Şaziye İvegin

Re: 7 # Şaziye İvegin Karslı

Ali - Ihsan Baytar' Alıntı:
Tesekkürler Saziye !!!!! :( :(

Teşekkürler Şaziye Abla hele son top kaybında bir de yanına Helal Olsun Şaziye Ablayı ekledik.
Tamam bütün suç Şaziye İveginde değil ama şunu biliyoruz gözler Şaziyede olacak, bu maç onun için profesyonelliğinin kanıtı sayılacakdı bir bakıma sınıfda kaldı ahh ablacım ahhh :oops:
Keşke diyorum fbde forma giyen galatasaraylı oyuncumuz olsa çok yararı olur ;)
Özür dilerim Abla ama fbye daha yararlı oldun sanki fb seni transfer etmiş :oops:

Bu takım sensiz daha güzel be Şaziye...En kısa zamanda üstündeki şerefli parçalıyı çıkarıp sen bana fazlasın demen dileğiyle...Hakikaten üzerinde emanet gibi duruyor o şerefli parçalı...Gerçi suç sende değil o şerefli parçalıyı sana emanet edip program program seni gezdirenlerde...

o formayı Şaziye'ye emanet edenler utansın. Şaziye dün yaptığı tüm saçmalıkları bilerek yaptı bana göre. içimizdeki Ajan diyorum ben ona! bilmiyorum, belki ayıp ediyorum bir Galatasaray oyuncusuna ama olmuyor işte, bir türlü ısınamıyorum. hatta komplo teorileri üreterek onu suçluyorum. fakat tüm bunlara rağmen haklı olduğumu da düşünüyorum.

yaşasın esra şencebe.. yaşasın forma uğruna, cimbom uğruna kendini yere atanlar, formasını terletenler, burnunu kıranlar.. mücadele edenler..

Yönetimin olan takımı birleştirmek yerine boşta gördüğü Türk oyuncuya saldırma felsefesinin sonucusun.Geldiğinde hemen hemen hiçbirmiz mutlu olmadık.
Fenerbahçe'deyken az canımızı yakmadın.Bu noktada sana en ufak birşey diyemeyiz.Çünkü doğrusunu yaptın,profesyonelsin.
Peki geldiğinden beri napıyorsun sen?Dün yaptıkların neydi öyle?İlk turnike faul olabilir ama ikinci pozisyondaki rahatlığın yuh yani...
Mücadele konusuna girilmiş.Skorer diye almamıza rağmen doğru düzgün katkısını görmedik.Maçın en kritik yerinde önündeki topa aval aval baktı.Ajavon 5 metre geride geldi cidden.Hayır kendinden bekleneni veremiyorsun zaten.En çok senin yere atlaman gerekir performansın böyleyken.
Esra olsa herşey farklı olurdu.Yazık valla,böyle saçma saçma şeylerle seri veriyoruz adamlara...

şutör oyuncular maçlarda 5-10 dakika alarak ritmini bulamaz...
şaziyeye istikrarlı bişekilde 10-15 maç 25-30 dakika ortalama verilse ne yapacaklarını görsek ve kesin kanıya varsak iyi olurduu...
kariyeri ortada...bu kız bu kadar kötü bi oyuncu değil...

ama şurası kesinki çok ruhsuz sahadaa...

vallahi kusura bakma saziye bende bu zamana kadar sustum belki bizi yanıltırsın dedim ama dünde macı izledikten sonra malesef senin bu takımda sanki zorla oynuyomus gibi bir hava sezinledim.yani mucadele yok hucuma git bos gel defansa gel defanstada yoksun.inanılmaz kritik anda bos turnikeyi kacır,yine fark 4 sayıyken ayağının yanından gecen topu ajavona ver falan filan.neyse oladı olmuyo.illaki her gelen oyuncu uyum sağlıyacak diye bir sey yok.ama sen saziyeysen burasıda gs kulubu.burda mucadele edeceksin.bazı süphelerin haksız olduğunu kanıtlayacaksın...ama malesef senden beklenen verim alınamadı buda işin sonucu...

Murat Cesur' Alıntı:
şutör oyuncular maçlarda 5-10 dakika alarak ritmini bulamaz...
şaziyeye istikrarlı bişekilde 10-15 maç 25-30 dakika ortalama verilse ne yapacaklarını görsek ve kesin kanıya varsak iyi olurduu...
kariyeri ortada...bu kız bu kadar kötü bi oyuncu değil...

ama şurası kesinki çok ruhsuz sahadaa...

İmza..

Ajavon'un gerilerden gelip,Şaziye'nin önünden topu alıp turnike attığı pozisyon sonrası sinirimden kendimi kaybettim.Maçın kırılma anlarından birisiydi,ayıp ettin bu taraftara.

şaziyeyi asla kaçırdığı şutlar için suçlamam..evet maç içinde anlık tepkilerimiz olabilir buda mı kaçar Şaziye diye..

ama kendini yerden yere atan ışılı esrayı beğenmediğimiz Tuğba bile savunmada kendini paralerken hatta hepsini geçtim bu takımda en çok kapris yapmayı hakeden o olmasa allah muhafaza sakatlansa düşünemiyorum bile takımı augustus 40dk oynamasına rağmen hücumda savunmada kendini yırtarken Şaziyenin o ruhsuzluğu....işte beni çileden çıkaran bu

Nolur maçtan önce idmanda hafif bi sakatlık geçir ve maçta oynama.Işıl'ın Augustus'un ölüsü senden kıymetli.Senin oynamamana ihtiyacımız var !!!

Saziyede seneye Gulsah ablasi gibi tarsus da ceyhanda oynar ve oyle yok olmaya dogru gider.Bizden gidenlerin sonu belli Emre Belezoglu ve digerleri..O yuzden Saziye diye bir oyuncumuz oldugunu kabullenemiyorum sahsen..Isterse yarin 20 de 15 ucluk atsin benim icin onemsiz bir oyuncuydu ve oylede kalacaktir.Galatasaray tribunlerine Fener formasi altinda yaptigi el hareketleri vardi eskiden onlari hatirlayin derim.Lay lay lom cimbombom seyirciler ile kufurlu tezahuratlara esligi neyse....Allah yukaridan EMEKLERIN karsiligini goruyor...Ve karsiligini alacak!!!!!!!!!!

Erman Korkmaz' Alıntı:
Saziyede seneye Gulsah ablasi gibi tarsus da ceyhanda oynar ve oyle yok olmaya dogru gider.Bizden gidenlerin sonu belli Emre Belezoglu ve digerleri..O yuzden Saziye diye bir oyuncumuz oldugunu kabullenemiyorum sahsen..Isterse yarin 20 de 15 ucluk atsin benim icin onemsiz bir oyuncuydu ve oylede kalacaktir.Galatasaray tribunlerine Fener formasi altinda yaptigi el hareketleri vardi eskiden onlari hatirlayin derim.Lay lay lom cimbombom seyirciler ile kufurlu tezahuratlara esligi neyse....Allah yukaridan EMEKLERIN karsiligini goruyor...Ve karsiligini alacak!!!!!!!!!!
Şaziyenin mi?Hiç hatırlamıyorum.

Şaziye %99 burayı takip ediyorsundur.Kendinede bizede yazık etme git o sevdiğin formayı giy bize işkence çektirme.

Bunca zaman sabrettik, kötü konuşmadık, ama bugün bitirdin artık herşeyi. Attığın o şut neydi yine öyle. Resmen satıyorsun her maçı fenerbahçene. Umarım bir daha bu seride süre almazsın, sene sonu hayatında başarılar.