Russ Smith

Sabredecek falan pek bir şey yok bence,şu haliyle TBL2 guardı
5 sene sonra falan kendini geliştirir belki de bizim takımın bütçesi/hedefi 5 yıl yabancı oyuncu gelişimi beklemek üzerine değil sanırım

Beyler bu adam 18 yaşında falan değil. 25 yaşında top süremeyen adam bundan 5 sene sonra da süremeyecek.

Gerçek bir menajer başarısı kendisi. Bu adamın delici olduğunu düşünen arkadaşlar bir de neyi deldigini anlatırsa çok sevinirim.

Sabretmeliyiz diyordum ama büyük yanılmışım. Ne kendisi takıma uyumlu, ne takım ona. Hatta Avrupa sahneside ona uyumlu değil. Bir şekilde en az hasarla yolları ayırmalıyız diye düşünüyorum.

Tofas maçında üçüncü ceyregin bitimine iki dakika kala oyuna girdiginde ; 21 sayı ile öndeydik . oyuna girip skorun eşitlenmesinde baş rol oynadı.
Kızılyıldız macında ilk ceyregi 30-17 önde tamamladık. İkinci ceyrek oyuna girdi . Yedigi blok sonrası üclük yedik ve daha cabası .

Bakalım banvit icin neler yapacak bugün ... Russ smith transfer oldugunda bir kac spektaküler videosunu izlemek yerine full bir macını oturdum izledim.
Abartmıyorum , topu yarı sahadan digerine taşımakta güclük ceken , bol bol top kaybı yapan, çelimsiz bir oyuncudan fazlasi degildi.

Bir cogumuz mc collum'un galatasaray kariyeri baslangıcına benzetiyor ama mc collum olmuş bir oyuncuydu . Adaptasyon sürecini atlattı ve ciddi katkı verdi.
Russ smith ne zaman olacakda eurolig'in en iyi guardlarından birisi olacak ergin hocam ? Sende farkındasın bu oyuncunun elimizde patladıgının ...

Bu arada russ'ın maçını izlerken rakip takımda mütiş işler yapan earl clark dikkatimi cekmisti . Besiktas kaptı bu oyuncuyu . Nokta atışı oldu.

ergin ataman'ın sezon başı transferlerini pek beğenmiyorum ama sezon ortası transferlerinde üstüne tanımam. russ'a neden bilmiyorum çok inanmıştım ama euroleague'e guard olması için daha 40 fırın ekmek yemesi gerektiği ortada. yolları bir an önce ayırıp nba'den kesilen oyunculardan biriyle takımı toparlamak zorundayız. hiç olmadı savunmacı bir guardla dentmon'u destekler ve dentmon'a arroyo'ya verdiğimize yakın süreler verip skoru sürükleyebiliriz.

bunların olması için de hocanın egosunu bir kenara bırakıp ortaya attığı lafları yutması ve bu oyuncudan hiçbir şey olmayacağını kabullenmesi lazım.

Kimseyi eleştirmek istemezdim lakin Russ Smith kadar bizim oynadığımız basketbola uzak birini gördüğümü hiç hatırlamıyorum.Videolarını izleyip bu adamın Mccollum'un boşluğunu dolduracağını düşündüm ama malesef pek umudum kalmadı... Ayrıca oyuncularda da bir düzensizlik var Russ başta olmak üzere.Ben yinede 1-2 aya kadar bazı değişikliklerin olacağını ve takımın iyi yönde gideceğini umuyorum. Theodore Banvit'ten ne kadar kazanıyor acaba? Oynadığı basketbol ile Russ yerine çok isterdim kendisini...

Herhangi 15 eurolig takımından birinde bize karşı 5 maç oynayıp 4ünde 40 sayı üstü atma potansiyeli ve bazılarının deymiyle deliciliği çok üst seviyede olan bu kardeşimizin madara olmasının tek sebebi bizden başka delinen takım olmamasıdır.Yani bomboş bir Ergin Ataman fiyaskosudur.Euroligde kim elini kolunu sallayıp maç boyu 2 turnikeden fazla atmış hoca?Yapabileceği şey 2 turnikeyken nasıl en değerli guard olacak?..

1-2 ay sonra(Avrupaya basketboluna uyum sagladiginda) hepiniz buraya methiyeler dizeceksiniz..! Russ Smith ağır taştır, altında kalırsınız

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Russ Smith ağır taştır...

Keşke senin savunduğun kadar olsa da görsek. Takımın kötülüğünü istemiyoruz. O kadar para verildi adama. Yıldız diye geldi. Ama şu ana kadar birşeyini göremedik. Bundan sonra da sanmıyorum. Ben onun yerine Markovic gibi takımı toparlayabilen, savunma yapabilen bir adamı tercih ederdim. Onda bekleme süresi olmazdı uyum sürecinde bu kadar.Adam Avrupa'yı biliyor. Russ Smith'e fal bakar olduk.

Maddi kısıtlılık varken bu kadar para verildiyse mutlaka izlenmiştir, bizim şu ana kadar henüz görmediğimiz bir şey mutlaka görülmüştür diye umuyorum. Yeter ki ağır taş olsun, buradaki bir çok kişi altta kalmaya razıdır muhtemelen. Zira oynadığı 4 resmi maçta bunu pek gösteremedi.
Tek umutlandığım nokta geçen sene ilk zamanlar Mccollum için de ikinci ligi oyuncusu tabiri kullanılıyordu. Belki benzer süreç Smith için de geçerli olur.
Diğer taraftan zaten yüklü kontratından çıkma şansımız da yok gibi. Gönderirsek de parasını tam alacaktır. Bu da hareket imkanımızı azaltıyor. Muhtemelen bu seneyi bizde tamamlar.

D-League'den Avrupa'ya 850 bin dolar kontratla gelen oyuncu bir elin parmağını geçmez kendisinden beklentinin yüksek olması da normal haliyle ama ne kadar karşılayabilir orası muamma.

Evet bayağı ağır taş. O yüzden her turnikeye niyet ettiğinde ağırlığından dolayı çembere erişemeden bloğu yiyip hızla yere çakılıyor.

Russ Smith çok zayıf kaldı evet ama 37 yaşında ki Arroyo gelip Russ'ın gönderilmesi çok anlamsız geldi. Bu şartlarda Russ ile devam edelim derim.

Russ gitmeli bence ama keşke onu kendisini bloklamaları için yalvarır tipte turnikeler atarken değil de yazın izlediğimiz videolarındaki gibi vücut teması alıp bloklanması zor turnikeler atarken görseydi bu gözler. umarım yollar ayrılsa bile kariyerini avrupa'ya bir şekilde taşımayı başarabilir. galatasaray'ın böyle oyunu oturmamış oyuncular için zamanı yok ama zamanı olan küçük bir kulüple nasıl bir ilerleme kat edebileceği merak konusu.