Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deniz Shumpert ayarında bir tane Türk oyuncu söylermisin bana? Yanlış mı yazdın yoksa öyle mi düşünüyorsun gerçekten : )

Bence ne Shumpert nede Shipp ayarında yerli bi oyuncu yok. Shumpert'in yerli karşılığıki alabileceğimiz kim olur onu düşünemiyorum zaten de Shipp kadar efektif bi yerli de bence yok.

Umut Bey, büyük bir aksilik olmazsa Euro Leauge´de ön eleme oynama hakkını elde edeceğiz sezon sonunda. Dolayısıyla hedefleri Euro Leauge´e göre yapsak daha iyi olur bence.

ben her zaman başarısız olacağımız bir Euro League'i başarılı olacağımız bir Eurocup'a tercih ederim sonuçta Galatasaray her zaman 1 numaralı kupada oynamalı ama Euro League olmazsa Eurocup'ı kazanmakta iyidir bence hem o zaman hiçbir şartı şurtu beklemeden direk Euro League vizesi alırız zaten oraya bir defa girersek bir daha çıkmayız...:)

Shipp tutulacaksa bir tane daha 2-3 oynayabilen yabanci bir skorer alinmali bence. Simas olabilir mesela. Onun disinda 1 numaraya cok cok iyi bir oyuncu bulmak lazim. Mümkünse eski yugoslavya ülkelerinden olsun. oyun zekasi düsük, panik yapan oyun kuruculara tahamülüm kalmadi artik.

James Gist'e de Fb Ülker ilgi gösteriyormuş. O da bizim takımımıza çok uyacak ve çok istediğim bir oyuncuydu.

Umarım bizim yöneticilerimiz de önümüzdeki sene için çalışmalara başlamışlardır.

Shipp Galatasaray ayarında bir oyuncu değil bence arkadaşlar bu sene bunu gördük. Elbette Mahmudi'nin bireyselliği sınırlandıran oyun anlayışı da etken ama daha fazla sorumluluk alan gerektiğinde takımı ayakta tutacak bir yıldıza ihtiyacımız var 2 numarada....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...