Roland Garros 2009

erkeklerde, olası bir nadal-federer finalini kim kazanır?

  • nadal

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    12
İVANOVİC VEDA ETTİ!
Fransa Açık'ta son şampiyon Ana Ivanovic turnuvaya 4. turda veda etti. Sırp raket; Victoria Azarenka'ya 6-2 ve 6-3'lük setlerle 2-0 yenilirken, Belaruslu tenisçi adını çeyrek finale yazdırmayı başaran isim oldu.

Sezonun 2. Grand Slam turnuvası olan Fransa Açık'ta (Roland Garros) tek bayanların son şampiyonu Ana Ivanovic 4. turda elendi.

Belaruslu Victoria Azarenka'yla karşılaşan Sırp raket korttan 6-2 ve 6-3'lük setlerle 2-0 yenik ayrıldı.

Azarenka bu galibiyetle Fransa'da adını çeyrek finale yazdırmayı başaran isim oldu.

Hehe çok üzüldüm... :p
 
:shock: :shock: :shock:
Bu maç için ne söylenir bilmiyorum ama müthiş bir maçtı ,son yılların en büyük süprizi.Herhalde uzun yıllar unutulmaz.Maç tie-berak'e gidince bu sefer
Soderling alacak demiştim öylede oldu.Resmen tenise doydum. :p
 
Nadal geçen yıl oynadığı maçları izlesin..Şu son dönemde özellikle , inanılmaz formsuz oynuyor ve Barcelona'daki Federer maçı ve son Söderling maçı durumu açıklıyor..Bu arada rakibi de kutlamalıyız ama Söderling bir daha tenis kariyerinde böyle bir maç çıkarır mı hiç sanmıyorum.. :)
 
Söderling müthiş bir maç çıkardı, çok iyi vuruşlar yaptı.İsviçrelinin yapamadığı bir İsveçli yaptı :)Bu maçı izleyen biri adamın dünya sıralamasındaki yerine asla inanmaz.
 
Saadet Unal' Alıntı:
[quote="Halil İbrahim":24n8ef4q]nadal elendi maalesef 3-1 :(
bu acı haberi ben vereyim dedim

artık mecburen federer tarafıdayız hazır nadal yokken 14 ü bulsun bari...

Bu şaka değil değil mi ? :p[/quote:24n8ef4q]

malesef gerçek her iki cümle de :p
 
3655.jpg


Madem öyle Soderlingciğimin fotoğrafını koymazsam olmaz şimdi...

Tüm Rafael fanlarına geçmişler olsun. :p
Merak etmeyin ben Federer kazanacak diye böyle konuşmuyorum.
Rafael elendi ya Federer kazanmasa da olur gayrı. :p
 
Şekerim ben hasta bir Federer fanı olmakla beraber aynı zamanda hasta bir anti Nadal'cıyım. :p Katılıyorum Federer kazanmasa ayıp eder. Umarım kazanır. Bu arada bundan sonra ki her sayfayı Soderlingciğimin fotoğrafıyla süslemeye karar verdim. :p Taner ve Uğur nerede ? :p
 
Tenis sporunda bile anti yorumlar görüyorum ya 'no comment'.. :) Buradayız Saadet bu arada..Federer olur da Nadal yokken bu turnuvayı kazanamazsa hiç yazmasın Federer fanları buraya artık.. :)
 
Taner Tuna' Alıntı:
Federer olur da Nadal yokken bu turnuvayı kazanamazsa hiç yazmasın Federer fanları buraya artık.. :)

İşte ben de bu tür ithamlara maruz kalmamak için Rafael elendi ya artık Federer şampiyon olmasa da olur dedim. :) Tabii ki her şartta yazarım buraya. Ben Federer'i şampiyon olsun diye sevmiyorum. ;)
 
sharapova bir kez daha çok zorlanarak, omuz sakatlığına bir de bacak sakatlığı ekleyerek li na yı 2-1 yenip çeyrk finalist oldu.. bir ara maçı bırakır gibi oldu, tedavi molası sonrası döndü ve kazandı.. şimdi karşısında çeyrek final için iyi bir rakip var..cibulkova.. yenerse yarı finalde safina karşısına çıkacak ki geri dönüş için müthiş bir hikaye.. tuttuğum iki bayan tenisçiden birisi.. djokovic i sakatlığa kurban verdik, sharapova yı yarı finalden önce evine göndermeyeceğiz..
 
Birşey olmaz Saadet. Zaten bu fırsat her zaman elinize geçmez. :)

Maça gelirsek Soderling kariyerinin oynadığı ve oynayacağı en iyi maçını oynamıştır belki de. Nadal'da süre gelen bir form düşüklüğü vardı ancak Roland Garros olması onu avantajlı kılıyordu. Ancak olmadı.

Bu arada Federer bu durumda dahi Roland Garros'u kazanamazsa hazır Fransa'da iken çıksın Eyfel'in tepesini ordan serbest düşüşe geçsin.
 
az önce biten hass- federer maçının çoğunu izleme şansım oldu.. federer ilk 2 seti kaybetti.. 3. seti kaybetmek adına da resmen önce üst direğe, sonra çizgiye vurup dışarı çıktı.. sonra ayağa kalkıp 3-2 kazandı..

c.tesi djokovic , pazar nadal elendi.. pazartesi de federer elenseydi chatrier kortunun kapısına kilit vurup turnuvayı kapatırdı herhalde fransızlar...

federerin toprak kortu sevmediği hep biliniyor ama bu sefer doğru düzgün rakibi kalmadı.. yine de şunu söylemek lazım,üst turlarda da benzer bir oyun oynarsa elenir gider.. herkes tommy haas değil.. davydenko, roddick veya murray.. kim olursa olsun federer i indirir.. büyük rakiplerinin elenmiş olması konsantrasyon kaybı yapmış olabilir ama fikrim kesin.. bu oyun şampiyonluğa yetecek bir oyun değil.. üzerine çıkması lazım.. özellikle dün davydenko yu gördüm.. finale falan vurursa hiç şaşırmam..
 
Okuldam geldim Federer rahat bir şekilde öndedir diyordum, baktım ki setlerde 2-0 geride,ama 3. seti alınca maçta herşey tersine döndü.Sonrası zaten çok kolay oldu.Anlaşılan favorilerin elenmesi Federer'i rehavete sokmuş, bu maç onu rehavetten çıkarmak için iyi oldu diye düşünüyorum.Yalnız eğer şampiyonluk istiyorsa vitesi biraz daha yükseltmesi lazım.Federer aynı Galatasaray'ım gibisin, ille işi zora sokacaksın,sonra çabala dur.Neyse ki galip geldi :) :) :)
Bide en dikkat çekici nokta dünkü maçta kort, Söderling'i desteklerken bugün hep Federer'i destekledi,buda önemli bir ayrıntı.
 

Üst