Şaziye İvegin

Re: 7 # Şaziye İvegin Karslı

Dedehayır: Şaziye gidecek!

Fenerbahçe ile oynanan bayanlar ligi play-off yarıfinal maçını basın tribününden izleyen Ahmet Dedehayır sinirine hakim olamadı.

Özellikle Işıl Alben'in sakatlanmasına çok üzülen Dedehayır maçın kaybedilmesinin ardından sinirine hakim olamadı. Taraftarın bağrışlarına kulak veren Ahmet Dedehayır'ın bu kişilerle karşılıklı konuştuğu görüldü. Özellikle Işıl'ın oyundan çıkmasının ardından varlık gösteremeyen Şaziye Karslı için bir taraftarın, "Ahmet Bey, Şaziye gitmeli bu takımdan" demesinin ardından Dedehayır'ın bu kişiye dönerek, "Gidecek zaten" demesi şaşkınlık yarattı.

Dedehayır´a o sözü diyen kişi benim.Ama ben orda çok daha güzel bir dille söylemiştim.Basketdergisi.com çok daha kibarlaştırmış sözü.

Onur BALCI' Alıntı:
[quote="Onur Kumuk":19cpmn6f]ayip be yazik be.
Siz GALATASARAY degil, siz Kupa sevdalilarisiniz.
Iyi kacirdi, ne yapalim yani ?

EuroCupu alinca böyle demiyordunuz ama.
'hepinizi teker teker kutlarim' diyordunuz..
bende hayrani degilim, ama öyle !!!

Alayina Saziye Karsli
Onur Bey, Şaziye Karslı Avrupa'da kupayı aldığımız zaman da eleştirildi. Ben de eleştirdim. Hatta kupayı aldığımızda bütün oyuncularımız çoşup oynarken o buzdolabından çıkmış gibiydi. Işıl gibi, Esra gibi her topa atlayıp zıplayan oyuncularımız varken vurdumduymaz olmamalı hiçbir oyuncu.

Maç sonu sinirimle yazmıyorum. Genel düşüncelerim böyle.[/quote:19cpmn6f]
Şaziye Karslıdan Bahsediyoruz :)
O bu hale getirdi :oops:

Akıtmadığı ter,vermediği emek için teşekkür edilecektir ablamıza,bu konuda kuşkunuz olmamalı kanımca...

Saadet Unal' Alıntı:
[quote="alev çolak":3o635hzt]kaliteli bir şütör olduğu yadsınamaz,bu sene formunda olmayabilir ama eminim ki gelecek sene Seimone ye iyi bir yedeklik yapacaktır.

Mutlaka kalmalı!!!

Allah korusun!!![/quote:3o635hzt]
AMİN ;)

Şaziye'yi mahkemeye vermek lazım dolandırıcılık suçundan.Klübün parasını alarak fenerbahçeye karşı mahsus oynamadığından dolayı taraftarlar olarak Şaziyeyi mahkemeye verip kazandığı paraları klübe iade etmesi sağlanabilir.1.fenerbahçe maçını izleyin arkadaşlar derim.Mahsus topu potaya atmadı.Orada basketi atsa fark 2 sayıya iniyordu.

Takip edenler iyi bilir,geçen sezon lig bittikten 1 hafta kadar sonra gs.org'da şöyle bir haber çıkmıştı.

-Gülşah Akkaya'nın sözleşmesi feshedildi.Aynı haberin başına şaziye ismini koyup içimizi rahatlatmalarını bekliyoruz,umuyoruz.Hatta yanına başka isimlerde eklenebilir.

Allahtan yuce tanridan Saziyenin gelecek sezon Gulsah Akkaya gibi olmasini diliyorum..Umarim 2-3 sene sonra yaptiklarinin cezasini ceker ozel hayatinda sporculuk hayatinda iki yakası bir araya gelmez umarim!

vallahi söylencek söz yok.son yıllarda gülşahtan sonra takıma bekleneni veremeyen oyuncu oldu.zaten gidecekmiş iyi bari.

Bu sene hiç bir varlık gösteremedi , son seride beni çileden çıkardı ya kardeşim insan bir tane topu olumlu kullanır ! seneye kesinlikle olmamalı.

burayı okudukça inanamıyorum:( yazılanlara bu iş beddua etmeye kadar uzadı arkadaşlar zaten gidecekmiş bizim takıma bir katkısı olmadı evet sadece fener maçlarında olmadı ama türkiye kupasında mersin ve liğde bjk maçlarında çok iyi oynadı kaldığı süre içerisinde bizim takıma verdiği katkıdan dolayı teşekkür etmemiz lazım bu benim görüşüm tabikide,

Halime Bozgeyik' Alıntı:
burayı okudukça inanamıyorum:( yazılanlara bu iş beddua etmeye kadar uzadı arkadaşlar zaten gidecekmiş bizim takıma bir katkısı olmadı evet sadece fener maçlarında olmadı ama türkiye kupasında mersin ve liğde bjk maçlarında çok iyi oynadı kaldığı süre içerisinde bizim takıma verdiği katkıdan dolayı teşekkür etmemiz lazım bu benim görüşüm tabikide,

Fenerliler yeteri kadar tesekkur ettiler kendisine.. Siz de kendi adiniza tesekkur etmekte serbestsiniz Saziye'ye..

Benim gorusum yine ayni.. Galatasaray'dan aldigi parayi hic bir sekilde kendisine helal etmiyorum.. Bu sene 20 kusur maca gittim, basketbol kombinem var, siz ne kadar tesekkur etme hakkini kendinizde goruyorsaniz, benim de bir taraftar olarak kendimde bunu soyleme hakkim var..

Haram olsun Saziye..

Halime Bozgeyik' Alıntı:

tesekkur mu etmemiz lazim??sakami yapiyorsunuz? tesekkur edilmesi gereken birisi degil o..umarim pilini pirtini toplar defolur.

Yunus Taylan' Alıntı:
Dedehayır: Şaziye gidecek!

Fenerbahçe ile oynanan bayanlar ligi play-off yarıfinal maçını basın tribününden izleyen Ahmet Dedehayır sinirine hakim olamadı.

Özellikle Işıl Alben'in sakatlanmasına çok üzülen Dedehayır maçın kaybedilmesinin ardından sinirine hakim olamadı. Taraftarın bağrışlarına kulak veren Ahmet Dedehayır'ın bu kişilerle karşılıklı konuştuğu görüldü. Özellikle Işıl'ın oyundan çıkmasının ardından varlık gösteremeyen Şaziye Karslı için bir taraftarın, "Ahmet Bey, Şaziye gitmeli bu takımdan" demesinin ardından Dedehayır'ın bu kişiye dönerek, "Gidecek zaten" demesi şaşkınlık yarattı.

Dedehayır´a o sözü diyen kişi benim.Ama ben orda çok daha güzel bir dille söylemiştim.Basketdergisi.com çok daha kibarlaştırmış sözü.

Dedehayır'a tam olarak ne söylediğini bildiğim için sana teşekkürü bir borç bilirim Yunus.. ;) Burda ki çoğu kişinin tercümanı olmuşsun.. :)

Iyki o gun benim isim vardi da macta yoktum cikis tunelinde fenerbahce kongre uyesi bu sahsa agir sozlerde bulunurdum o sinirle!

Kesin gelir Adanaya..Gulsah ablasi kadar dibe vurur..Aman bizden uzak Allaha yakin olsunda..Ektigini bicer herkes..Allahin sopasida vurdu mu ayaga istesede kalkamaz!