Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaza'nın da ilk 2-3 maçını hatırlıyoruz, Savovic için beklemek lazım setleri iyice öğrensin alışsın takıma biz sistem takımıyız diğer takımlar gibi ilk maçlarına çıkan oyuncular anında iş yapamaz. Zaten bekleneni veremezse devam edeceğimizi de sanmam kendisiyle.

Orasına katılıyorum, sistem takımıyız, hemen katkı vermesi veya takımı sırtlaması beklenemez. Benim söylemek istediğim oyuncu kalitesi olarak daha üst düzey bir isim bulmamız gerektiği. Songaila sonrası, bir fark yarattı ancak ben daha kaliteli bir oyuncu bekliyordum, olmadı. En azından seneye bunun için uğraşılmalı.

Haddadi dün Memphis bençinin en sonunda somurtkan bir şekilde duruyordu. Adamı oynatmayı bu uzun sıkıntısı olan kadroda bile düşünmüyorlar.

benchten gelip çok kısa sürede 7 sayı attı...pota altında ciddi bir caydırıcılıgı var...nba'de süre alması mümkün görünmüyor iranlı olması dolayısıyla...neden avrupa düşünmüyor ki acaba

edit: 11 dakikada 9 sayı 5 rebo dün geceki boston maçında...memphis maçın seyir zevkini takım olarak katlederken yararlı oynayan tek adamdı haddadi...

Daha Savovic'in ne yapacağını tam görmeden önümüzdeki sene gönderelim diyenler var? Savovic Yugoslavya topraklarında bu seviye için en hazır oyuncuydu,çok büyük yıldız potansiyeli vaad etmese de Euroleague için önemli bir oyuncu olma potansiyeli taşıyor ve sistem için çok ideal bir dört numara.

Haddadi ismi geçmiş forumda,keşke olsa diyorum.Dünya şampiyonasında da izlemiştim 3 maçını,hem kalıplı tabirine uyuyor,hem de bizim temel presibimiz olan ikili oyunları gerçekten çok iyi biliyor.Avrupa'da 20+ sayı 10+ ribuand ortalamalarını rahatlıkla yakalar.

Daha Savovic'in ne yapacağını tam görmeden önümüzdeki sene gönderelim diyenler var? Savovic Yugoslavya topraklarında bu seviye için en hazır oyuncuydu,çok büyük yıldız potansiyeli vaad etmese de Euroleague için önemli bir oyuncu olma potansiyeli taşıyor ve sistem için çok ideal bir dört numara.

Haddadi ismi geçmiş forumda,keşke olsa diyorum.Dünya şampiyonasında da izlemiştim 3 maçını,hem kalıplı tabirine uyuyor,hem de bizim temel presibimiz olan ikili oyunları gerçekten çok iyi biliyor.Avrupa'da 20+ sayı 10+ ribuand ortalamalarını rahatlıkla yakalar.

savunmadaki caydırıcılıgı da cabası...ömer aşık gibi hücumda takoz da degil yumuşak bir bilegi var...bu sene daha faul çizgisinden kaçırmadı...

savunmadaki caydırıcılıgı da cabası...ömer aşık gibi hücumda takoz da degil yumuşak bir bilegi var...bu sene daha faul çizgisinden kaçırmadı...

Pekovic transferi için çok uğraştık gelmesi için ama minnesota izin vermedi pekovice uğraştıgımız kadar haddadi için uğraşsaydık almamamız için hiçbir neden yoktu haddadi zaten çok büyük rakamlar almıyor zaten ayrıca Müslüman olması gelmesini kolaylaştırır bence...

Pekovic transferi için çok uğraştık gelmesi için ama minnesota izin vermedi pekovice uğraştıgımız kadar haddadi için uğraşsaydık almamamız için hiçbir neden yoktu haddadi zaten çok büyük rakamlar almıyor zaten ayrıca Müslüman olması gelmesini kolaylaştırır bence...

şahsen sıkı bir minny taraftarı olarak söyleyeyim bu sezonun ardından pekovic uzunca bir süre avrupaya ugramaz :) muazzam oynuyor minny'de ve 86lı bir pivot olarak minny'nin bu gencecik kadrosuna cuk oturdu..

haddadi konusunda ise anlam veremiyorum niye memphis benchini ısıtmayı tercih ediyor acaba...çok yüksek ücretler de aldıgını sanmıyorum...avrupada ciddi anlamda fark yaratablecek bir pivot...

