Re: 7 # Şaziye İvegin Karslı
adiyla saniyla Bankamatik Saziye artik onun adi.
adiyla saniyla Bankamatik Saziye artik onun adi.
Söyleyebileceğim her şeyi Erdem söylemiş. Zaten gelmesi bile hataydı...Erdem Akkaş' Alıntı:bu zamana kadar Şaziye için tek bir kötü şey söylemedim..bunun nedeni oyuncumuz olması ve o kutsal formayı terletmesiydi..
artık sezon bizim için bittiğine göre artık bizim oyuncumuz değil gözüyle bakıyorum..ve floryanın 5 çıkış kapısını hatırlatıyorum.
Euro Cup´ta katkısı neydi?Onur Kumuk' Alıntı:ayip be yazik be.
Siz GALATASARAY degil, siz Kupa sevdalilarisiniz.
Iyi kacirdi, ne yapalim yani ?
EuroCupu alinca böyle demiyordunuz ama.
'hepinizi teker teker kutlarim' diyordunuz..
bende hayrani olmasam Saziye Karslinin, bu formayi tasiyor.
Herkeze nasip olmaz bu formayi tasimak.
Hakkini vermiyorsada oyuncumuz kendisi
7# Saziye Karsli !
Onur Bey, Şaziye Karslı Avrupa'da kupayı aldığımız zaman da eleştirildi. Ben de eleştirdim. Hatta kupayı aldığımızda bütün oyuncularımız çoşup oynarken o buzdolabından çıkmış gibiydi. Işıl gibi, Esra gibi her topa atlayıp zıplayan oyuncularımız varken vurdumduymaz olmamalı hiçbir oyuncu.Onur Kumuk' Alıntı:ayip be yazik be.
bende hayrani degilim, ama öyle !!!
Alayina Saziye Karsli
Onur Bey, Şaziye Karslı Avrupa'da kupayı aldığımız zaman da eleştirildi. Ben de eleştirdim. Hatta kupayı aldığımızda bütün oyuncularımız çoşup oynarken o buzdolabından çıkmış gibiydi. Işıl gibi, Esra gibi her topa atlayıp zıplayan oyuncularımız varken vurdumduymaz olmamalı hiçbir oyuncu.Onur BALCI' Alıntı:[quote="Onur Kumuk":2zlyt107]ayip be yazik be.
bende hayrani degilim, ama öyle !!!
Alayina Saziye Karsli
Ben de büyük Galatasaray taraftarı gibi düşünemediğim için her maç sonu birilerini gönderiyorum zaten kulüpten!Onur Kumuk' Alıntı:bunlar büyük GALATASARAY taraftari düsünceleri degildir..
üstüne basarak yaziyorum, bende hayrani degilim, hatta bende oyun tarzini sevmiyorum, ama bu onun bu kulübü terk etmesine bir neden degil
Eren Aydın' Alıntı:Klüpten gönderilme krıterleri nedir Allah aşkına. Tarafatara ters birşey yapsa paketleyip gönderelim, sahada gezinsin ama kalsın. Bu mudur kıstas?