Şaziye İvegin

Şöyle oyna beni utandırma. Bütün forumu karşıma aldım yahu senin için. Hele şimdi milli takımda böle oynayıp Galatasaray'da performans veremezsen yandık yani .
Maçın başından neşteri vurması iyiydi bu arada.

Eşeğe altın semer vurmuşlar eşşek yine eşşek derler ya benim için Şaziye'nin değeri budur.Fenerbahçeli olduğunu her fırsatta dile getiren,Fenerbahçe kulüp üyesi olduğu söylenen,Galatasaray'da forma giydiği dönemlerde Fenerbahçe maçlarında yürüye yürüye geri dönen,en iyi yaptığı iş olan 3'lük atışlarda isabeti bırakın potayı bile bulmayan Şaziye İvegin;bu saatten sonra ne yaparsa yapsın bendeki nefretini azaltamayacak.

Gitsin Fenerbahçe'de havlu sallasın.

Geçmişte takımı çok takip etmiyordum Şaziyenin fener maçından nasıl oynadığını bilmiyorum ama bence bu sene bize gerekli..Eğer Birsel gibi Işıl bu sene Şaziye ye bol bol pozisyon hazırlamalı..Şaziye çok iyi şutör...

Şaziye aynı performansı bizde gösteremeyecektir boşuna beklemeyin.

Şaziye atmasın hatta, ama bu turnuvada yaptığı savunmayı yapsın. Zaten kritik maçlarda Tina Sylvia Diana Alba (gerçi o 0/16 atıyor) hatta oynarsa Prince atar.. Bize onun savunması daha çok lazım.

Hala hurafelere inandırmaya çalışıyorsunuz ya bravo bir sporcu aktif sporcu iken kulübüne kongre üyesi olamaz önce bilmem kaç sene üye olması gerek vesaire vs ve Şaziye'de değil.Fenerli olduğunu söylediyse söylesin en azından Emre gibi dönmelik yapmamış tükürdüğünü yalamamış.Türkiye'de taraftarlık hele bayanlarda ailede babanın isteği ile küçükken oluşur .Bir bayan sporcunun takım tutması ne kadar önemliymiş. Ayrıca ben o dönem kaybedilen şampiyonluğun birilerine yıkılmaya çalışıldığını düşünüyorum o sene Şaziye oldu günah keçisi ,dediğiniz gibi özellikle oynamamak gibi bir şey mantık dışı buna nasıl inanıyorsunuz yada inanıp kendinizi rahatlatıyorsunuz anlamak güç bu sporcular fbli ,gsli ,bjkli ne olursa olsun profesyoneller ve takımlarından para kazanıyorlar.O dönem Cem hoca transferini istedi sonra Okan hoca geldi sistemi dahilinde tercih etmedi ve başarılı bir sezon geçirmedi bu kadar basit.Sporcuları karalamaya çalışırken ve karakterlerine laf ederken elle tutulur şeyler söyleyelim bu Şaziye de olsa Birsel'de olsa Yasemin'de Ahmet'de olsa geçerli.

Şaziyeyi saçma sapan eleştirenlere karşıyım ama bencede bizde bu kadar zaman alamayacak ve bu kadar dominant olamayacaktır.Ama kenardan gelip vereceği savunma katkısı ve ceza şutlarını sokması bize yeter zaten

Final serisinde aklınızda kalan bir olay var mı?Eğer söyleyemezseniz ben bizzat size videolarını gönderebilirim o sene oynanan maçların.Bir de hatırlatma o dönem Eurocup'ı aldığımız sene TBBL final serisinde kendisi önünden geçen topa atlamamış ve izlemiş,geri dönerken yürümeyi tercih etmiş ve 4-5 adet boş üçlüğü airball atmıştır.Ha bunlar belki de performans eksikliğidir,bu kabul belki edilebilir diyelim ki ben etmiyorum.Asıl önemli nokta geçen sene Fenerbahçe'ye dönerken yaptığı açıklamalar:

Diyor ki hanımefendi:

'Fenerbahçe benim çocukluk aşkım.Fenerbahçe'ye geri gelişim benim için eve dönüş gibi oldu.'