Anlatamadım, öyle birşey söylediğinizi zaten iddia etmiyorum ben :) Sadece 35 yaşında ve 6 aydır oynamayan bir Kerem Gönlüm maç tecrübesi açısından ne katabilir bize onu anlayamıyorum :) 2 ayda teneke bağlayıp gönderir bu forum Kerem'i :) Ayrıca ben Galatasaraylı olduğuna da inanmıyorum onun. Öyle olsa 2 sene önceydi sanırım , kontratı bittiğinde gelirdi bize , ama o kalıp para kazanmayı seçti. :)

iyide kardeş sen 2 yıl önceki gs takımına yani hedefler açısından bakınca gelirmiydin ya.Bence biraz insafsız yorumlar yapmışsın yani bahsettiğin oyuncu sıradan bir pyuncu değil ki...

Savoviç fark yaratacak bir oyuncu değil zamanla mutlaka daha iyi olacaktır. Ancak Songalia'nın neden alındığını unutmayalım fark yaratsın diye alındı.
İlkan Karaman önümüzdeki yıl zaten gelecek. Savoviç gidecektir büyük olasılıkla İlkan'ın yanına fark yaratacak iyi bir 4 numara alınacaktır.
Diğer yandan SG ye D-Wash'ı tekrar alabilsek mükemmel olur. Lucas ve D-Wash tutulmaz ikili olurlar.

hava atışında kendinden 40cm kadar kısa bir eleman topu takımına kazandırdı bence o elemanı arayıp bulmak lazım...kolay iş degil vesselam :D

doğru diyorsun hayatı boyunca sadece hava atışında işe yarayan adamları alıp gelmek daha akıl karı olsa gerek. :) Ben genel olarak bizim geleceğe yatırım yapma geyiğine atfen o linki koydum. Ayrıca o basketbol sahasında hiç mi 1.80 üzerinde adam yok ya çok ilginç boylar. He bu arada bu adam gelirse ben getirdim söylüyüm.

Buducnost'un 94 doğumlu guardı ışıl ışıldan fazla parladı,o nasıl bir özgüven o nasıl bir güç o nasıl bir şut mekaniği bayıldım resmen!!!

Bugün Cska maçını kazanmak istiyorsak çok iyi yüzdeyle 3'lük atmamız gerekiyor. Bunu düşünürken aklıma Chris Lofton geldi. Sanırım böyle bir deliye ihtiyacımız var. Fenerbahçeye 18 de 13 3 lük attığı maç gzölerimiz önünden gitmiyor. Bence Shipp'in Türk olmasıyla açılacak kontenjan için muazzam olurdu.

http://www.youtube.com/watch?v=8jOHs8fVKGE
http://www.youtube.com/watch?v=fOH4spIjBe8&feature=related
http://www.tbf.org.tr/tbfweb/tbfweb2.nsf/%28$$TBFV1_BasinBulteni_TBL_WEB_View%29/723D0767E8D7512BC22575A3005C1B3C?OpenDocument

Jamont Gordon. Piyasasının yüksek olduğunu biliyorum ama şartlar zorlanabilir. Bir guard için inanılmaz güçlü.İnanılmaz atletik ve iyi savunmacı.CSKA'da hücum yönünü fazla gösteremese de Cibona zamanlarında yaptıkları belli.Skor,ribaunt,asist oyunun her yönünde olan bir isim.Umarım gelecek sene getirmek için bir şansımız olur

Jamont Gordon. Piyasasının yüksek olduğunu biliyorum ama şartlar zorlanabilir. Bir guard için inanılmaz güçlü.İnanılmaz atletik ve iyi savunmacı.CSKA'da hücum yönünü fazla gösteremese de Cibona zamanlarında yaptıkları belli.Skor,ribaunt,asist oyunun her yönünde olan bir isim.Umarım gelecek sene getirmek için bir şansımız olur

Gordon'u değil de Kaun'u kapsak iyi olur aslında. Sadece bizim maçtaki performansı için söylemiyorum bunu, genele baktığınızda çok iyi katkı veriyor.

Gordon da iyidir elbette.

Kaun o faul atışlarını değiştirmediği sürece gelmesin,ifrit oluyorum o atışa. Jamont inş. gelir ama efes bu sene çok çalıştı getirmek için kolay olmayacaktır onu getirmek. Gordon biraderler seneye şahane olur :)

Asıl o takımda alınacak adam Sammy Mejiadır adamı kadroya bile almıyorlar Chollette yaptıkları ortada o kadroda kendine yer bulamıyor ayrıca
Unicajada oynayan sezon sonu sözleşmesi bitecek Freelandı çok beğeniyorum inşallah alırız...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...