Bayram Bey,öncelikle yazınızın noktasına virgülüne katılıyorum,çok güzel bir yazı,tebrik ederim.
Kesinlikle artık şampiyon olma vakti geldi de geçiyor bile.Artık finaller bile bu saatten sonra beni kesmez,Büyük Galatasaray Taraftarı olarak artık Şampiyonluk istiyoruz.Bunu herkesten çok biz hekediyoruz.Şu anda ligte basketbolü bilen tek taraftar biziz,fülker maçında görüldü ki fener taraftarı basketboldan anlamıyor,fener gol gol gol şampiyonluk geliyor!!! gibi tezahüratlara kadar düştüler ve artık bizimde bu desteğimizin meyvelerini toplama vakti geldi.
Transfer önerilerinize gelecek olursak Barış Ermiş ve Kerem Gönlüm isimlerinde sizle mutabakım.Dediğiniz özelliklerde ki winner oyuncu bana göre Joycee Caroll'dır,ama onu da büyük Euroleague takımları bize yar eder mi? bilmiyorum açıkçası.Amakeşke tüm şartlar zorlansa da kadroya dahil edebilsek,müthiş bir kazanç olur bizim için.
Ermal-Luksa-İlkan ve Kerem Gönlüm potaaltısı euroleague katılırsak bence zayıf olur,birde atletik,ribauntçu bir uzun lazım.Bu özelliklerde ki oyuncu önerilerim ise sırasıyla James Gist,Fotsis ve Haislip'tir.Guard pozisyonu içinse önerilerim sırasıyla Omar Cook-McCalebb ve David Logan'dır.Euroleague katılırsak her türlü maliyetleri karşılamamız lazım,bu yüzden saydığım bu isimler kesinlikle uçuk isimler değil.
Gelecek sene Eurolaegue'ye katılırsak görmek istediği kadro;
Cook-Tutku-Barış
Evren(keşke Sinan Güler olsa)-Joycee
Mert-Shipp-Haluk(Oyuncu menajer)
Gist-Gönlüm-İlkan
Ermal-Luksa
Bu kadro ile ligte final oynama şansımız çok yüksek,Euroleaguede de en az 2.gruplara katılırız diye düşünüyorum ilk senemiz olmasına binaen..
Eğer Allah muhafaza Euroleague'ye katılamazsak,gelecek sene görmek istediğim kadro;
Hoolston-Tutku-Göksenin
Seibutis-Evren-Melih
Mert-Shipp-Caner-Haluk(oyuncu menajer)
A.Smith(KSK)-Gönlüm-İlkan
Ermal-Luksa
Göksenin ve Melih kiralık olarak başka takımlara verilebilir.
Bu kadro ile de ligte gayet başarılı olabileceğimiz hatta finae bile kalabileceğimizi söyleyebilirim...
Kadrolarım hakkında olumlu-olumsuz eleştirilerinizi bekliyorum,hiçbir alınma gücenme olmaz...