Şaziye İvegin

Re: 7 # Şaziye İvegin Karslı

Ya Allah aşkına Okan Hoca süre vermesin Şaziye'ye.En kritik yerlerde en kritik hataları nedense hep Şaziye yapıyor.Serinin ilk maçının kaybedilmesinin sorumlusu da yine Şaziye'dir bence.Şaziye'yi bu takımda görmek İSTEMİYORUM !!!

Işıl'ımız bir top için yerlerde sürünürken hanımefendi bir adım önündeki topu alamasın. :oops:

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Ya Allah aşkına Okan Hoca süre vermesin Şaziye'ye.En kritik yerlerde en kritik hataları nedense hep Şaziye yapıyor.Serinin ilk maçının kaybedilmesinin sorumlusu da yine Şaziye'dir bence.Şaziye'yi bu takımda görmek İSTEMİYORUM !!!

Alla alla bu kadar kolaymı bu işler bunu oynatmasın bu hatayı yaptı falan...

Şaziye İvegin bugün 19 dakika sahada kalmış 8 sayı atmış.2 tane top kaybı yapmış.
Kara Braxton 20 dakika sahada kalmış 5 top kaybı yapmış en 4 baskette pota altından kolay atış kaçırmış.
En kritik hataları o yaptı derken biraz dikkat edin.Braxton'ın saçma pota altı atışları kaçmasaydı bugün hiç biriniz Şaziye demiyecektiniz.
Fenevi nasıl yendik nasıl oynadık nasıl susturduk ama diycektiniz.Bu sezonu bu oyuncularla tamalıyacağız bunu unutmayın.Bu oyuncular bizi şampiyon yapacak nasıl Avrupa şampiyonu yaptılarsa.
Şimdi moral bozmaya gerek yok.Oyuncularda buray okuyor.Hemde sürekli.Onlar sizler gibi sadece Fener maçı için girmiyor bu foruma bunu unutmayın.Ayda yılda birgün girip sallayıp çıkmanında anlamı yok.Buradaki insanlar şu takımı nasıl motive ederiz diye koşuyor çoğu.Kimi Kayseriye gidiyor takımın arkasına kimi İstanbuldan kalkıp Adanaya geliyor Mersine geliyor.Başka forumlarla karıştırmayın buraları.

Not:Kara'yı örnek verdim ama gözüme battığı için değil Şaziye'den daha kötüleri varken direk Şaziyeye sallandığını gördüğüm için yaptım bunu.

2 tane top kaybı yapmış... Ama mesala Işıl çizginin dibinde, çıkmak üzere olan topu bile kurtarmak için yerlerde sürünürken, hanımefendi parmaklarının ucundaki topu rakibe teslim ediyor en kritik anda.

Boş üçlükleri geçtim boş turnikeyi nasıl kaçırırsın(aklıma kötü şeyler geldi,eski takımı filan diye) :? :oops:

En kritik anlar da öyle hatalar yaptı ki resmen maçı fenere hediye etti.Arkadaşları savaşırken o tıp ki gurovic gibi takımı yarı yolda bıraktı.Bir bayan olduğu için hakkında kötü konuşmak istemiyorum ama yaptıkları kabul edilemez.

Bom boş turnikeyi kaçır,önündeki topu 5 metre gerinden gelen ajavona bırak... hem de maçın en kritik yerlerinde.Yazık,gerçekten çok yazık.

Mustafa Yanar' Alıntı:
Boş üçlükleri geçtim boş turnikeyi nasıl kaçırırsın(aklıma kötü şeyler geldi,eski takımı filan diye) :? :oops:

o pozisyon net faul..vermedi biricik şerefsizi..

o diğer pozisyonda da ajevon topu ayağıyla aldı önüne yine vermedi önünde ki pozisyon da biricik şerefsizi..mükemmel sattı..

Mustafa Yanar' Alıntı:
Hele maç sonunda fb lilerle öyle bir el çakışı vardıki sanki takım arkadaşı gibi.Hisseden vardır belki.Biraz abartmış olabilirim belki ama ben öyle hissettim...

Not:Işıl maçtan sonra el filan çakmadı.

Sayit Aslan' Alıntı:
En kritik anlar da öyle hatalar yaptı ki resmen maçı fenere hediye etti.Arkadaşları savaşırken o tıp ki gurovic gibi takımı yarı yolda bıraktı.Bir bayan olduğu için hakkında kötü konuşmak istemiyorum ama yaptıkları kabul edilemez.

