Rixos Cup 12-16 Eylül Antalya

Su Efesi gordukten sonra Ergin Atamanın ne kadar da dogru bir tercih oldugunu yeniden anladım..Efes Barac gibi,Jamon Lucas Gordon gibi buyuk takımlarda(Oli,Pana,Cska) ancak yedek,bir alt seviye takımlarda GS,Unics,Zalgris vb.. Ilk 5 oynayabilecek bir oyuncuyu bunyesinde barındırıyorsa Final-4,Final-8 ruyalarından bahsetmesin Anadolu Efes..Jordan Farmer'da olmasa evlere senlik bir takım Efes..Jordan+Vujacic..Bu 2 oyuncu sayesinde bana kalırsa normal sezonu 3. bitirirler..2 mactada bize % 500 yenilirler..Zaten coaching farkıda kat ve kat daha fazla..Neyse..Biz artık winner oyuncularla,yıldızlarla mac kazanacagiz..3.sinif oyuncuyu yildiz yapmaya calisanlar dusunsun..Bu ligde bizi en zorlayacak takım fb dir.Gerisi koca bir fos....

Oktay hocanın istediği kadroyu kuramaması, Efes için ciddi bir dezavantaj. Saçları erken beyazlar bu gidişle :(

Transfer yaparken acaba Tuncay Baskanla durum degerlendirmesi yapmışmıdır yoksa Tuncay başkanın ayağına menejerini mi yollamıştır :)? Merak ediyorum doğrusu hani... Yoksa Jordan Farmerı Çetin Yılmaz mı ısrar etmiştir?Efesin hali durumu ve sonu karanlık..

Su Efesi gordukten sonra Ergin Atamanın ne kadar da dogru bir tercih oldugunu yeniden anladım..Efes Barac gibi,Jamon Lucas Gordon gibi buyuk takımlarda(Oli,Pana,Cska) ancak yedek,bir alt seviye takımlarda GS,Unics,Zalgris vb.. Ilk 5 oynayabilecek bir oyuncuyu bunyesinde barındırıyorsa Final-4,Final-8 ruyalarından bahsetmesin Anadolu Efes..Jordan Farmer'da olmasa evlere senlik bir takım Efes..Jordan+Vujacic..Bu 2 oyuncu sayesinde bana kalırsa normal sezonu 3. bitirirler..2 mactada bize % 500 yenilirler..Zaten coaching farkıda kat ve kat daha fazla..Neyse..Biz artık winner oyuncularla,yıldızlarla mac kazanacagiz..3.sinif oyuncuyu yildiz yapmaya calisanlar dusunsun..Bu ligde bizi en zorlayacak takım fb dir.Gerisi koca bir fos....

mahmuti'ye sallamak için mi üye oldun?

geçen sene o gordon taşıdı o coach taşıdı sonuna kadar bu takımı. bu nasıl bir basiretsizliktir? yok illa ergen moda girip kagıt üstünde oyuncu mu karşılaştıracagız?

semih-barac-batista-ermal
savanovic-gönlüm-gökhan şirin...

sırf şu uzun rotasyonuyla dahi bizim çok önümüzde kagıt üstünde efes neyin muhasebesini yapıyorsun? ama basketbol daha sezon dahi başlamamışken kagıt üstünde oynanmıyor..

bugün de biz kötüyüz, jamont jerrels modda oynuyor, şutlar girmiyor,hücumda akıcılık yok set yok asist yok...eee şimdi de kendi takımımıza mı sallayalım daha ikinci maçtan?

karşı takımı yererken de kendi takımı överken de ayaklar yere bassın

Furkan çok geri gitmiş ayrıca ilkana ne kadar kızssakta o pozisyonda oynayacak iyi bir yerliye ihtiyaç var.

Uzunlar fizik olarak biraz daha zamana ihtiyaç var kuvvetlenmeliler.

Kazan bayağı zorluyor bizi.

Söylenenler arada düşündürse de ''Aziz'in köpeği NTVSpor'' diyen tribün benim gözümde kazandı.
Sayı atabilen ilk yerliye aramızda para toplayıp bir şeyler alalım.

Oynayacağımız kadar oynadık zaten.Maçı verelim de Banvit elensin anasını satıyım.Bitmek bilmedi Galatasaray kazansın Banvit çıksın muhabbeti.

N'dong'un takımla ya ikinci ya üçüncü günü. Buna rağmen savunmada neler yapabileceğini gösterdi. Antranman eksikliği çok bariz gözüktü. Jamont Gordon oyunun başında pek sallamıyordu maçı sanırım sürekli maç yapmanın bezginliği vardı bazı oyuncularımızda. Sonlara doğru biraz oynamak isteyince Gordon fark buralara geldi. Hawkins mükemmeldi. Fazla söze gerek yok :) Domercant olmamasına rağmen Kazan gibi bir takıma fark yapmak etkileyiciydi. Macvan yıllardır beklediğimiz 4 numara kesinlikle. İçeri penetre, 3'lük, içeri pentre sonrası dışarı isabetli pas her şey var adamda. Cenk'in biraz daha insiyatif alması lazım korkak oynuyor. Şut atmaktan çekiniyor. Can'ın atış stili çok iyi bence. Furkan Aldemir artık bir standart tutturmalı. Ersin Dağlı henüz hazır değil gibi göründü. Ona da şu an için fazla set çizilmemiş gibi görünüyor. Velhasıl-ı kelam iki maçtır iyi takımlara karşı fark yapıyoruz. Bu iyi bir şey olsa gerek!!

hawkins harikalar yaratıyor cidden büyük işler yapacak takımımızda domercantin gelişiyle eurocup bizi bekler.Hawkinsin önderliğinde Rixos cupı alabiliriz ama yarınki efes maçı gerçekten zorlu geçecek mahmutiyi rakip görmekte zor olcak belki ama efesin bugunku oyunuyla bizim oyunumuzu karşılaştırırsak gerçekten kazanmamız gereken bi maç gibi gözüküyor.

