Şaziye İvegin

Re: 7 # Şaziye İvegin Karslı

Kalitesi tartışılmaz bile...
Fakat hem ailevi hemde takımda problemleri oldugunu kulagıma gelen haberler arasında yanlız son zamanlarda bi grafik yakalamıs durumda devamıda gelcek kimse umudunu kesmesin bence cok kaliteli ve iyi bir oyuncu sadece eskiden cok az süre aldıgı icin her eline geleni sallıyordu hocanın gözüne girmek icin şimdi gelen topları biraz daha mantıklı kullanıyor buda süresine yansıyor bizim önümüzdeki yogun mac programında iyi bir 6 numara olacagına eminim

Şu kadını sevemedim gitti.. Maç sonunda Korel Engin bile 40 yıllık Galatasaray'lı gibi sevinirken Şaziye Hanım buzdolabı gibi soğuk bir şekilde kenarda duruyordu.

ilk yarıda zimerleydi sanırsam bir çalım yediki içler acısı.Gözle görülür bir şekilde maça en az motive olan şaziyeydi.Acilen kendisini play-offlara ve tk na hazırlaması lazım acilen !!! Augustusu dinlendirecek tek kişi odur.

Bugün maçın oyuncusu oldu.Bizim açımızdan önemli bir oyuncu tebrikler .ondan beklenen oyun bu hatta bundan çok daha iyisini yapabilecek kapasitede ,geçen sene milli takım elemelerindeki performansı ve hatta Spartaktaki performansı gerçekten çok çok iyi idi.Yeterli süreyi aldığında neler yapabileceğini gösterdi .Bu tip oyuncular 3-5 dakika süre alarak verim veremezler biraz ısrar etmek lazım.Şaziye gibi kariyerli oyuncu,ufak bir hatasında derhal oyun kenarından çıkarılırsa verim sağlayamaz .Şaziye igerçekten çok efendi ve centilmen bir sporcudur.Taraftarlarımız biraz soğuk olarak algılayabiliyorlar bu yüzden. Ama bu görünüşü sadece efendiliğinden ve sportmenliğinden kaynaklanıyor.

Saadet Unal' Alıntı:
Şu kadını sevemedim gitti.. Maç sonunda Korel Engin bile 40 yıllık Galatasaray'lı gibi sevinirken Şaziye Hanım buzdolabı gibi soğuk bir şekilde kenarda duruyordu.

Ben gelmesine en çok sevinen kişilerden biriydim botaşda ki diğer takımlardaki ve milli takımdaki performansıyla çok doğru bir karar olduğu kanaatindeydim fb de oynamış olabilir profesyonle bir oyuncu diye düşünürken tam bir hayal kırıklığı yaşadım. Lig bir yana Avrupada takım için olmasade kendi için oynar diye düşünürken tam bir fiyasko Kursk maçıyla zaten şaziye karslı tam anlamıyla benim için bitti önemli bir zafer kazanılmış herkes kendinden geçmiş marşlarımızı büyük bir coşkuyla söylüyor şaziyenin ağzı bile kıpırdamıyor zıplıyordu onuda bıraktı yanındaki arkadaşına tamam benden bu kadar dercesine bir hareket arkadaşının zoruyla seviniyor yazık takımımız sayesinde kariyerinde FIBA Eurocupu kazanmış oyuncu olarak bahsedilecek. Şaziye aman sen PROFESYONEL ol.
Maçın oyuncusu olmuş Tebrikler.

Bende çok sevinmiştim ilk geldiğinde aynı şekilde. Kariyerine baktığımızda muazzam bir yerli transfer olduğunu söyleyebilirdim. Ama maalesef takım ruhuna sahip olamadı... Ne diyim ki, bu maçın oyuncusu olduğu maç hakkında izlemediğim için yorum yapamayacağım ama umarım o ruhu yakalar demekten başka şansım yok. Pek umudum da yok ama, yine de bir umut...

Bu kizin Fenerli oldugunu herkez biliyordu zaten. ama gecen sene BJK de oynarken yine bir tarafini yirtiyordu. simdi iyice saldi kendini. acaba baska sorunlari mi var diye düsünüyorum. bukadari da fazla cünkü. GS yi sevmese niye imza atsin. onu isteyen baska takim yokmuydu sanki?

