Şaziye İvegin

Re: 7 # Şaziye İvegin Karslı

Bugün fazla oynamadığın için teşekkürler Şaziye.Ya da onun yerine kırık burunla oynayıp kendini yerden yere atan Esra'ya mı teşekkür etmeliyim acaba?

Şaziye emeklerin için teşekkür ederiz ama seneye bu takımda görmek istemiyoruz seni.
Kim bu tranfsferi yaptıysa esas suçlu odur aslında.

Mert Demirtepe' Alıntı:
Şaziye emeklerin için teşekkür ederiz ama seneye bu takımda görmek istemiyoruz seni.
Transfer edildiğinde kötü diyemezdi hiç kimse ama formamız altında isteksiz gibi bence.

Mustafa Yanar' Alıntı:
[quote="Mert Demirtepe":35cwxx1r]Şaziye emeklerin için teşekkür ederiz ama seneye bu takımda görmek istemiyoruz seni.
Transfer edildiğinde kötü diyemezdi hiç kimse ama formamız altında isteksiz gibi bence.[/quote:35cwxx1r]

İsteksiz gibi değil bariz ortada ama tabi ki oda iyi oynamak istiyordur ama elinde olmadan yapıyor gücü bu kadarına yetiyor daha fazlasını Galatasarayımız için yapamıyor.Büyük ihtimalle sezon sonu yollarımız ayrılacakdır kalması hem takımımıza hem kendisine zarar verir.Formamız altında basketbolu zevk almadan oynuyor.Kendiside bizde bu işkencenin bitimini bekliyoruz ;)

şaziye hakkında şimdiye kadar hiç yorum yapmadım, kendimce şanssız bir dönem geçirdiğini düşündüm ve eleştirileri çok fazla buldum, ama az önce galatasaray.orgta fener maçı sonrası kızların taraftarla karşılıklı şarkı söylemeleri sırasında o kadar saygısız, isteksiz, umursamaz hareketleri vardı ki, hemen önünde ki Young türkçe bilmesede eliyle şarlıya katılırken, şaziyenin bu tavırları gerçekten çok üzücü, ben ona destek veren biri olarak, onu bir daha o formayla kesinlikle görmek istemiyorum.

Şaziye, o forma herkese kısmet olmaz,

Resmı sıtemızdekı Hep beraber Ayhan Sahenk'e adlı vıdeoyu ızleyın ve sazıyenın hareketlerıne dıkkat edın sanırım herseyı anlatıyor..

Vay be yani bu kadar olur apaçık ortada yüz ifadesi alkış yapıyor ama yapmasa daha iyi gönülsüz gönülsüz zorla ekmeğini yediği yere yapıyor yazıklar olsun :oops: aslında kadro dışı bırakmak lazım hiç mi farketmiyor yönetim,teknik ekip :oops:
Bir şeyde dikkatimi çekti Esra Abla elini omzuna koydu Esra Ablada o sevinçden kimin omzuna elini koyduğunun farkında değildi sanırım Şaziye İvegin Şaçını toplamıyor resmen Esra Ablamızın elini itiyor Esra Ablanın ona Onunda Esra Ablaya bakışı var :oops: 10 Tane değil 100 Tane şaziye 1 Tane Esra Şencebe ETMEZ ;)

fazla abartmışsınız,şaziye abla öyle birisi değil,hem yanındaki bahar çağlar ı niye görmüyorsunuz? :roll:

Bahar Çağlar Ceyhan'da oynarken verdiği röportajda Galatasaraylı olduğunu söylemiş birisi.

Seri uzarsa, Işıl da oynamazsa Şaziye'ye çok ihtiyacımız olacak, umarım kapasitesine yaklaşır artık.

şaziye için olumsuz birşey yazmamıştım bu maçtan sonra artık yazmazsam olmaz, yazıklar olsun ya bu kadar mı kötü oynanır. :(

Sahada olduğun dakikalarda biz 4, fener 6 kişi oynadı.Kaçırdığın sayısız boş üçlükler,eline gelen ve al(a)madığın toplar,ruhsuzluğun...Kelimeler kifayetsiz.

Güle güle sana güle güle...

bu zamana kadar Şaziye için tek bir kötü şey söylemedim..bunun nedeni oyuncumuz olması ve o kutsal formayı terletmesiydi..

artık sezon bizim için bittiğine göre artık bizim oyuncumuz değil gözüyle bakıyorum..ve floryanın 5 çıkış kapısını hatırlatıyorum

eminim ki Nevriyeden daha çok sevinmiştir fenerin finale çıkmasına

Bu kadarda rezalet olunmaz ki!Arkadaşlarının emeklerine yazık.Yasemen Saylar oynasa eminimki 2 kat daha fazla katkı verirdi o yaşına rağmen.

GÜLe Güle sana şaziyee.Sana bu forma yakışmıyo herkes bu formayı giyemezz.GS forması giymek büyüklüktür.Sn dedehayır bu oyuncuyu inş. tutmazsınıztakımda.

Yasemen'le Bahar'ı oynatan mı var.

Yasemen'in oynamamasını anlarım da, Bahar şu takımda nasıl süre bulamadı. Yazık kıza.