Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer imkan varsa Tutku'nun yerine hücumları yönlendirebilecek bir oyuncu alınsa iyi olur. Jamon iyi iş çıkarıyor hücumda ama Ender'den fazla katkı alamıyoruz bazen. Bir tan guard transferi düşünebilir bence

Bourosis'in gelme durumu olursa zaten onun yerine Andricin tercih edilecek hali yok? Ya ikisi birlikte rotasyonu oluşturur ya da Andric gider.Ama Bourusis'i getirme olanağımızın olduğunu sanmıyorum

Ortada fol yok yumurta yok ama Bourosis i alıp Andric i göndermek ve Furkan ile oynatmak ne kadar dahiyane bir düşünce! Zaten bizim takımımız bir klasik beş numara ve bir mobilize, hareketli uzundan oluşuyor. Ermal-Andric, Furkan-Andric gibi. Bourosis olsa olsa Furkan ın yerine alınabilir, ki şu an potaya dönemeyen Bourosis i bırakın en formda halini bile gelecek vadeden Furkan a değişmezdim açıkçası.

Bourosis, Domercant gibi oyuncular değil bizim alacağımız oyuncular; Savovic transferi bile çok planlı bir transfer olmasa da bunu kanıtlıyor. Topa yön veren guardlar, savaşçı kısa forvetler, all-around uzun forvetler ve birbirini tamamlayan beş numaralardan kuruyoruz takımı.

Doron Perkins sakatlığını atlatmış.Tutku'nun uzunca bir süre oynamayacağı düşünüldüğünde nokta transfer olur.Sistemimize de uygun bir isim

Can İşbakan tutku'nun 2 ay daha oynayamacağını söylemiş.. Acaba bir oyun kurucu almalımıyız bilmiyorumda, seneye şu takıma bi Freeland iyi giderdi..

bence yerli rotasyonunu genişletmek ve kalitesini yükseltip gençleştirmek lazım.ufuk sarıca-harun erdenay-ibrahim kutluay dan sonra skorer bir 2 numara yetişmedi.bence burada birkan batuk kesin olarak düşünülmeli.bu kalitede türk oyuncu bulmak çok zor.zaten karşıyakadan furkan ile çok iyi arkadaşlar.yanlarına bir de sınıf atlamış bir ilkan karaman gelirse,seneye halukun ve yüksek ihtimal evren ve canerin olmayacağını varsayarsak ilk başta belirttiğim durum gerçekleşmiş olur.

Caner son dönemdeki çıkışıyla bence önümüzdeki seneki yerini sağlamlaştırmaya başladı. Olin maçında da CSKA maçında da iyi katkı verdi. Yerli piyasasının kısır olduğu bu dönemde Caner'i göndermek yanlış olur diye düşünüyorum.

Son olarak Shipp'in Türk statüsünde oynayabilmesi için gerekli şartlar ne zaman oluşuyor ?

bence yerli rotasyonunu genişletmek ve kalitesini yükseltip gençleştirmek lazım.ufuk sarıca-harun erdenay-ibrahim kutluay dan sonra skorer bir 2 numara yetişmedi.bence burada birkan batuk kesin olarak düşünülmeli.bu kalitede türk oyuncu bulmak çok zor.zaten karşıyakadan furkan ile çok iyi arkadaşlar.yanlarına bir de sınıf atlamış bir ilkan karaman gelirse,seneye halukun ve yüksek ihtimal evren ve canerin olmayacağını varsayarsak ilk başta belirttiğim durum gerçekleşmiş olur.

Birkan Batuk'u ben de çok beğeniyorum ancak Caner'in bu takımda kalması şart bence. Haluk kaptan teknik ekibe katılacak büyük ihtimalle, Evren'in de olmayacağını düşünürsek haklısınız ama.

Bizim beceripte alamadığımız Motiejunas'la Anadolu Efes anlaşmış...

Al"a"madığımız derken haklısınız. Efes gibi bir takım çok rahat alabilir zaten Motiejunas'ı. Ama yine değişen bir şey olmayacak bence kendilerinde :)

Macvan ve Kaselj ile ilgileniyormuş bu arada Efes.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...