Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan Kural'a sordum biraz önce tanımıyorum dedi. Kimdir yav bu boris savovic. Ben ilk kez duydum ismini

haydaaa iyi güzelde burda arkadaşlar oyuncu önerileri kısmında TAM 176 sayfayı boşunamı yazmış oldular şimdi,niye taraftarın istediği oyuncular alınmadı:)

5 transferi yapmazsak bu transferin hiçbir anlamı yok. Ama anlamadığım madem 4 numara alacaktık 2-3 haftadır piyasada bir sürü uzun forvet dolaşıyor. Neden Savovic?

iş dönüşü songaila yerine genç hırçın bir 4 numara kafidir diye yazarım diye düşünüyorken boris transferi geldi yüzüm güldü :) sertaç da sakatlandıgına göre furkan ve andric'in daha özverili ve sorumluluk alarak oynayacaklarını tahmin ediyorum muhtemelen bu konuda mahmuti gerekenleri söyleyecektir çünkü artık 2dk da olsa sahada kalabilecek bir sertaç yok...
boris'in rebocu ve şutunun da oldugu söyleniyor bikaç videodan gördüklerim ve yaşını da dikkate alarak atletik özellikleri olabilir gibi geldi bana ,öyle olursa ne ala...takımı kısalttıgımız zaman boris 5 oynar ve öyle aman aman rebo sorunu da çekecegimizi sanmam bu adamın rebo sezgileri gerçekten kuvvetliyse...

birşey daha,eger boris'ten gerekli katkı alınırsa seneye ilkanla birlikte atletik dış şutu olan rebocu 2 tane gencecik 4 numaralarımız olur pek ala olur pek güzel olur...

5 numara transferi olacagını sanmıyorum ki bu herif 2.10 ise eger gayet 5 numara da oynar...
söylenildigi gibi rebocu ve 2.06 ise de takım kısaldıgı zaman cevher 4 numara borıs 5 numara oynar...oynar da oynar...ama bu dakikadan sonra başka uzun transferi olmaz...

Artık bu bölümde de donatas matejunas dır şudur budur konuşulmaz artık :D .Nachbar Kazan ile anlaşmış aslında hep istemiştim kendisini 3 4 oynar ve katkı verir diye ama hocamızın kararı sonuçta hayırlısı olsun.

Panathinaikos Logan'ı bu kadar az kullanacaksa bize versin.Obradovic gibi bir üstat ne düşünüyor bilmiyorum ama şu an ki Jasikeviciustan çok daha iyi durumda. Seneye düşünülebilir aslında. Hatta Tutku'nu durumuna göre point guard transferi zorunluluk haline gelebilir. Ender zaman zaman aksıyor

ya biraz alakasız olacak ama bence artık gelcek yıl için shumpert'a teşekkür ederim ve Ship'i devşirelim derim.böylece Ship'ten saha uzun bir 3 numara ile ilgilenebiliriz.mesela CSKA'daki hiç kullanılmayan Meija olamaz mı mesela.tabiki yıllık parasını bilmiyorum..Hatta biraz fantazi olacak ama CSKA'daki Gordon ve bizim Lucas ne güzel olmazmı yanyan :)

Aslında gözümüzü karartıp 3 numaraya Domercant, pota altına da Bourisis'i alsak takım 5-6 level birden atlar ama biliyorum, çok zor :)

Bir de Oly'de Kaselj'in sakatlığı mı var ? Son iki maçtır hiç süre almadı resmen ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...