Russ Smith

Senin üstüne düşecek, sana yeterli sabrı gösterecek bir koçla çalışmıyorsun maalesef ve daha ilk Avrupa tecrübende 2-3 maça çıkıp gönderileceksin,büyük şanssızlık.

Russ Smith yerine gelecek kişi kim biliyor musunuz? 37 yaşındaki ARROYO.. Fiziken kötü durumda değil, bitmiş durumda... Geçen sene yokları oynadi Barcelona da. Ve muhtemelen bu adam yazın takim bulamadığı için 3 aydır antraman falan yapmamış... Miami adalarından takımı kurtarmaya gelecek...

Top sürmekten aciz vitaminsiz Russ'ın göremediği çembere, Arroyo 70 yaşında olsa daha sağlam gider. İkili oyunları, asist yeteneği falan cabası. Barça'da çok süre almadı evet ama yazın Milli takımı ile oynadı. Hem ne olursa olsun bunlar Russ Smith'i göklere çıkarma saçmalığına mazeret olamaz. Tadını kaçırmayın lütfen.

Top sürmekten aciz vitaminsiz Russ'ın göremediği çembere, Arroyo 70 yaşında olsa daha sağlam gider. İkili oyunları, asist yeteneği falan cabası. Barça'da çok süre almadı evet ama yazın Milli takımı ile oynadı. Hem ne olursa olsun bunlar Russ Smith'i göklere çıkarma saçmalığına mazeret olamaz. Tadını kaçırmayın lütfen.
Russ Smith in kötü olduğuna , bize katkı veremeyeceğini o kadar kendinizi inandirmişsiniz ki başka argümanlar hiç önemli olmuyor sizin için.. Bu adam delicilgi ve hızıyla avrupa basketbolunda fark yaratacak uyum sürecini atlatirsa...

Bu fiziği ve yetersizliğiyle yeterince fark yaratıyor zaten. Deliciymiş, matkap mübarek:)
Arroyo gelirse 14-15 Vol2 hayırlı olsun..Sezon ortası Ergin hoca ile birlite bolca küfür yer maalesef... Ya hani Russ gönderilir yerine İyi bir pg gelecek savunma kısmını ve organizasyonu düzeltecek biri olsa neyse derim. Ama Arroyo ya, 37 yaşında. Miami adalarından tatilini yarıda bırakıp gelecek.

Arroyo gelirse 14-15 Vol2 hayırlı olsun..Sezon ortası Ergin hoca ile birlite bolca küfür yer maalesef... Ya hani Russ gönderilir yerine İyi bir pg gelecek savunma kısmını ve organizasyonu düzeltecek biri olsa neyse derim. Ama Arroyo ya, 37 yaşında. Miami adalarından tatilini yarıda bırakıp gelecek.

Bunda Arroyo'nun bir suçu yok, Ataman'ı eleştireceksin.

Russ smith yerine ligimizdeki takımlardan herhangi birinin yabancı oyun kurucusu gelse bile daha başarılı olur, ki zaten herkes böyle düşünüyor 1 arkadaş dışında aman hemen gitsinde taşın altında kalmayalım.

Russ smith yerine ligimizdeki takımlardan herhangi birinin yabancı oyun kurucusu gelse bile daha başarılı olur, ki zaten herkes böyle düşünüyor 1 arkadaş dışında aman hemen gitsinde taşın altında kalmayalım.
Russ Smith ligimizdeki daha düşük hedefli takımlardan birinde olsa her maç 30 civarı sayı atar, bizim takıma gelse diye post atardınız? Daha küçük hedefli takımlarda genelde oyun guard a bakiyor.Misal Aralarından en çok sıyrılan Jordan Theodero ligdeki 3 maçta 53 top kullanmış, ( serbest atışlar hariç), maç başına 18 top.. Bizim geçen sezon son son ceyreklerde genelde tüm toplarimizi kullanan Errick Mccollum ise maç başına 11 top kullanmış ligde.( S. A hariç).

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jordan Theodore içeri girdiğinde blokları yemiyor. Bizim maçımızda Tyus'un bir bloğu dışında blok yemedi. 14/11 saha içi isabetiyle oynadı. Ayrıca 9 da asist yaptı. Ball handlingi gayet yerinde. Hem daha önce Türkiye'de oynadı. Tecrübesi var. Ergin hoca Russ Smith'te ışık görmüş olsaydı, bu maça onunla başlardı. Tofaş maçında ve daha önceki maçlarda yaptığı hatalardan dolayı onu oynatmıyor. İdman performansını da yeterli bulduğunu sanmıyorum. Yoksa bu kadar çabuk vazgeçmezdi Russ'tan. Onun için sonuçta Eurolig'in en iyi guardı olacak dedi. Lafını neden yesin yoksa?

