Şaziye İvegin

Re: 7 # Şaziye İvegin Karslı

bence sorun tamamen spartak moskovada nerdeyse hıç bır mac tam olarak oynatılmamış olması...bız kazanmak için nasıl badarı yasemenı korelı vs oynatmadıysak sazıyede sue bırd,miller,dıana tourası,l.jackson vs arkasında oturtularak oynatılmadı.turkıyeye dndugunde eskı halıne gelemedı.kardesı naıle bıle ondan kat kat ıyı ooldu hatta belkıde gectı...sazıye kesınlıkle gıdecektır.bır yonetım asla oyuncuyu dusunmez sadece kendını dusunur.dusunen herzaman taraftar dır.....saygılar

Daha önce hiç bir sporcumuzdan nefret etmedim Şaziye'den ettiğim kadar..
Dün skor 53-52 iken atamadığı bir sayı var ki evlere şenlik herşeyi geçtim sen milli takım oyuncususun o sayıyı nasıl atamazsın ayıp be..
Vicdanı rahatmı acaba Şaziye'nin aldığı parayı hakkettiğini düşünüyormu ?
Bunları çok merak ediyorum doğrusu.. Işıl bir fazla ribaunt almak için sakatlandı ama bu kadın ortalarda ruhsuz bir şekilde dolanıyordu..

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Aykun, Yasemen süre almazdı zaten. Baksana, Bahar'ı bile bir yıl kenarda oturttuk.

dün alırdı.Çünkü ışıl yok tuğba 4 faul alınca mecburen esra tek başına kaldı orada.Bu nedenle yasemen en az 10 dakika oynardı ama berille birlikte üniversiteler arası turnuvada zannedersem.

En kısa zamanda oyuncu başlığından bu başlığın silinmesini ümit ediyorum.Sayın Dedehayır bunları okuyorsan müjdeli haberi ver bize artık.Işıl'la üzüldük Şaziye'yle sevinelim.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
En kısa zamanda oyuncu başlığından bu başlığın silinmesini ümit ediyorum.Sayın Dedehayır bunları okuyorsan müjdeli haberi ver bize artık.Işıl'la üzüldük Şaziye'yle sevinelim.

Gidecek dedi bile,sıcağı sıcağına.

Görevini tamamladın , bakalım görevi verenlerin yanına mı döneceksin , başka bir takıma mı ?

Bu kadar kötü şut atmadığını , center kadar ağır olmadığını biliyoruz ! Kimseyi kandıramadın !

İstemesede gidecek onu bu ruhsuz haliyle takımda tuttuklarını düşünemiyorum bile.. Şuan Nevriye benim için neyse Şaziye'de odur.. O kadar nefret ediyorum yani..

Yazık... Hiç bir şey diyemiyorum, sadece yazık. Keşke ona verilen süreyi Yasemen falan alsaydı. En azından mücadele ederdi kız. Bilmiyorum Şaziye'nin forması ıslandı mı acaba hiç.

Arka kapıdan gizlice yollanmalı gönderileceği gün ona gidip 2 çift sözüm olacak onu söyleyeyim yeter.. Bu kadar katkısız negatif etkisiz ne bileyim böyle bir oyuncu olur mu ya her oyuna girdiğinde bu kadar laf yiyen bir oyuncu daha var mı ?

Aldıgım formalardan,kombine kartımdan sana verilen parada hakkım varsa haram ediyorum şaziye fenerin en etkili oyuncusu sendin dün

Bu insandan ne köy olur ne kasaba!

Gözümde en büyük fenerli sensin Şaziye Karslı. Senin bu takımda yerin yok! Yönetimde taraftarı,oyuncuları herşeyden önemlisi ARMA'yı biraz düşünüyorsa bu ismi bir an önce takımdan def eder! Yüzünü şeytan görsün, aldığı para da zehir zıkkım olsun.

Kaç gündür hastaydım bu kızla ilgili bir şey yazamadım içime oturdu,şimdi yazdım rahatladım!

Ohh be!

nevriyeyle şaziyeyi inanın kıyaslamayın .nevriye hem oyunuyla hem duruşuyla spor adına 50 şaziye eder.

nevriye ye ne kadar küfür etsekte galatasaraylıdır,yine ne kadar küfür etsekte fenerliyim dememiştir.
onu fener tribünleriyle bütünleleştiren bizim küfürlerimiz oldu .nevriye en azından giydiği formanın hakkını verdi kabullenmesekte,oynadı oynatta,mücadele etti ya şaziye?nevriyenin yaptığının 50 de birini yaptımı?bu yüzden nevriye 50 şaziye eder.

sevgili ahmet dedehayır ve menejerlerimiz yine söylüyorum.

bu gibi durumlarda karekterleri belli olan veya olmayan oyunculara ŞEREFLİ FORMAMIZI verin.

tribünlerin içine sinmediği bir insanı getirmeyin.

şaziye bırak bizde oynamayı yolun bile maslağa düşmesin.

kaliteli bir şütör olduğu yadsınamaz,bu sene formunda olmayabilir ama eminim ki gelecek sene Seimone ye iyi bir yedeklik yapacaktır.

Mutlaka kalmalı!!!

alev hanım görüşünüzdür saygı duyarım ama kendini kaliteli şütör olarak bizim hangi maçta gördünüz.illaki seneye kalmasını istiyorum diyorsanız yorum olarak bende derim kalsın ama sımoneden basket öğrenmek için oda bedava parasız anlaşmasız .

inandığı sevdiği takımda oynasın bizden uzak kalsın.

şaziyenin Galatasaray'a gelmesindeki en büyük amacın para ve Rusya'dan ayrılıp,Türkiye'ye gelip sonra gönül verdiği takımda oynamak olduğunu düşünüyorum. Galatasaray'ın 3 numara arayışında şaziye seçimini normal karşılamıştım kim nereden bilebilir şaziyenin fbli olduğunu.Ayrıca fb playoff maçlarında gördük şaziyenin boş şutları kaçırmasından, hiçbir topa koşmamasından. Eşek bile anlamıştır fbli olduğunu.Mevzu aslında şu takından bu takımdan olup olmaması da değil.Madem bu takıma geldin,aldığın paranın hakkını ver sözleşmen bitince git.şaziye daha kolayını seçti; bu takım nasıl olsa fb ile bir şekilde oynayacak o maçta ne kadar fbli olduğumu gösteririm,seneyede fbde oynarım diye düşünüyordur.Taraftar olarak biz bunları söylüyorsak ve gerçekten bu söylentilerin tam aksi bir durum varsa şaziye karslı çıkıp açıklama yapsın gerçi bugüne kadar yapmamış yapsa da ben onun hiçbir söylediğine inanmam! Şu dakikadan sonra şaziyenin bu takımda kalması için hiçbir sebep yok. Ailesiyle bir probleminin olması beni ilgilendirmez, o zaman sorunlarını sahaya yansıtmasın derim. Diğer oyuncularından mutlaka sorunları vardır ama takıma ve sahaya yansıttıklarını görmedim.Şaziye de isteseydi başarabilirdi,bunu yapamayacak kadar aciz değil herhalde.şaziye karslı eğer ki bu ARMA'yı kendi emellerin için,kendi çıkarların için kullandıysan sana gereken dersi vereceğiz bundan emin olabilirsin.