Bom boş turnikeyi kaçır,önündeki topu 5 metre gerinden gelen ajavona bırak... hem de maçın en kritik yerlerinde.Yazık,gerçekten çok yazık.

Aynen öyle. Ajavon tam 5 metre geriden geldi.

Bu kadar vurdumduymazlık iyi bir şey değil.

AYIP !

YiğitYalçın' Alıntı:
2 tane top kaybı yapmış... Ama mesala Işıl çizginin dibinde, çıkmak üzere olan topu bile kurtarmak için yerlerde sürünürken, hanımefendi parmaklarının ucundaki topu rakibe teslim ediyor en kritik anda.

Her oyuncu mücadeleci olamaz.Zıp Zıp olamaz.Işıl gibi Türkiye'de yok nerdeyse varsa da ben bilmiyorumHer oyuncuyu Işıl ile kıyaslarsam şahsen takımda oyuncu bırakmam.

Hakem konusuna girmeyeceğim hiç diye planlamıştım ama...
İlk yarı Bizim olan topu onlara verdi karar değiştirirek orda niyet belli oldu zaten

Evet belki mücadeleci olamaz ama takımının kazanması için bir şeyler yapar takımı dinamitlemez. Oyuncu eleştirmeyim hep hatayı hakemde ararsak günlük yatar kalkarız.

Okan Hoca artık süre vermesin Şaziye ye yeter ya!!! Bu kız nasıl tartışmasız avrupanın en iyi takımı Spartak Moskovada oynamış anlamak mümkün değil.En azından Powell ın oyunda olduğu anlarda Şaziyeyi çıkartıp Baharı alabilirdi.Fiziksel özellileri ve stili tutmaya ve eşleşmeye de uygundu.Okan hoca şaziye kadar diğer tyerli oyunculara da güvensin artık.
esra da biraz fedeakarlık yapıp oynabilirse en azından maslak da kazanıp veda edebiliriz.
Not:Geçen sene toplam 6 kişiyle Pondexterlı feneri daha iyi savunumuştuk!!!

Arda Öztürk' Alıntı:
[quote="YiğitYalçın":9jl4h8dl]2 tane top kaybı yapmış... Ama mesala Işıl çizginin dibinde, çıkmak üzere olan topu bile kurtarmak için yerlerde sürünürken, hanımefendi parmaklarının ucundaki topu rakibe teslim ediyor en kritik anda.

Her oyuncu mücadeleci olamaz.Zıp Zıp olamaz.Işıl gibi Türkiye'de yok nerdeyse varsa da ben bilmiyorumHer oyuncuyu Işıl ile kıyaslarsam şahsen takımda oyuncu bırakmam.

Hakem konusuna girmeyeceğim hiç diye planlamıştım ama...
İlk yarı Bizim olan topu onlara verdi karar değiştirirek orda niyet belli oldu zaten[/quote:9jl4h8dl]

Işıl kadar olmasını beklemiyorum ama o böyle mücadele ederken, az daha gayret gösterebilirdi Şaziye. Bence hiç bu yönde bir şey göremedim.

Hakem konusunda da katılıyorum yazılanlara. O itirazlar sonrası birden kararını değiştirdi ondan sonra da iyice gitti olay... Maçın kaderine "çok net" etki etti.

Ya mücadele etmeden nasıl maç kazanıcaksın veya kazandırıcaksın.Yapmayın Allah aşkına.Burnu kırık esrayı bile koysan bu şahsiyetten daha yararlı oynardı.

hakikaten esrayı aramadık değil.bu arada kacırdığı bos turnikede macın en kritik anıydı.vallahi seneye kalırmı gidermi bilmem.bidiğim tek sey fb bize sampiyonluklarda iyice yaklasıyo.senelerdir hasretiz sampiyonluğa.semone ve sophianın yanına iyi yabancılar sart.herkes semonun eline bakıyo.

Evet her oyuncu mücadeleci olmaz . Ama olmayanlarda bu takımda oynayamaz ! Aynı pozisyonda oynayan 2 oyuncuyu kıyaslarken birinin hızı V iken , birinin hızının 5V olması da ... Neyse. Sabaha kadar IŞIL yazsak azdır klavyeyle şaziye için bu kadar yeter.