Re: 7 # Şaziye İvegin Karslı
Umarim iyi oynar.
Umarim iyi oynar.
Gazanfer Tosun' Alıntı:Ya Allah aşkına Okan Hoca süre vermesin Şaziye'ye.En kritik yerlerde en kritik hataları nedense hep Şaziye yapıyor.Serinin ilk maçının kaybedilmesinin sorumlusu da yine Şaziye'dir bence.Şaziye'yi bu takımda görmek İSTEMİYORUM !!!
Mustafa Yanar' Alıntı:Boş üçlükleri geçtim boş turnikeyi nasıl kaçırırsın(aklıma kötü şeyler geldi,eski takımı filan diye) :?
Hele maç sonunda fb lilerle öyle bir el çakışı vardıki sanki takım arkadaşı gibi.Hisseden vardır belki.Biraz abartmış olabilirim belki ama ben öyle hissettim...Mustafa Yanar' Alıntı:Boş üçlükleri geçtim boş turnikeyi nasıl kaçırırsın(aklıma kötü şeyler geldi,eski takımı filan diye) :?
Sayit Aslan' Alıntı:En kritik anlar da öyle hatalar yaptı ki resmen maçı fenere hediye etti.Arkadaşları savaşırken o tıp ki gurovic gibi takımı yarı yolda bıraktı.Bir bayan olduğu için hakkında kötü konuşmak istemiyorum ama yaptıkları kabul edilemez.
Bom boş turnikeyi kaçır,önündeki topu 5 metre gerinden gelen ajavona bırak... hem de maçın en kritik yerlerinde.Yazık,gerçekten çok yazık.
YiğitYalçın' Alıntı:2 tane top kaybı yapmış... Ama mesala Işıl çizginin dibinde, çıkmak üzere olan topu bile kurtarmak için yerlerde sürünürken, hanımefendi parmaklarının ucundaki topu rakibe teslim ediyor en kritik anda.
Arda Öztürk' Alıntı:[quote="YiğitYalçın":9jl4h8dl]2 tane top kaybı yapmış... Ama mesala Işıl çizginin dibinde, çıkmak üzere olan topu bile kurtarmak için yerlerde sürünürken, hanımefendi parmaklarının ucundaki topu rakibe teslim ediyor en kritik anda.