Transferlerin açıklanmaması ile Murat Özyer arasında bir bağ yok. Bu yüzden en son eleştireceğim adamdır kulüpte. Ama çıkıp bugün yarın diye tarih verme. Olmayınca böyle maskara olursun.

Herhangi bir transfer duyumcusu bu şahıstan çok daha doğru bilgi verdi son bir ayda. Adam twitterdan ne dediyse tersi çıktı yahu! BU adam şube koordinatörü bir de!

Allahaşkına istifa et, senden gelecek hayır Allahtan gelsin. Düş artık yakamızdan ne olur. Bıktırdın artık, bezdirdin. Yeter!