Robert Hite

Re: Robert HITE

2 maç kötü oynasın ondan sonra burda yazılan yorumları göreyim ben.bu takım oyuncuların hepsi çok kıymetli isimler, sakat sakat oynamayan bir tane oyuncumuzu söyleyin.günü gelecek hite da bir başkası da düşük performanslar gösterebilir.önemli olan en iyi gününde nasıl destek veriyosanız en kötü gününde de aynı desteği verebilmektir.kimse aksini söylemeye kalkmasın önümüzde birçok örnekleri mevcut.

Alp Erdem' Alıntı:
2 maç kötü oynasın ondan sonra burda yazılan yorumları göreyim ben.bu takım oyuncuların hepsi çok kıymetli isimler, sakat sakat oynamayan bir tane oyuncumuzu söyleyin.günü gelecek hite da bir başkası da düşük performanslar gösterebilir.önemli olan en iyi gününde nasıl destek veriyosanız en kötü gününde de aynı desteği verebilmektir.kimse aksini söylemeye kalkmasın önümüzde birçok örnekleri mevcut.

Söylediklerinize katılmamak elde değil ama artık onu eleştirirken bu Ulep Cup da yaptıkları ve Oyundan sakatlanıp çıkarken salondaki herkesin alkışladığı sahneyi düşünüp ona göre yazacaklarına eminim.

Umarım HİTE ve GAİNES ve Play-off'larda bu formunu devam ettirirse BRİTTON takımda tutulabilir.Britton JOHNSEN çok geç ve operasyondan yeni çıkmış hali ile geldi,sezonbaşı bizde başlamış olursa ben devam edilmesini isterim.

Takımımızda 2 sene üste üste oynamış bir yabancımız oldu mu hiç? Ciddi olarak soruyorum? Eğer olmadıysa sebeplerini araştırmak lazım.Ben Hite'ın kalmasını istememe ramen, içimden bir ses seneye onun gideceğini söylüyor :(

Hite'ın da Dee gibi ilk senesi ve ikisi de aynı yaşta sanırım. İkisi de zaman zaman hocayla sorun yaşıyor. Hite bunu çıkarken çok açığa vuruyor belki ama ikisi arasındaki en önemli fark Dee çok duygusal Hite ise bunu oyununa yansıtmıyor. İnşallah kadroda tutabiliriz Gaines ile ikisini.

Ama bir olay var ki Hite'ı rotasyona sokmak çok zor olacak. Hüseyin'in veya Fatih'in mutlaka rotasyona girmesi lazım ki Hite da girsin. Yoksa 2 Türk bulmakta ya zorlanacağız yada Murat Kaya'ya katlanacağız :?

Seneye Hite kalırmı gidermi bilmem ama çok iyi bir oyuncu kalırsa çok iyi olacaktır bizim için çünkü avrupa basketboluna alışdı ve çok çalışkan bir oyuncu Hite. Gelecek sezon daha iyi bir form grafiği yakalar !

Ilk iki macta mukemmeldi, 3. macta sakatliktan oyanaymadi. Umarim sakatligi ciddi degildir. Huseyin'in gelmesiyle birlikte muhtmelen maclarda sahadaki uc yabanci kontenjenina daha az takilacak ve daha fazla sure alacak.

Hite bizim play off'lar icin elimizdeki en buyuk silah

Eğer seneye Murat Hoca takımın başında olursa büyük ihtimalle zaten Hite'ı tutmak isteyecektir. Avrupa Basketbolu'na da alıştı. Şutör, atlet... Bence birkaç sene içersinde eğer Avrupa'da kalırsa en önemli ABD'lilerden biri olur(Avrupa'da)

Hite in sakatlığı hakkında bilgisi olan var mı?

?FLIGHT?? Hite a üniversite yıllarında bu ismi takmışlar yaptığı smaçlar untulcak gibi değil!!! Ayrıca üniversite yıllarında tüm zamanların en iyi üçlük atan oyuncuları arasına girmiş ona üçlük sihirbazcısı diyolarmış...Tüm övgüleri hak ediyo kesinlikle takımda tutmalıyız..... Flight Hite!!!

Hıtenin durumu pek de iç açicı değil çünkü okuldan dönerken karşılaştım ve sekerek yürüyordu.
Kendisini fark edince gsbasket.org dedim ve bana merhaba dedi Ataköyde oturuyormuş.

ya su transfer sezonuna donup bi bakin bakalim kim ne yorum yapmis alindiginda simdi hepsi hite in hastasi oldu o gun nerdeydiniz ???