• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Oyuncu Önerileri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Cogito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deniz Shumpert ayarında bir tane Türk oyuncu söylermisin bana? Yanlış mı yazdın yoksa öyle mi düşünüyorsun gerçekten : )

Bence ne Shumpert nede Shipp ayarında yerli bi oyuncu yok. Shumpert'in yerli karşılığıki alabileceğimiz kim olur onu düşünemiyorum zaten de Shipp kadar efektif bi yerli de bence yok.

barış ermişi isterim valla.. feci oynuyor bu sene..

Umut Bey, büyük bir aksilik olmazsa Euro Leauge´de ön eleme oynama hakkını elde edeceğiz sezon sonunda. Dolayısıyla hedefleri Euro Leauge´e göre yapsak daha iyi olur bence.

ben her zaman başarısız olacağımız bir Euro League'i başarılı olacağımız bir Eurocup'a tercih ederim sonuçta Galatasaray her zaman 1 numaralı kupada oynamalı ama Euro League olmazsa Eurocup'ı kazanmakta iyidir bence hem o zaman hiçbir şartı şurtu beklemeden direk Euro League vizesi alırız zaten oraya bir defa girersek bir daha çıkmayız...:)

Shipp tutulacaksa bir tane daha 2-3 oynayabilen yabanci bir skorer alinmali bence. Simas olabilir mesela. Onun disinda 1 numaraya cok cok iyi bir oyuncu bulmak lazim. Mümkünse eski yugoslavya ülkelerinden olsun. oyun zekasi düsük, panik yapan oyun kuruculara tahamülüm kalmadi artik.

Biz normal sezonu 2. bitirirsek Euroleague elemesi oynamaya hak kazanıyormuyuz?

Biz normal sezonu 2. bitirirsek Euroleague elemesi oynamaya hak kazanıyormuyuz?

Benim bildiğim kadarıyla,Efes - Fenerbahçe Ülker finali olursa,ligde bu iki takımdan sonra en iyi dereceyi elde eden takım oynuyor.Eğer finale bu ikiliden başka bir takım çıkarsa,eleme hakkı onun oluyor.

Ya finale çıkmak gerek yada 2. olmak gerek ozaman.

Beyaz Amerikalılara olan sempatimden midir bilmiyorum ama Chuck Eidson'ı hep çok beğenmişimdir.Gerçeği 31 yaşına girecek ama alınsa en çok ben sevinirim :D

edit : ben bunu yazarken basketdergisi'nin attığı tweet http://www.basketdergisi.com/fenerbahceden-transfer-atagi.html . İstemiyorum daha kimseyi.

TBL de final oynarsak eurolig e direk gitme hakkını elde edemıyor muyuz?
Bide nacizane oyuncu önerim Ndong'dur..

Jasaitis'i geri getirebilsek ne güzel olur.Shumpert'ın haricinde dış şutunu çok iyi kullanan başka bir oyuncumuz yok maalesef.

James Gist'e de Fb Ülker ilgi gösteriyormuş. O da bizim takımımıza çok uyacak ve çok istediğim bir oyuncuydu.

Umarım bizim yöneticilerimiz de önümüzdeki sene için çalışmalara başlamışlardır.

Shipp Galatasaray ayarında bir oyuncu değil bence arkadaşlar bu sene bunu gördük. Elbette Mahmudi'nin bireyselliği sınırlandıran oyun anlayışı da etken ama daha fazla sorumluluk alan gerektiğinde takımı ayakta tutacak bir yıldıza ihtiyacımız var 2 numarada....

Shipp kendisi ayrılmak istemediği sürece kalır.

Jonas Maciulis...

Bize Ukiç gibi biri lazım
Çok beğeniyorum Ukiç in oyununu

Hoşbulduk kardeş
sen kısacası karşı yakayı beğeniyorum desene.

Aj Milano'nun bu seneki beklenmeyen performansında büyük paya sahip David Hawkins ve Jonas Maciulis den biride güzel olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri