Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Daha iyi" demedim. "Takımlarının ikinci gardları" dedim. Bu ikisinin birinci gardları da Ukic, Tunçeri. Birinde Ukic-Atsür, ötekinde Tunçeri-Arslan ikilileri var. Bizdeyse Johnson-Tutku. Bize Tutku'dan daha iyi bir gard gerekiyor. Bu isim de bence Johnson değil, Tunçeri'dir.

Ufuk Sarıca'nın gelişi ile Cenk müthiş bir çıkış yakaladı. Aldığı süreleri çok iyi değerlendirdi, ondan vazgeçeceklerini sanmam. Efes'ten alabileceğimiz tek isim Gönlüm bana kalırsa. O da yaşının ilerlemesi ve bizde oynamayı istediğinden. Tunçeri, Sinan gibi oyuncuları tutar Efes. Zaten tutamazsa da şubeyi kapatsınlar.

Efesle bu sene sözleşmesi bitiyor, daha önceki bitişinde açıkça söylemişti kendisi. "Taraftarı olan takımda, kendi takımım Galatasaray'da oynamak istiyorum." diye. Daha sonra o günkü şartlarda onu alamadık tabi takımıyla 2 yıllık uzattı bu sezon bitiyor sözleşmesi. Ona istinaden söyledim. Kendi açıklaması yani.

aslında çok fazla riske girmeyede gerek yok diye düşünüyorum...
çok fazla takımı bozmamız ters tepebilir...
Shumpert yerli olacak
Jerry ve Rancik'in de yerlerine toplam 3 yabancı transferi öncelik olmalı bütçe açısından...
ben Avrupa basketbolu ile çok haşır neşir değilim ama PG için Washinghton çok iyi olabilir...
bir SF birde PF gerekli

Bızım play off lardan önce mutlaka bır 5 numara bulunması gerekıyor. Play-Off a gırmeden kadroya Türk oyuncu katabılıyormuyuz. Bu noktada Trabzondan Alı Karadenız ı kadroya katabılırmıyız acaba ?

Barış Ermiş ve Tutku benzer oyuncular. Ama alınırsa çift guardlı sisteme dönebiliriz ve hücumsal olarak çok etkili hücumlar izleriz. Kerem Gönlüm transferi de olur herhalde artık. Şimdi gelmeyecekse ne zaman gelecek Kerem

Ali'ye bende olumlu bakmam. Savunması iyi değil, hücumda skorer ancak o skorerliği bizim sistemde pek işe yaramaz gibi. Rancik de geçen sene çok iyi skorerdi bu sene pek iyi değil sonuçta. Bize pota altında sertlik getirecek bir uzun lazım, o da Ali Karadeniz değil bence de.

Yalnız ribaund problemi nasıl yok denir anlayamıyorum? Her maç rakipten fazla ribaund almak zorunda değiliz tabi ama verdiğimiz ribaundlar maç kaybediyoruz. Dünkü fener maçında aşırı sırıttı bu problem.

Takımda ribaunt sorunu var,hemde en başından beri.

Oyuncu transferi bakımından büyük düşünmek zorundayız,bizim geriye dönecek,veya yerimizde sayacak sabrımız yok,en azından benim yok.Galatasaray 1 numaradır ve rakiplerinden her zaman daha üstün olmalıdır,Fenerbahçe Ülker'in gerisinde kalmayı ben artık kabullenemem.Ben artık şerefli yenilgiler,finallerde kaybedilen maçlar,seneye daha iyi oluruzlar duymak istemiyorum.

Oyuncu önerisi olarak eğer yerli bir guard alacaksak bu isim Barış Ermiş olmalı diye düşünüyorum,Kerem Gönlüm gibi bir uzunu mutlaka almalıyız.Birde gerçekten çok büyük bir skorer almak zorundayız ama skorerden kastım aldığı her topu potaya sallayan,çok fazla top kayıpları yapan,takım oyununu bozan bir skorer değil,zor anlarda devreye giren,soğuk kanlı,son hücumları güvenerek kendisine verebileceğimiz,winner bir oyuncu.

Yeni gelecek yönetim umarım basketbol için her türlü fedakarlığı yapar,istenilen kadroyu oluşturabilmemiz için iyi bir bütçemiz olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...