Zamanla cok daha iyi olacagimizin sinyallerini verdi takim. Boyle devam edersek Oktay Hoca ile yakalanan enerji artarak devam eder.

Hazir enerji demisken Antalyali Galatasaray taraftarini takdir etmemek mumkun degil. Cok iyi bir tribun performansi ortaya koydular. Emegi gecenlere tesekkurler.

Bu arada takımımızın adı MP GALATASARAY olarak değişti mi? Ntvspor alt yazısı sürekli bu şekilde geçiyor kaç gündür!!!!! Ülker Fenerbahçe dediklerini göremedim de hiç!!!!

Furkan geçen seneki Furkan değil incelmiş ve daha haraketli gördüm onu. Bu düşünceme kızanlar olacaktır ama bu takıma İlkan cuk otururdu süre alamazdı şuydu buydu deniyor ama bu takımda oynardı İlkan. Karaktersiz çıktı orası ayrı ama olsaydı güzel ötesi olurdu.

mahmuti'ye sallamak için mi üye oldun?

geçen sene o gordon taşıdı o coach taşıdı sonuna kadar bu takımı. bu nasıl bir basiretsizliktir? yok illa ergen moda girip kagıt üstünde oyuncu mu karşılaştıracagız?

semih-barac-batista-ermal
savanovic-gönlüm-gökhan şirin...

sırf şu uzun rotasyonuyla dahi bizim çok önümüzde kagıt üstünde efes neyin muhasebesini yapıyorsun? ama basketbol daha sezon dahi başlamamışken kagıt üstünde oynanmıyor..

bugün de biz kötüyüz, jamont jerrels modda oynuyor, şutlar girmiyor,hücumda akıcılık yok set yok asist yok...eee şimdi de kendi takımımıza mı sallayalım daha ikinci maçtan?

karşı takımı yererken de kendi takımı överken de ayaklar yere bassın

Boşuna laf anlatma kardeşim.Anlamaz bu arkadaş.Siteye girişte "Üye olma amacınız" diye bi bölüm olsa herhalde bu arkadaş "Mahmuti'ye giydirmek" yazardı.Bir de böylelerinin bi huyu vardır.Yarın Efes bizi yenerse veya takım 2-3 maç kötü giderse ortadan tamamen kaybolurlar.Hatta gsbasket şifresini bile unutur diye düşünüyorum.

Şu ana kadar herşey beklenildiği gibi. İlkan yerine Cevher in kalmasını defalarca kez yazmıştım, burası çocuk yetiştirme kurumu olmadığı gibi Cevher de İlkan dan daha iyi bir oyuncu. Bunun yanında Ersin yerine Vidmar olsaydı daha iyi olabilirdi ancak her halükarda Shumpert ve Lakovic ten kurtulmamız benim için yeterli.

Beşiktaş bana göre en iyi koça sahip; yanlış anlaşılmasın Ergin Hoca bizim için en iyi tercihti özellikle takımın kurulması ve destek alması açısından. Kurdukları kadro gayet dengeli ama sezonun ilerleyen bölümlerinde sıkıntı yaşayacakları aşikar. Efes Oktay Hoca nın rotasyon sistemine zor adapte olacaktır, ayrıca bizim Lakovic gibi onların da kontratından kurtulamadıkları balon Vujacic var.

Ayrıca uzun rotasyonu için mümkün olur ise Efes in düşünmediği Batista yı alıp kenarda tutsak fena olmaz bence. Eurocup ta işimiz yarayacağı gibi olası bir sakatlıkta da rotasyona girebilir.

Şu ana kadar herşey beklenildiği gibi. İlkan yerine Cevher in kalmasını defalarca kez yazmıştım, burası çocuk yetiştirme kurumu olmadığı gibi Cevher de İlkan dan daha iyi bir oyuncu. Bunun yanında Ersin yerine Vidmar olsaydı daha iyi olabilirdi ancak her halükarda Shumpert ve Lakovic ten kurtulmamız benim için yeterli.

Beşiktaş bana göre en iyi koça sahip; yanlış anlaşılmasın Ergin Hoca bizim için en iyi tercihti özellikle takımın kurulması ve destek alması açısından. Kurdukları kadro gayet dengeli ama sezonun ilerleyen bölümlerinde sıkıntı yaşayacakları aşikar. Efes Oktay Hoca nın rotasyon sistemine zor adapte olacaktır, ayrıca bizim Lakovic gibi onların da kontratından kurtulamadıkları balon Vujacic var.

Ayrıca uzun rotasyonu için mümkün olur ise Efes in düşünmediği Batista yı alıp kenarda tutsak fena olmaz bence. Eurocup ta işimiz yarayacağı gibi olası bir sakatlıkta da rotasyona girebilir.

Batista top kontrolünden bile aciz görüntü çiziyor uzun süredir.Bilemiyorum.Sanki İzzet hem yerli oluşu hem de kumaşı ile daha iyi tercih olur gibi.