Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karşıyakalı Andre Smith'in sözleşmesi disiplinsiz hareketleri yüzünden feshedilmiş. Muhtemelen koçuyla arasında problem vardı.

Uzun süreli düşünülecek bir oyuncu değil ama Playofflarda Rancik'ten çok katkı sağlayacağı kesin, düşünülebilir.

1 yabancı eksik oynamamızdan bıktım gerçekten, Andre Smith'i alalım.

Bu saat derken?

Çoğu takımın Playoff zamanı kadrosunu güçlendirdiğini biliyor musun? Ira Clark'ı hatırlar mısın mesela?

Efes playofflar için getirmişti yanılmıyorsam ama ben oktay hocanın bu tarz hamlede bulunacağını düşünmüyorum.Yeni gelen oyuncu takım kimyasını bozabilir.Oktay hoca için takım kimyası çok önemli.Bu tarz riskli bir hamleyi cem hoca gibi bir hoca yapardı oktay hoca risk almaz

Efes playofflar için getirmişti yanılmıyorsam ama ben oktay hocanın bu tarz hamlede bulunacağını düşünmüyorum.Yeni gelen oyuncu takım kimyasını bozabilir.Oktay hoca için takım kimyası çok önemli.Bu tarz riskli bir hamleyi cem hoca gibi bir hoca yapardı oktay hoca risk almaz

Şu dediklerinize katılabilirdim belki ama 4 numarada çok ciddi sorunumuz var. Ben bu saat lafına takıldım, transfer dönemi devam ediyor sonuçta.

Ira Clark Efes macerasından sonra, Ülker ve Fb Ülker'in Playoff dönemlerinde kadrosuna kattığı ve bu takımlara şampiyonluğu getiren oyuncu bu arada.

Şu dediklerinize katılabilirdim belki ama 4 numarada çok ciddi sorunumuz var. Ben bu saat lafına takıldım, transfer dönemi devam ediyor sonuçta.

Ira Clark Efes macerasından sonra, Ülker ve Fb Ülker'in Playoff dönemlerinde kadrosuna kattığı ve bu takımlara şampiyonluğu getiren oyuncu bu arada.

Yanlışın var Gazanfer.Ira Clark, Fenerbahçe'de 1 tam sezon geçirmiş öyle takımdan ayrılmıştı.

Andre Smith - Rado değişikliğinin kimyayı bozcağını düşünmüyorum. Andre Smith'ten + olarak hucümda katkı alabiliriz çoğu zaman.

Bize savunmada ve hucumda ribaund canavarı lazım.Karşı takımın 5 numaralarını etkisiz hale getirecek birisi.Diğer mevkileri bozmamak daha mantıklı.Özelliklede Fener ile final oynarsak Oğuz Savaşı durduracak birisi olsun.Bu sezon onları (özellikle bizim maçlarda) tek başına taşıdı.

Kesinlikle transfer yapılmalı.Ciddi bir skorere ihtiyacımız var.Adnan polat yönetimi kalsaydı kesinlikle transfer olmaz diyebilirdim ama:) yeni yönetim transfer yapacaktır,hoca da ister ise

Önümüzdeki sene için Jaycee Carroll tarzında birini almalıyız, mümkünse sınırları zorlayıp onu alalım.

[video=youtube;zQCfWocxSmw]http://www.youtube.com/watch?v=zQCfWocxSmw[/video]

Jeremy Pargo derim ve susarım,gelirse 3 gün 3 gece kutlama yaparım, sözleşmesi bu sene bityormuş ve maccabi'den 190bin dolar yıllık gibi bir rakam alıyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...