Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jeremy Pargo derim ve susarım,gelirse 3 gün 3 gece kutlama yaparım, sözleşmesi bu sene bityormuş ve maccabi'den 190bin dolar yıllık gibi bir rakam alıyordu.

Yeni anlaşılacak sponsorla istediği ücret rahatça ödenebilir.Asıl sorun biz sponsor bulana kadar bu ismin biriyle anlaşıp anlaşamayacağı.

İçeri katedip vuracağı smaçları düşünmesi bile güzel :)

Kirk Penney

Şu an Avustralya'da oynuyor. Bir daha NBA'de şans bulması ihtimali de yok denecek kadar az. Çok iyi bir skorer tercihi olabilir.

Maccabi,Pargo ya 750 bin civarı bir para önermiş ama Pargo tatmin olmamış bu paraya,daha fazla istiyormuş.Büyük ihtimalle Maccabi de kalacakmış yada İspanya veya Rusya ya gidecekmiş.Çok iyi oyuncu ama gelmesi zor.

Önümüzdeki sene için en çok istediğim oyuncular Jaycee Caroll ve James Gist.

Kirk Penney

Şu an Avustralya'da oynuyor. Bir daha NBA'de şans bulması ihtimali de yok denecek kadar az. Çok iyi bir skorer tercihi olabilir.

kirk penney dünya şampiyonasında benim izlediğim maçlarda gerçekten iyi performanslar sergilemişti,çok keskin bir şutör,stattik olarak da drive üzeri şut olarak da yüzdeli oynayabiliyor ama savunmada oktay mahmudi'nin sistemine uymayabilir,yaş olarak da en olgun çağında.

jaycee caroll ve james gist ikilisi de müthiş olur, özellikle adana aslanı gist tam da her maçtan sonra dile getirdiğimiz oyuncu tanımına uyuyor.
jaycee caroll gelsin 4 gün 4 gece kutlama yaparım,pargo'ya 3 demiştim :)

Nik Caner-Medley 4 numara için çok kaliteli bir oyuncu.Düzgün bileği,çok iyi ribauntçu olması onu bizim aradığımız 4 numara yapıyor.Şu an Estundianteste oynuyor.

Pargo ve Gist'i alalım seneye bizi kimse tutamaz düşünsenize Jerry yerine Pargo Shumpert'dan doğan yabancı boşluğunada Gist alınmış. Şu anki kadromuza bile İlkan+bu iki süper adam gelirse Euroleague'de TOP 16 belki de çeyrek final yapabilicek bir potansiyele sahip olabiliriz

Nik Caner-Medley 4 numara için çok kaliteli bir oyuncu.Düzgün bileği,çok iyi ribauntçu olması onu bizim aradığımız 4 numara yapıyor.Şu an Estundianteste oynuyor.

Gran Canaria ile olan maçımızda babam ''Caner işte bak Türk'' diye espri yapmıştı ordan aklımda kalmış uleb için etkili oyuncu ama euroleague için değil bence.
Bu arada Kirk penney gerçekten tam bizlik bi skorer

Yanlş duymadıysam Adnan başkan şu aralar 10 milyon dolarlık bir sponsorluk için görüsüyoz dedi.Sıkıntı surda yakında baskanlıgı bitecek.basket bölümüne niye yazdım derseniz inş bu sponsorluk erkek basket takımı ile ilgilidir. :)

Gran Canaria ile olan maçımızda babam ''Caner işte bak Türk'' diye espri yapmıştı ordan aklımda kalmış uleb için etkili oyuncu ama euroleague için değil bence.
Bu arada Kirk penney gerçekten tam bizlik bi skorer

Caner-Medleyin ispanya istatistikleride çok iyi.Hem sayı hem ribauntta ilk 10 içinde.Bize gelirse nokta transfer olacağı fikrindeyim

Yanlş duymadıysam Adnan başkan şu aralar 10 milyon dolarlık bir sponsorluk için görüsüyoz dedi.Sıkıntı surda yakında baskanlıgı bitecek.basket bölümüne niye yazdım derseniz inş bu sponsorluk erkek basket takımı ile ilgilidir. :)

Benim bildiğim erkek voleybol takımının bir sponsorluk anlaşması var bitme aşamasında, belki o olabilir.

bu arada bu sene cafe crown bitiyo ve hiçbi hareket yok sponsorlukla ilgili geçende eyüp abi twitterda yazmıştı beşiktaş büyük bi antlaşma yapıyo diyo bizde hiç haber yok mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...