Russ Smith ligimizdeki daha düşük hedefli takımlardan birinde olsa her maç 30 civarı sayı atar, bizim takıma gelse diye post atardınız? Daha küçük hedefli takımlarda genelde oyun guard a bakiyor.Misal Aralarından en çok sıyrılan Jordan Theodero ligdeki 3 maçta 53 top kullanmış, ( serbest atışlar hariç), maç başına 18 top.. Bizim geçen sezon son son ceyreklerde genelde tüm toplarimizi kullanan Errick Mccollum ise maç başına 11 top kullanmış ligde.( S. A hariç).

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten Russ Smith böyle bir oyuncu. D-League'in kötü takımında maç başı 25 top kullanıp 25 sayı ortalama 5 top kaybı ortalamayla oynuyordu. nba.com > d-league İstatistik > russ smith > 25.0 ppg = russ smith iyi oyuncuysa basketbolda kimya diye bir şey yok. Herkes istatistiğe baksın oyuncu transfer etsin. Herkes maç başı 25 sayı ortalamayla oynasa hayat bayram olsa. Arroyo yazın tatil yapmadı sezonun bitişinin ardından Sırbistan'da Olimpiyat Elemeleri oynadı bu arada. 39 yaşında Prigioni son 2 sezonda 20 ve 15 dakika ortalamalarla sezon başına 60 civarında maça çıkıyordu. Hoş Arroyo bastonla gelse Russ Smith'in yapıp yapabileceklerinin 10 kat daha fazlasını yapar.

Jordan Theodore içeri girdiğinde blokları yemiyor. Bizim maçımızda Tyus'un bir bloğu dışında blok yemedi. 14/11 saha içi isabetiyle oynadı. Ayrıca 9 da asist yaptı. Ball handlingi gayet yerinde. Hem daha önce Türkiye'de oynadı. Tecrübesi var. Ergin hoca Russ Smith'te ışık görmüş olsaydı, bu maça onunla başlardı. Tofaş maçında ve daha önceki maçlarda yaptığı hatalardan dolayı onu oynatmıyor. İdman performansını da yeterli bulduğunu sanmıyorum. Yoksa bu kadar çabuk vazgeçmezdi Russ'tan. Onun için sonuçta Eurolig'in en iyi guardı olacak dedi. Lafını neden yesin yoksa?

Jordan Theodore da gayet güzel bloklar yedi geldi geleli. Bizim maçta yememesinin sebebi daha çok takım savunmasıyla pota altı savunmamız. Adam hızını alıp boş sayılabilecek pota altında bitiveriyor. Bir de Smith i EL maçlarında düşünün. İçeri girerken hızlanamadığı gibi içeride de sert uzunlar tarafından karşılanıyor.

Smith benim istediğim veya tanıdığım bir oyuncu değildi. Ben Quin Cook ve Eliott Williams tarzı bir oyuncu istiyordum ama Russ Smith e Nolan Smith muamelesi çekmeye de gerek yok. Top kontrolündeki beceriksizlikleri haricinde ortak noktaları yok açıkçası. Russ ın parlak yönleri var ama sanki en gelmemesi gereken takıma gelmiş gibi oynatılıyor. Dentmon ın stop jump shot olayı olmasa ikisi de aynı akıbeti paylaşacak zaten.

Russ Smith olayı transfer hatası değil, planlama hatasının bir parçası sadece. Nolan Smith mesela başlıbaşına bir transfer hatasıydı. Russ gidip Rosa Radom da iki sene oynasa oradan EL ye geçebilir ama doğrudan EL ye geliyorsa en çalışmaması gereken koçlardan biriyle çalışıyor demektir. Zaten oyundan da belli oluyor. Herkes dışarıda top beklerken içeri drive ediyor adam ve bloklanıyor doğal olarak.

Oyun kurucu istiyorsak aradığımız kişi o değildi zaten. Adı Langford olsun, Goudelock olsun veya x olsun. Bu tip oyuncuların takımlarını inceleyin, bunlar her maç 30 atıyor ama takımlarının neredeyse galibiyeti yok. Bknz Unics, Bknz Maccabi. O yüzden burada yazdım durdum Goudelock olmasın filan diye.

Goudelock, Langford gibi oyuncular özel oyuncular doğru kimya içinde her zaman büyük katkı verirler. Düzen dışına çıkıp kazanmanız gereken yerde masaya yumruklarını koyarlar.1 numara Russ Smith 3 numara Schilb-Micov olunca Goudelock'un eğreti durması kadar normal bir şey olamaz Ama 1 numaraya oyun kontrol eden guard 3 numaraya da savunmacı atlet bir oyuncu yazarsanız aralarına Goudelock'u pek ala sıkıştırabilirsiniz.

