Alacağı ödenmiyorsa ihtarname çektirir söke söke alır. Bütçe veya başka şeylere takıksa istifa eder olur biter. Benim bildiğim , Mahmuti taafından bu süre içerin de gönderilen bir ihtarname yok kulube . Varsa da lütfen beni düzeltin. Demek ki burada paranın ödenmemesi değil istifa nedeni. İkinci neden. Tamam da kardeşim senin istediğin bütçe veya takım kurulamıyor diye istifa edip birde tüm sezonluk alacağını almayı bana kimse anlatamaz. Ha o sözleşmeyi kabul ettireni ayrı kabul edeni de ayrı ayrı tebrik ederim o başka.
Birincisi ihtarname var. İkincisi de istifa eden veya karşı tarafın yükümlülüklerini yerine getirmediğinden dolayı iş akdinin feshini isteyen taraf, sözleşmesinin bitiş tarihinden sonraki ücreti hakkında hak iddia edemez. Mahmuti o 800 bini istiyorsa istifa veya fesih yoluna başvurmaz. Ücretini indirmez ve istenmeyen adam olarak çalışmaya devam eder veya kovulmayı bekler.
Hepimiz, en azından çoğumuz kulübün durumunun farkındayız. Transfer yasağı Ağustos'ta mı kalkacak, kulübün gelecek sezon için hedefi nedir, bütçe ne kadar? Bu tip soruların cevabını vermesi gereken şube yöneticileri kayıp. Başkan da benzinlikten oyuncu getireceğime yerlilerle oynar borç kaparım diyerek Recevik kafasında olduğunu gösteriyor. Maljkovic olayı da işin cabası.
Şu an için başkanın Mahmuti'yi ortaya atması tamamen saptırmadır. Şayet Mahmuti'ye asgari şartlar sağlanır da o zaman yine indirime gitmezse istifa edin de işimiz kolaylaşsın, biz de yolumuza bakalım denir. Öyle bir durumda kimseyi suçlamam, yönetimi de anlayışla karşılarım, sonuçta elde olan belli. Temmuz ortası gelmiş ve hiçbir sorunumuz çözülmemişken maaş tartışması tamamen hava cıvadır. Geçtiğimiz yıl enkaz edebiyatı yapıldı, hak verdik. Yönetim hazırlıksızdı, güvenilir ama basketboldan anlamayan adamlar hesap kitap yaptı. Şimdi Mayıs'ta tekrar seçildi Mustafa Cengiz ve aynı tas aynı hamam. İnsan bir tane bu işin ehli insan bulamaz mı yahu?