Sizin mideniz bunu kaldırabilir ama benim midem o kadar laçka olmadı henüz.Ne onu,ne atacağı üçlükleri,ne yapacağı savunmayı ne de kazanacağımız şampiyonluğu ben istemiyorum.Defolsun gitsin!

Saziyenin o yil final serisinde bilerek oynamadigini anlamayan bir kisinin ilk kez basketbol maci seyrediyor olmasi gerek.Insanin akli almiyor nasil yapar diye ama saziye olunca oluyor boyle seyler.O yuzden Fenerbahce ile olan maclarda Saziyeden bir beklentiniz olmasin.

Eğer dedikleriniz doğruysa ki ben hala insan bindiği dalı kesmez diyorum, tekrar Galatasaray'a dönmesini nasıl değerlendiriyorsunuz? Bunu yapan bir insan o takıma geri döner mi sizce?

o seriyi hatirliyorum. kimse hikaye anlatmasin. öyle abuk subuk hareketler yapti ki. maci satti desen yeridir. kacan turnike, kontrol edemedigi toplar. kacan sutlari gectim zaten.

o seriyi hatirliyorum. kimse hikaye anlatmasin. öyle abuk subuk hareketler yapti ki. maci satti desen yeridir. kacan turnike, kontrol edemedigi toplar. kacan sutlari gectim zaten.

O dönemde ciddi psikolojik sorunları vardı diye biliyorum. Eğer çok acaip fenerli ise Galatasaray'a gelmemeli. Işıl'ın yaptığı gibi. Galatasaray'a gelip içten çökertmek istiyorsa antudaki psikopatlıklara benzer bir şey olur :)

Bu arada şu "bayan"ların takım tutma analizi de ilginçmiş. "Bay"lar takım tutmaya nasıl başlıyorsa?

Çok kötü oynadı denir anlarım ama bilerek oynamadı demek hata olur ki Şaziye öyle birşey yapmadı. Kötü bir dönemde geldi bize ve kötü oynadı. Geçen sezon Fenerde de airball attı, turnike kaçırdı, top kaybetti. Onlarda da mı bilerek oynamadı o zaman? Şu anda milli takımda iyi oynuyor ama bizde böyle oynamasını beklemeyin, zaten o kadar süre alamayacaktır bu kadroda doğal olarak.

Çok kötü oynadı denir anlarım ama bilerek oynamadı demek hata olur ki Şaziye öyle birşey yapmadı. Kötü bir dönemde geldi bize ve kötü oynadı. Geçen sezon Fenerde de airball attı, turnike kaçırdı, top kaybetti. Onlarda da mı bilerek oynamadı o zaman? Şu anda milli takımda iyi oynuyor ama bizde böyle oynamasını beklemeyin, zaten o kadar süre alamayacaktır bu kadroda doğal olarak.

Hata olur kısmını geçtim hatta hukuki boyutu bile girebilir işin içine. Her ne kadar dolaylı yoldan da olsa maçı sattığından yani bir anlamda şike yaptığından söz ediliyor.
Önder doğru söylemiş. Bizde alacağı süreleri ise hep birlikte göreceğiz.

Yalnız çok ağır gerekten yapılan suçlamalar . Ben bu takımı çok eskiden beri takip etmiyorum. Ve bu takım dendiğinde aklıma elen ilk isi Önder Çiçekoğlu'dur. Ve o bunu diyorsa bana göre doğru budur. Ki zaten maç sattığını düşünsem ortalığı ayağa kaldırmaya çalışırdım direk. Hakkında kesin hüküm yokken bence destek olalım oyuncumuza en azından sahada

Zaten bu yorumları, kendi içimizde, biz bizeyken yapılmış sohbetler olarak değerlendiriyorum. Şaziye artık bu kulübün bir oyuncusu ve sahaya o muhteşem SARIKIRMIZI formayla çıkacak. Hakkını verirse ne ala, yok vermezse o zaman gereğini kulüp zaten yapar.