NBA'de lokavt durumu malum.Çok çok iyi bir sponsorla diyorum.Anladınız siz
yok artık lebron
NBA'de lokavt durumu malum.Çok çok iyi bir sponsorla diyorum.Anladınız siz
ne kadar undersize da olsa bence tam ilaç olabilecek bir oyuncu,genç olması da avantaj: Kyle Hines
Bu saatten sonra transfer yapılmaz
Bu saat derken?
Çoğu takımın Playoff zamanı kadrosunu güçlendirdiğini biliyor musun? Ira Clark'ı hatırlar mısın mesela?
Efes playofflar için getirmişti yanılmıyorsam ama ben oktay hocanın bu tarz hamlede bulunacağını düşünmüyorum.Yeni gelen oyuncu takım kimyasını bozabilir.Oktay hoca için takım kimyası çok önemli.Bu tarz riskli bir hamleyi cem hoca gibi bir hoca yapardı oktay hoca risk almaz
Şu dediklerinize katılabilirdim belki ama 4 numarada çok ciddi sorunumuz var. Ben bu saat lafına takıldım, transfer dönemi devam ediyor sonuçta.
Ira Clark Efes macerasından sonra, Ülker ve Fb Ülker'in Playoff dönemlerinde kadrosuna kattığı ve bu takımlara şampiyonluğu getiren oyuncu bu arada.
Yanlışın var Gazanfer.Ira Clark, Fenerbahçe'de 1 tam sezon geçirmiş öyle takımdan ayrılmıştı.
Andre Smith - Rado değişikliğinin kimyayı bozcağını düşünmüyorum. Andre Smith'ten + olarak hucümda katkı alabiliriz çoğu zaman.
Karşıyaka bu durumu yanlış yorumlayabilir.Oyuncunun aklını karıştırdığımız gibi iddialar ortaya atılabilir bu transferle