Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JAMES GIST

PF müthiş atletik ve güçlü bir oyuncu.İlkan'ın tecrübeli hali :)

[video=youtube;6uy9EGnd1bc]http://www.youtube.com/watch?v=6uy9EGnd1bc[/video]

Dmitriy Khvostov

Dünya kupasının Teodosic'ten sonraki en etkileyici guardıydı bana kalırsa. Yaşı çok genç, gelişime açık ve NBA'de geleceği olamayacağından uzun seneler hizmet vermeye müsait. Dinamo Moskova gibi top class olmayan takımlardan birinde forma giyiyor bu sebepten transferi de çok büyük bir olay olmayacaktır kanaatimce. Kendimize bir Jasikevicius yaratabiliriz.

Dmitriy Khvostov

Dünya kupasının Teodosic'ten sonraki en etkileyici guardıydı bana kalırsa. Yaşı çok genç, gelişime açık ve NBA'de geleceği olamayacağından uzun seneler hizmet vermeye müsait. Dinamo Moskova gibi top class olmayan takımlardan birinde forma giyiyor bu sebepten transferi de çok büyük bir olay olmayacaktır kanaatimce. Kendimize bir Jasikevicius yaratabiliriz.

Bende birkaç maçını izlemiştim. Gayet iyi bir oyuncu. Patlama olasılığı çok yüksek. Teknik heyet mutlaka değerlendirmeye almalı.

İleride Jasikevicius mu olur kim olur bilmem ama eğer Türkiye'de bir takıma gelirse 1 ay içinde taraftarın bağırış çağırışlarına maruz kalacağı kesin..
Belki Avrupa'da başka ülkelerde iyi bir rotasyon elemanı olabilir ama bizim gibi,yabancı oyuncuların büyük önem taşıdığı liglerde iş yapması imkansız..

Dmitriy Khvostov'u dünya şampiyonasında izlemiştim. zaten genç bir oyuncu ama yüz şekli o kadar ufak gösteriyor ki tribünde arkadaşlar yok artık resmen çocuk oynatıyor rusya demiştik. aslında fena iş yapmadı benim izlediğim maçlarda ama içime sinecek bir basketbolcu değil, çok daha iyileri var ama en azında bölge olarak herkes aynı fikirde birinci öncelik kesinlikle iyi bir guard bulmak,ikinci olarak da pis işleri kovalayabilecek 4,5 numara bulabilmek tabi bütün bunların hepsi bütçeye bakıyor.yeni yönetim,yeni sponsor oktay hocanın,oyuncuların ve bizim temellerini attığı geleneğin geleceği için çok belirleyeci olacak.

ayrıca Khvostov'un kız arkadaşı dünya şampiyonasındaki litvanyalı dans grubunun içinde etrafımdaki herkesin hem fikir olduğu en güzel kız. dans grubu ile rusya aynı otelde kalıyordu ve Khvostov'un odasından çok ses geliyor diye müşteriler otel yönetimine şikayette bulunmuştu,bu da böyle bir dedikodum olsun :)

Efes'in elindeki en önemli 3 yerlisi olan Tunçeri, Sinan ve Gönlüm'ü tutacağını düşünüyorum. Gönlüm alma ihtimalimizin en yüksek olduğu isimdi ancak onun da Türkiye'den başka takıma gidemez maddesi varmış sanırım. Bizim takımda görmeyi çok isterdim. Tabi Tunçeri ve Sinan da öyle imkansız değil ama çok zor bence, Efes tutar kadrosunda. Tutamıyorsa zaten kapatsın şubeyi.

Barış Ermiş guard için Tutku ile çok iyi olurdu mesela.

Efes bu oyuncuları tutmak ister de, sözleşmelerin bitmesi, serbest kalma maddeleri gibi durumlar da var.

Seneye İlkan gelecek nasıl olsa. Kadromuza 1 tane çok kaliteli Türk oyuncu katsak bile yeterlidir. Gerekiyorsa bütçenin önemli kısmını da oraya harcamak lazım.

Kerem Tunçeri bence Efes Pilsen'den sıkılmıştır, taraftarı olduğu takıma gelmek isteyebilir :) Geçmişte Beşiktaş'ı tercih ederek bizleri üzdü belki ama Beşiktaş maçlarında ona edilen küfürlere gerçekten çok üzüldüğünü belirtmiş "Hayatım Basketbol" programında. Bence hem onun bize, hem de bizim ona bir borcumuz var.

Shumpert'ın türk olması ve 4 numaraya İlkanın gelmesi çok güzel oluyor. İki hamle kalıyor işte Kerem Tunçeri ve Kerem Gönlüm. Bu iki hamle gelirse her mevkimiz türk oyuncular bakımından enfes oluyor. 2 numaraya skorer bir oyuncu gerek ve bir yabancı hakkımızı artık nereye kullanırız bilmiyorum. Jerry yollansın sadece bana kalırsa. Rancik de olabilir tabi.

Yani kısacası K Tunçeri ve Gönlüm hamleleri işimizi çok kolaylaştırır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...