Fatih Hısım' Alıntı:
Bu kizin Fenerli oldugunu herkez biliyordu zaten. ama gecen sene BJK de oynarken yine bir tarafini yirtiyordu. simdi iyice saldi kendini. acaba baska sorunlari mi var diye düsünüyorum. bukadari da fazla cünkü. GS yi sevmese niye imza atsin. onu isteyen baska takim yokmuydu sanki?

Bir röportajında Takımımızla anlaştığını tv den öğrendiğini söylemişti :oops: Başka takım istememiştir olmuşta olabilir ama Takımımız kadar kaliteli bir takım olmamıştır burda menajerlerin devreye girdiği belli oluyor Şaziye açısından menajeri çok başarılı bir imza attırmış ;)

Su ana kadar cok ender bir sekilde Galatasarayli oyuncuyu elestirmisimdir, ama Saziye artik yeter siniri astin sen..

Ben takimin yoneticisi olsam seni Kayseri'den otobusle yollardim Istanbul'a, biraz efor sarf ederdin yolda..

Yaziklar olsun senin gibi ruhsuza.. Aziz'in kizi olsa daha mucadele ederdi bu takimda..

kupayı aldıktan sonraki roportajını izledigimde oynamadıgından dolayı sevinmedi o zaman benim gözümde bitti.İlk geldiginde sevinmiştim ama yok fener'de oynasa 5'te 5 atardı merak etmeyin.Gitsin fener'de oynasın o.

Bos sut da kacirilir, ustuste 10 tane faul atisi da kacirilir.. Ama niyet onemli sonucta..

Bu karinin umrunda degil yahu..

Geldiginden beri takip ediyorum, Kursk macinda gozlerinin icine bakiyorum oyle ruhsuz oldugu ortaya cikiyor ki, hadi diyorum ki belki onemli bir sorunu vardir, sans verelim diyorum..

Finale cikiyoruz yine ayni ruhsuzluk.. Kupayi aliyoruz yine ayni ruhsuzluk..

Tamam kardesim anliyorum sen Galatasarayli olmayabilirsin ama madem ki bu takima geldin bu formanin hakkini vermelisin, sutun girmesin onemli degil ama gayret goster biraz, takima ait oldugunu goster..

Yaziklar olsun sana Saziye..

Daha bize gelmeden önce keşke Şaziye bizde olsun diyordum ve geldiğine en çok sevinenlerden biriydim.Ama geldiğinden beri çok kötü bir performans gösterdi.Büyük hayal kırıklığı yarattı.Bugünde bu performansını sürdürdü.Mücadele hırs denen birşey yok Şaziyede...

Mücadele etmeyi bırak boş şut kaçırıyor.En iyisi fenerine dönsün orada oynasın ilaç gibi gelir ona.Birde ona verilen süreyi başka oyunculara versek daha verimli olur ama hocamız onu kazanma derdinde bence.Ama olan takıma oluyor.

Ayıp olmadı mı be abla? Azıcık ruhunu verseydin olmaz mıydı? Biraz profesyonel olabilseydin de mücadele etseydin, he? Yazık be ablacım, çok yazık ettin sen.

Bugün onun için büyük bir şanstı bir yerde, sırf bu yüzden bir umutla iyi oynamasını bekledim ama 4 dışarıdan 5 tane bomboş şutu kaçırdı. Sadece biri girse belki şu an sonuç farklı olabilirdi. Yazık... Keşke onun yerine Yasemen le Beril le mücadele etsek daha iyiydi belki. En azından mücadele ederlerdi.
Takımda ki diğer oyuncuların mücadele hırsından, isteğinden utanır insan azcık birşeyler yapar ama yok.Nasıl bakar böyle bir durumda insan takımdakilerin yüzüne. Arkadaşın dediğine de katılıyorum, başka bir takıma gitse bir anda o önceden bildiğimiz şaziye ye dönüşebilir herhalde.

Oğuz Uzun' Alıntı:
Ayıp olmadı mı be abla? Azıcık ruhunu verseydin olmaz mıydı? Biraz profesyonel olabilseydin de mücadele etseydin, he? Yazık be ablacım, çok yazık ettin sen.
ne ruhu o bir galatasaraylı bile değil!ben böyle profeyonelin.. yine bişey demiyorum 4 boş şut ya biri girer en azından yazık..