Tofas maçında üçüncü ceyregin bitimine iki dakika kala oyuna girdiginde ; 21 sayı ile öndeydik . oyuna girip skorun eşitlenmesinde baş rol oynadı.
Kızılyıldız macında ilk ceyregi 30-17 önde tamamladık. İkinci ceyrek oyuna girdi . Yedigi blok sonrası üclük yedik ve daha cabası .
Bakalım banvit icin neler yapacak bugün ... Russ smith transfer oldugunda bir kac spektaküler videosunu izlemek yerine full bir macını oturdum izledim.
Abartmıyorum , topu yarı sahadan digerine taşımakta güclük ceken , bol bol top kaybı yapan, çelimsiz bir oyuncudan fazlasi degildi.
Bir cogumuz mc collum'un galatasaray kariyeri baslangıcına benzetiyor ama mc collum olmuş bir oyuncuydu . Adaptasyon sürecini atlattı ve ciddi katkı verdi.
Russ smith ne zaman olacakda eurolig'in en iyi guardlarından birisi olacak ergin hocam ? Sende farkındasın bu oyuncunun elimizde patladıgının ...
Bu arada russ'ın maçını izlerken rakip takımda mütiş işler yapan earl clark dikkatimi cekmisti . Besiktas kaptı bu oyuncuyu . Nokta atışı oldu.