Şaziye İvegin

Re: 7 # Şaziye İvegin Karslı

Emre Evren İçöz' Alıntı:
[quote="Oğuz Uzun":zb49840c]Ayıp olmadı mı be abla? Azıcık ruhunu verseydin olmaz mıydı? Biraz profesyonel olabilseydin de mücadele etseydin, he? Yazık be ablacım, çok yazık ettin sen.
ne ruhu o bir galatasaraylı bile değil!ben böyle profeyonelin.. yine bişey demiyorum 4 boş şut ya biri girer en azından yazık..[/quote:zb49840c]

Şutun girmesiyle mücadelenin bir alakası yok, bunu da belirtelim.

arkadaslar bekledim bekledim ama artık canıma yetti.bu ne ya ruh yok mucadele yok atışları girmez katkı vermez sankı zorla oynuyomus gibi duruyo sahada.

HA attı atacak derken maç bitti..Olmaz böle bişey yaa hep boş atışları kaçırdı.Saha da yürüyo yaa

Bu oyuncuya noldu allah aşkına cska formasıyla fenere 4 de 4 üçlük isabetiyle oynadığı maçı izlemiştim.Nasıl olurda 50-60 şutundan 2 tane ya sokar ya sokamaz.Atamaya atamaya özgüvenini yitimiş olabilir bir iki maç kendine gelse toparlayacaktır

Buraya Kadar Olmadı be Şaziye

Konsantrasyon önemli bir kavramdır...

Takım arkadaşlarının emeklerini heba etmemesi için...

Saziye Karslı hamfendi fb kongre uyesidir bunu belirtmek lazim.Alinmasi cok yanlistir sahsen.Ben bu sahistan ilk gunku gibi hala umutlu degilim.Varligi yoklugu belli olmuyor zaten.Gulsah Akkaya gibi sorunlu birisi.Allah bize sabir,guc versin.

iyi oyuncu ama aşırı ruhsuz oynuyor.

Son fb maçında 15 dakikadır oyunda kalmasına rağmen oyuna hiçbir katkısı yoktu.O dakikadan sonrada sadece 2 ribaund aldı(ya da ribaund geldi.)

Sen bu takıma ait değilsin hiç bir zamanda olmadın zaten.. Sezon sonunda kendisiyle yollar mutlaka ayrılmalı.. Bu kadar ruhsuz bir oyuncuyu ilk defa görüyorum.. Tuğba'nın şutu kötü ama 1 tane Tuğba 10 tane Şaziye'den daha kıymetli benim için.. Kız hiç değilse mücadele ediyor..

Her zaman derim.Gondermek ayri,kovmak ayri.kumarbahce(milliyet haberlere bakın) kongre uyesi bu kisinin sanlı,asil bu klupten kovulmasi gerekir diye dusunuyorum.

Bir basketbolcu şut atmayı unutur mu? Gerçekten merak ediyorum. Eğer unutmazsa sorun nedir? Konsantrasyon eksikliği midir; sakat mıdır; oynayası mı yoktur vs... Kaç tane boş şut buluyor hiç birini sayıya çeviremiyor. Pardon, hakkını yemeyelim bugün 1 tane üçlük atabildi yanılmıyorsam.

Bir an önce toparlansın diyeceğim de sezon bitti zaten, bir play-off turu kaldı onda da toparlanacağından hiç umudum yok açıkçası. Zaten sene sonunda takımdan gönderileceğine kesin gözü ile bakıyorum.

Gerçekten düşününce ikisi de aynı. Birisi oynamıyor, takıma hiçbir katkısı yok.

Dİğeri oynuyor takıma hiçbir katkısı yok, katkısı olmamasını geçtim zararı var.

Transfer edildiği günü hatırladım. Kendi adıma çok sevinmiştim. Takıma sağlam bir şutör geldi demiştim. Şimdi düşünüyorum da... Neyse...

Gülşah Akkaya ablamızla aynı etkiyi yaptı takımda...Neyseki az kaldı, sezon zonunda önünü açmak lazım...

Arda Öztürk' Alıntı:
Bugün olmasa bile bu seride patlıyor kendileri...

hiç ümidim yok ancak balon gibi patlar bize gelmeden önce kalitesine birsey söyleyemem ama son yıllarda bize gelen kaliteli yerli oyuncuların ayagında franga var sanki dogru düzgün faydalanamıyoruz

İnsanlar kendi kaderlerini kendi belirlermiş.Bu durumda şaziye için aynen geçerli olacak.Bu seride göstereceği performans onun gs kariyerini belirleyecek.Alıştığı çemberler,yıllarca formasını giydiği,içinden geldiği bir takım.Orayı en iyi şaziye bilir.Umarım bu maçta faydalı olur.

şaziye oynayacaksa bu maçta bu salonda oynar...
süresini uzun tutmak gerek...tanıdığı bildiği salon ve potaa...........
s.moskovada oynarken bile en iyi maçı fbye olmuştu......