Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem Gönlüm yıllardır bizde oynama isteğini dile getiriyor.Bu sene de sözleşmesi bitiyor sanırım.En azından 1 yıl verimli oynayabileceğini düşünüyorum.

Kerem Gönlüm yıllardır bizde oynama isteğini dile getiriyor.Bu sene de sözleşmesi bitiyor sanırım.En azından 1 yıl verimli oynayabileceğini düşünüyorum.

Kesinlikle katılıyorum. Taraftarı olduğu takımda en azından bir sene de olsa forma giymelidir. Takıma da çok faydalı olacaktır kanımca. Sezon başında girişim olmuştu, bu sene de olabilir bence

Seneye belki de İlkan gelecekken Kerem Gönlümün bizde ne işi var anlayamıyorum. O gitsin Yuvasında bıraksın basketbolu. Tabi süre alabilirse :)

Seneye belki de İlkan gelecekken Kerem Gönlümün bizde ne işi var anlayamıyorum. O gitsin Yuvasında bıraksın basketbolu. Tabi süre alabilirse :)

İlkan'ın olduğu yerde Kerem olamaz diye birşey olmasa gerek. Ayrıca tecrübe faktörünü de göz önünde bulundursak nasıl olur?
"Yuvası GALATASARAY"dır Kerem'in. Bunu birçok ortamda dile getirmiştir. En son sezon başında Lig Tv mikrofonlarına söyledi ;)

Kerem Gönlüm kaç yıl forma giymiş Galatasaray'da ? Neden onun yuvası burası oluyor ? Ayrıca daha bu sene Songaila örneği gözümüzün önündeyken 6 ay ceza alıp maç ritmini yitirmiş bir Kerem Gönlüm ne işimize yarayacak ?

Profesyonel olmak ile taraftar olmak farklı şeyler olsa gerek! İlkan gelmesin tarzında birşey söylemedim dikkat ederseniz ama Kerem'in tecrübesinden bu takım az da olsa faydalanacaktır. Sizin dediğinize göre FB Ülker Marco Tomas'ı göndermeli? Göndersin hemen alalım :)

Anlatamadım, öyle birşey söylediğinizi zaten iddia etmiyorum ben :) Sadece 35 yaşında ve 6 aydır oynamayan bir Kerem Gönlüm maç tecrübesi açısından ne katabilir bize onu anlayamıyorum :) 2 ayda teneke bağlayıp gönderir bu forum Kerem'i :) Ayrıca ben Galatasaraylı olduğuna da inanmıyorum onun. Öyle olsa 2 sene önceydi sanırım , kontratı bittiğinde gelirdi bize , ama o kalıp para kazanmayı seçti. :)

35 yasinda sakatliktan nasil donecegi belirsiz bir oyuncuya sulanmanin anlami ne? 1 ay sonra oynamaya basladiginda hala ust seviye oynuuorsa dusunelim onu ama su an anlamsiz.

Para kazanmak varken niye bizi secsin Emre? Yuva filan hikaye Galatasaray su an yukselen bir deger basketbolda, taraftari deli gibi destekliyor, benzer paralari da verecek duruma geldi artik yuvasi olduk :)

Arkadaşlar siz olsanız ailenize daha iyi bir hayat sunma adına daha iyi şartlar sunan bir takım varken tuttuğunuz takım da olsa daha düşük para veren bir takıma gider misiniz? Giderim diyorsanız eyvallah

Ben yüksek para vereni seçerdim ama 2 yıl sonra da dalga geçer gibi orası benim yuvam ifadelerini kullanmazdım ;) Neyseki yemiyoruz artık bu numaraları :)

Kerem falan değil eğer hedef büyüyecekse bize Lakoviç'in bir beden büyüğü lâzım. Evet biliyorum mevcut bütçe ile imkânsız gibi birşey ama Spanulis veya Navaro gibi bir lider olsa...ah ah
Ama Türkiye için mutlaka Türk kadrosunu güçlendirmek gerek; mümkün olduğu kadar.

andric-furkan-ilkan-savovic-shipp-skorer 3 numara-lako-gordon-belki ender-yabancı guard...

içimden bir ses transfer hamlelerinin bu yönde olacagını söylüyor...tutku saglıklı dönerse enderin yerini alabilir...3 numaraya tecrubeli bir sutör demiştim,siskauskas bu tanıma cuk oturuyor...lako ile birlikte hem birbirlerini rahatlatır hem de skor anlamında ciddi anlamda seviye anlatırlar ikisi biarada oynarsa...
ve hem 1 hem 2 oynayabilen bir amerikalı guard ile fevkalade bir rotasyon oluşturulur...açıkçası ben böylesine genç ve hızlı bir uzun rotasyonunu isterim ama olur da savovic uyum saglayamazsa macvan pek ala olur...

Sezon sonu FA olacaktı söylediğine göre.Zaza için mutlaka girişimde bulunulmalı.Tüm şartlar zorlanmalı.Bize hayır diceğini sanmıyorum :)

Ben Savovic'in geçici bir çözüm olduğunu düşünüyorum, seneye daha iyisi için arayışa geçmek gerekir. Songaila sonrası evet iyi geldi ama bence Savovic'ten daha üst düzey bir oyuncuya ihtiyaç var..

yeni sezonda savovic ile devam etmek gercekten lüks olur bizim icin . Ksk'da oynayan kiralik oyuncumuz ilkan karaman pekala doldurabilir savo'nun yerini ve daha kaliteli yabancı alabiliriz.

Zaza'nın da ilk 2-3 maçını hatırlıyoruz, Savovic için beklemek lazım setleri iyice öğrensin alışsın takıma biz sistem takımıyız diğer takımlar gibi ilk maçlarına çıkan oyuncular anında iş yapamaz. Zaten bekleneni veremezse devam edeceğimizi de sanmam kendisiyle.

Haddadi dün Memphis bençinin en sonunda somurtkan bir şekilde duruyordu. Adamı oynatmayı bu uzun sıkıntısı olan kadroda bile düşünmüyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...