Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tam başlığı burası mı anlayamadım ama şuna inanıyorum; uzun rotasyonumuz rakiplere göre çok eksik kalıyor.. bu, burada zaten hep konuşulan bir durum.. Hocanın Rancik'i de çok tutmaması ile daha da daralıyor.. Aslında uzun konusunda bir takviye yapabilsek , en azından 10 dakika civarı oynayıp istikrarlı katkı verecek birini bulsak çok faydası dokunabilir.. Play-off öncesi böyle bir yabancı hamlesi olabilir..

"Bu yıl basketbola tarihinin en büyük bütçesi ayırılıyor." Bu gerçek bir durum mu? Merak ettim gerçekten doğruluğunu. Eğer böyle bir durum varsa sanırım önümüzde ki sezon hareketli geçecek.

eğer böyle bir durum var ise pekala benim kurduğum kadro hayal değil..bazı arkadaşlarımız hala geçen yıl ve bu yıldan ders almamış gibi..bu yıl ispanya ve italyanın 2. sınıf takımlarına bile diş geçiremedik..seneye olası bir eurolig elemesinde khimki-kazan-sevilla gibi takımları nasıl geçebiliriz..bize gelecekte iyi oyuncu olabilecek değil iyi ve pişmiş oyuncu lazım..tamam 1 bilemedin 2 istikbal vaad eden oyuncu alırsın ama beko basket liginde şampiyonluk ve eurolige kalma hedefi var ise gidersin eurolig takımların alırsın oyuncunu..olmazsa olmaz 4 ve tutkudan daha iyi oyun kurucu...zaten bu iki bölgede herkes hemfikir...kerm gönlüm-marko popovic benim tercihim olur..shipp'in yerine nando de colo...büyük ihtimalle hayal görüyorum ama bendeki bir umut...

her mağlubiyetten sonra yeniden takım kuran veya 3-5 oyuncu değiştirenlerden değilim ama transfer kapanmadan bir Rancik değişikliği iyi olacak sanırım...
Banvit maçında boyalı alana giremedik...
adım atamadık...
girdiğimiz an ezdiler...
kendi boyalı alanımızı savunamadık, parkta oynar gibi oynadılar 4 numaradan...

bir 4 numara 6. yabancı olarak veya Rancik yerine sanki zorunluluk oldu gibi...

Bize 2 yabancı lazım. Jerry çok yetersiz onun yerine Trabzondan ayrılacağı konuşulan Rasic olabilir. Yanlış bilmiyorsam 3 Amerikalı oynatılabiliyor en fazla o bakımdan da iyi olur. 5. yabancı olarak da bir Amerikalı alırız 4 numaraya.

bugün efes banvit maçına gittim kerem gönlüm ve thorton müthiştiler 2 ismi de bu forma da görmek süper olurdu. thorton hem savunma hem hucüm müthiş bir opsiyon tam görev adamı.kerem de bu ligin basketbol oynamayı bilen en iyi yerli uzunu.ama 2si de yaşlı orası kötü. thorton olmasa bile o tarz bir adam süper olurdu.

Jerry çok yetersiz onun yerine Trabzondan ayrılacağı konuşulan Rasic olabilir. Yanlış bilmiyorsam 3 Amerikalı oynatılabiliyor en fazla o bakımdan da iyi olur.
Evet Tutku'ya playofflar öncesi iyi bir alternatif gerekiyor ve Rasic maaşlarını düzgün alamadığından önümüzdeki günlerde Trabzondan dan ayrılabilicek yabancılardan biri eğer biz istersek Rasic'i hemen kapabiliriz ve iyi katkı verebilicek bir oyuncu, Jerry yerine Rasic çok iyi olur. Ve avrupalı olması sebebiyle bir amerikalı alınırsa bile tribüne mutlaka amerikalı oyuncu gönderme gibi bir kısıtlama içinede sokmaz bizi. Ayrıca Türk oyuncu olarakta düşünürsek Muratcan Güler iyi bir aday bence hem transfer etmek çok zor olmaz hemde katkı verebilicek bir isim.

