Okan kardeşim Bourosis'e hangi bölgede ve kaç dakika süre vereceksin merak ediyorum?
Saha kenarında 40 dakika süre verilir
Okan kardeşim Bourosis'e hangi bölgede ve kaç dakika süre vereceksin merak ediyorum?
Abi Bourisis gelirse Andriç'e yol vermek gerekir bence. 5 numarada 25. dk civarı veririm
İki oyuncuyu da önümüzdeki sezon için söyledim, yanlış anlaşılma olmasın
Can İşbakan tutku'nun 2 ay daha oynayamacağını söylemiş.. Acaba bir oyun kurucu almalımıyız bilmiyorumda, seneye şu takıma bi Freeland iyi giderdi..
bence yerli rotasyonunu genişletmek ve kalitesini yükseltip gençleştirmek lazım.ufuk sarıca-harun erdenay-ibrahim kutluay dan sonra skorer bir 2 numara yetişmedi.bence burada birkan batuk kesin olarak düşünülmeli.bu kalitede türk oyuncu bulmak çok zor.zaten karşıyakadan furkan ile çok iyi arkadaşlar.yanlarına bir de sınıf atlamış bir ilkan karaman gelirse,seneye halukun ve yüksek ihtimal evren ve canerin olmayacağını varsayarsak ilk başta belirttiğim durum gerçekleşmiş olur.
Bizim beceripte alamadığımız Motiejunas'la Anadolu Efes anlaşmış...
Son olarak Shipp'in Türk statüsünde oynayabilmesi için gerekli şartlar ne zaman oluşuyor ?
Bu sezon sonu 3.senesi dolacak.. 31 Ağustos'a kadar belgeleri yetiştirir,işlemlerini tamamlarsak Türk statüsünde oynayabilecek.