Re: Okan Çevik Erkek Takımının Başına Geçiyor.
Merhaba arkadaşlar,
ben birşeyden bahsetmek istiyorum.Okan Çevik kötü bir coach değil ama büyük bir armayı kaldıramayacağı kanısındayım ve umarım yanılırım!
Önce yiğit!çe bir açıklama yapılıyor, genç bir kadroyla devam edeceğiz diye.Bunu yine kötüye çekmek istemediğim için foruma yazmadım herhangi birşey, çünkü belki yetenkli genç yabancı oyuncular alarak takımdaki birkaç abi ile sağlam bir rotasyon yakalar mıyız umudu vardı içimde, ki Oktay Hoca'nın geleceğini düşünerek bu umuda ufak da olsa kapıldım.Ancak hedefler büyük derken, hele ki yıllardır yaşamaya hasret kaldığımız demek istemiyorum bırakıldığımız! şampiyonluğa nasıl ulaşabileceğimizi düşünmekten saçlarımız beyazladı.Ben Okan Hoca'nın basketbol anlayışını ve nasıl basketbol oynattığını çok iyi bilirim, hem de kendi lise dönemimden!
Şimdi bazı arkadaşlar ''Ya durun, belki yanılırsınız gibi konuşacak''
ama perşembenin gelişi çarşambadan belli olur diye düşünüyorum.Bizim takım ölüsüyle play-off'a girer.Koçsuz da girer..Önemli olan playoff'da birşeyler yapıp yapamayacağı.Şu anda bir Efes Pilsen ve Fenerbahçe'nin yerinde Okan Çevik'li bir Galatasaray'ı hayal edebilen kaç kişi varsa, onların rüyasını saygıyla! karşılıyorum.
Yalnız bu armaya sevdalılar için, son olarak şunları yazmak istiyorum..
''Allah yardımcımız olsun..''