Re: 7 # Şaziye İvegin Karslı
turekbaskette şaziye fener yolunda diye haber vardıı...
ama ne kadar dogru bilemiyorum...
turekbaskette şaziye fener yolunda diye haber vardıı...
fener e giderse hiç şaşırmam bu sezon yeterince bunun sinyalini vermedi mi zaten:SMurat Cesur' Alıntı:turekbaskette şaziye fener yolunda diye haber vardıı...
Bu yıl zaten fbden üstün hizmet madalyası alması lazım onlardan fazla çalışdı canını dişine takdı bizi içerden çökertti. Helal Olsun Ablacım.Murat Cesur' Alıntı:turekbaskette şaziye fener yolunda diye haber vardıı...
Aynen bende özellikle izleyeceğim.Kötü oynasın demiyoruz ama biz de atamadığı 3lükleri bizde gösteremediği performansı gösterirse yazıklar olsun.Yanacağım şeyde yönetimin buna kanıp gelecek sezonda kalmasını sağlaması ve Şaziyenin yine bizi çileden çıkartması için ortam sağlamış olacağı.2009-2010 sezonu şaziyeyle çekilmez tekrar aynı şeyleri yaşamayalım yine aynı tavırlarını ruhsuzluğunu,isteksizliğini çekemeyiz ya git ablacım ya , formamızı daha fazla kirletmeden daha fazla kendini kirletmedenEren Aydın' Alıntı:Milli takımada çağırmışlar. Asıl kadroya seçilirse her maç dikkatlice onu izleyeceğim...
Aynen bende özellikle izleyeceğim.Kötü oynasın demiyoruz ama biz de atamadığı 3lükleri bizde gösteremediği performansı gösterirse yazıklar olsun.Yanacağım şeyde yönetimin buna kanıp gelecek sezonda kalmasını sağlaması ve Şaziyenin yine bizi çileden çıkartması için ortam sağlamış olacağı.2009-2010 sezonu şaziyeyle çekilmez tekrar aynı şeyleri yaşamayalım yine aynı tavırlarını ruhsuzluğunu,isteksizliğini çekemeyiz ya git ablacım ya , formamızı daha fazla kirletmeden daha fazla kendini kirletmedenAyşegül Aygün' Alıntı:[quote="Eren Aydın":3b1rwhhw]Milli takımada çağırmışlar. Asıl kadroya seçilirse her maç dikkatlice onu izleyeceğim...
Senin bu iletin´den sonra bu yazıyı buldum tesadüfen,acaba biz´de kötü oynamasının sebebi bu olabilir mi diye düşündüm.Sen ne dersin? :?Eren Aydın' Alıntı:İlk sayfalarda yazanları okudum da... hayat garip...
Bu iletiyi tekrar gözden geçirirsek hak vermemek elde diğil.Semih Ural' Alıntı:Senelerce küfür edip ağlattık şimdi de hoşgeldin diyoruz.
İlginç bir klüp ve taraftar toplulugu olmaya başladık gerçektende.
Çok mu gerekliydi acaba?
Sebep? Niçin işkence ettirelim (hem ona,hem kendimize) giden gider kalan sahalar bizim´dir...Uğur GÜVEN' Alıntı:Şaziyeyi yollarak istediklerini yapmayalım.Fb nin ZK ya yaptığı gibi ver parasını otursun oynasada oynamasada kendi bilir.Hiç oynamasada durmalı rakip takımın istediği olmamalı.!
Eren Aydın' Alıntı:Herşey olabilir Hakan Abi. Beli gerçekten eski Şaziye değildir, belki sırf para için geldi ve oynamak için çok kasmadı kendini, belki verdiğin örnek yüzünden oynarmıyor vs. vs. En fazla belki diyebiliriz bu konuda. Milli takımda göstereceği performans ışık tutacaktır bazı sorulara.