Hepimizin dert yandığı durum organizasyon problemi bu çok normal çünkü Dentmon ve Russ Smith'i aynı takıma koyup "bu takımda organizasyon yok demek" ondan sonra takımda savunma sıkıntı olmasına rağmen bu işi Blake Schilb'den beklemek bir hatayı hata ile kapatmaktan başka bir şey değil. Forvetlerden oyun kurmak zorunda değiliz ki alırsın bir tane oyun kontrol eden oyun kurucu yanına Russ Smith'i ya da Dentmon'u yazarsın (Sloukas-Bobby, Zisis-Bo McCalebb) hem delici oynarsın hem şut tehditin olur hem organizasyon anlamında sıkıntı olmaz.

J.Theodore'da bizim ligin yeni yabancılarından ama oyuncuyu gözlemlediğiimde Russ'a nazaran daha derli toplu dana ne yaptığını bilen boşta olan arkadaşını yeri geldiğinde görebilen yani sahada oyun görüşü fena olmayan bir guard izlenimi verdi,Russ ile bu adamı kıyaslamak bu oyuncuya haksızlık olur,üstelik biraz araştırdım daha önce Avrupa deneyimi yaşamış kısaca yetenekli oyuncu yalnız Ataman'ın zorlamalı sürekli yanlışlarında ve değirmeninde un ufak olabilirmi sorusu akla gelebiliyor ama her türlü oynar.

Zaten Russ Smith böyle bir oyuncu. D-League'in kötü takımında maç başı 25 top kullanıp 25 sayı ortalama 5 top kaybı ortalamayla oynuyordu. nba.com > d-league İstatistik > russ smith > 25.0 ppg = russ smith iyi oyuncuysa basketbolda kimya diye bir şey yok. Herkes istatistiğe baksın oyuncu transfer etsin. Herkes maç başı 25 sayı ortalamayla oynasa hayat bayram olsa. Arroyo yazın tatil yapmadı sezonun bitişinin ardından Sırbistan'da Olimpiyat Elemeleri oynadı bu arada. 39 yaşında Prigioni son 2 sezonda 20 ve 15 dakika ortalamalarla sezon başına 60 civarında maça çıkıyordu. Hoş Arroyo bastonla gelse Russ Smith'in yapıp yapabileceklerinin 10 kat daha fazlasını yapar.
Arroyo en son maçını 9 temmuz da yapmış, sezon başı herhangi bir takimla kontratı olmadığı için, sezon başı kampında hazirlanamadi.. Jordan basketbola dönse oda 10-15 dk oynayabilir, hücum da da cok etkili olur, Arroyo bizden gittiğinde zaten fiziken kötü durumdaydı, Geçen sene zaten yokları oynadı barça da. Hani Russ gidecek yerine savunmacı sert bir pg gelecek olsa bende destek verirdim. Arroyo gelse zaten kanayan savunma yaramizin üzerine tuz döker.. Ki Arroyo gelse ergin hoca sürelerini 10-15 dk bandında tutmaz, 20dk uzeri civarı süre verir. Ben Russ in hızı ve deliciligi ile avrupa basketboluna uyum sağladığı an fark yaratacağını düşünüyorum.. WB da geçen sezon mac basi 19 top kullanmış, 4.5top kaybı var. Çok top kullanıp istatistik kasan her oyuncu kötü oyuncu olmak zorunda mi?

Arroyo en son maçını 9 temmuz da yapmış, sezon başı herhangi bir takimla kontratı olmadığı için, sezon başı kampında hazirlanamadi.. Jordan basketbola dönse oda 10-15 dk oynayabilir, hücum da da cok etkili olur, Arroyo bizden gittiğinde zaten fiziken kötü durumdaydı, Geçen sene zaten yokları oynadı barça da. Hani Russ gidecek yerine savunmacı sert bir pg gelecek olsa bende destek verirdim. Arroyo gelse zaten kanayan savunma yaramizin üzerine tuz döker.. Ki Arroyo gelse ergin hoca sürelerini 10-15 dk bandında tutmaz, 20dk uzeri civarı süre verir. Ben Russ in hızı ve deliciligi ile avrupa basketboluna uyum sağladığı an fark yaratacağını düşünüyorum.. WB da geçen sezon mac basi 19 top kullanmış, 4.5top kaybı var. Çok top kullanıp istatistik kasan her oyuncu kötü oyuncu olmak zorunda mi?
Ya hangi hızı ve deliciliği? Hızlı da değil ki.Direk menajer kazığı maalesef