Evet Tutku'ya playofflar öncesi iyi bir alternatif gerekiyor ve Rasic maaşlarını düzgün alamadığından önümüzdeki günlerde Trabzondan dan ayrılabilicek yabancılardan biri eğer biz istersek Rasic'i hemen kapabiliriz ve iyi katkı verebilicek bir oyuncu, Jerry yerine Rasic çok iyi olur. Ve avrupalı olması sebebiyle bir amerikalı alınırsa bile tribüne mutlaka amerikalı oyuncu gönderme gibi bir kısıtlama içinede sokmaz bizi. Ayrıca Türk oyuncu olarakta düşünürsek Muratcan Güler iyi bir aday bence hem transfer etmek çok zor olmaz hemde katkı verebilicek bir isim.

Türk oyuncular için transfer dönemi kapandı demişti bir arkadaş.Ayrıca Rasic'te Rytas ile anlaştı.Şimdi mi gitti ya da gidecek? Yoksa gelecek sene için mi? Kritik soru bu.Yoksa bu durum engel olmayacaksa tabi ki de düşünülebilir.

Türk oyuncular için transfer dönemi kapandı demişti bir arkadaş.Ayrıca Rasic'te Rytas ile anlaştı.Şimdi mi gitti ya da gidecek? Yoksa gelecek sene için mi? Kritik soru bu.Yoksa bu durum engel olmayacaksa tabi ki de düşünülebilir.
Rasic'in ayrılacağını biliyordum ama Rytasla anlaşmış gerçekten haberim yoktu umarım tranfer kesinleşmeden bir sorun çıkarda kaparız Rasic'i ... Türk oyuncu transferi hakkında net bir bilgim yok ama bilen biri varsa sölesin gerçekten merak ettim şimdi.

rüyamda cenk akyol ve ender arslan ı gördüm dedim hocam sizi galatasaray da görmek istiyoruz. her ikisi de biz deisteriz bakalım dediler, tabii arkalarından da prkacin çıktı rüyanın sonu geldi :) gelir mi ender ve cenk yerli rotasyon için iyi olur...

Olin'in bu çıkışında önemli bir yeri olduğu kesin ama Can Akın'ın bu kadar önemli bir gelişim kaydedebileceğini zannetmezdim...
guard rotasyonu için düşünülebilinir bence...

Kerem Tunçeri,Ender Arslan,Kerem Gönlüm,Barış Ermiş,Ali Karadeniz(gerçi Şampi Türk olunca 2.bir isim alınamıyor heralde).

Efes'in verdiği isimler için 1 ay içinde cevap verilmesi gerekiyormuş.Üzerinden çok uzun zaman geçmesine rağmen cevap gelmemiş.Efes mahsus yapıldığını düşünerek Adriyatik Ligi'ne katılabilmek için başvurmuş.Efes'in her yerlisine sulanmamız lazım :) Keremler ve Ender alınırsa süper olur :)

Fenerbahçe'nin ikinci gardı Engin Atsür, Efes'in ikinci gardı Ender Arslan... Bize Tutku'dan daha iyi bir oyun kurucu gerekiyor. Kerem Tunçeri gibi. Yoksa şampiyonluğu telaffuz etmemiz zor.

Fenerbahçe'nin ikinci gardı Engin Atsür, Efes'in ikinci gardı Ender Arslan... Bize Tutku'dan daha iyi bir oyun kurucu gerekiyor. Kerem Tunçeri gibi. Yoksa şampiyonluğu telaffuz etmemiz zor.

Engin Atsür ya da Ender Arslan sana göre Tutkudan daha mı iyi guardlar?

Kerem Tunçeriyi ayrı bir noktaya koyarım.Ondan sonra bence en iyi yerli guard Tutku Açıktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...