Şaziye İvegin

Sahiplenme zamanı değil benim için isteyen istediğini sahiplenir. Şaziyeyi sahiplenmek değil, sahiplenmemek onu kabullenmemek benim için Galatasaraylılıktır. Formaya yakışmayan oyuncu takımlarımızda olmamalıdır. İsterse şampiyon yapsın fikrim değişmez.

O zaman engel olma Berkan. Fikrini değiştir dediğim yok. Zaten bizim de fikrimiz değişmeyecek. Ama çıkıp da bir GS maçında sahiplenmiyorum diye Şaziyeye küfür edecek de değilim.

Birde böyle kafanıza göre Galatasaraylılık tanımları yapmayın. Burda birilerine gider yaparak da GS'lılık olmaz. GS2lılık ile ilgili burda herkes uzun uzun yazılar yazar veciz sözler eder. Aslolan GS ise onun başarısı için çalışılır. Şampiyon olmak en önemli hedeftir.

Sampiyonluk cok degerli bir sey ama bazen oyle ikincilikler varki sampiyonluktan daha degerlidir.Gecen seneki bayan takimimizin caferagada gosterdigi direnc bircok Galatasarayliyi sampiyonluktan daha fazla takima sevgisini arttirdi.Cevremde bayan basketboluyla ilgilenmeyen bircok kisi Seimonein dik durusunu anlatiyor hala.Burada tek dik duramiyan Ceyhun hocaydi mac sonu aciklamalari ve hakem konusuna en ufak deginmemesiyle.Simdi biz Ceyhun hocanin Saziye tercihini kabullenmek durumundamiyiz tabiki hayir.Ceyhun hocaninda nasil bir camia icinde bulundugunu artik idrak etme zamani.Galatasaray onun test klubu degildir.Bu takimi Euroleague sampiyonu ve lig sampiyonu yapamadigi an bitmis kredisinin uzerine yeni kredi isteyemiyeceginin farkinda olmali.Ligi lider bitirip sahamizda mac kaybetmemiz tamamen Ceyhun hocanin hatasidir.Bunun izahi mumkun degil.Hakemler takimi sabote ederken seyirci kalmamaliydi.

Hoşgeldin Şaziye diyorum. Demek zorundayım. Arkadaş kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama bana göre taraftarsan ve o oyuncu katkı veriyorsa ellerin kopana kadar alkışlamak , desteklemek ve arkasında durmak zorundasın. Tepkinizi koyarken bencilce düşünen arkadaşlar olduğunu düşünüyorum. Ben de bayılmıyorum Şaziye'ye ama durum böyle şu an ve olan oldu artık
Deniz, olan oldu diyipte kestirip atmak bukadar kolay mi? Bizim takimimizdayken oldugu sezonu düsünürsek.

Transferine inanılmaz üzülmüştüm. Kendisinden hiç bir beklentim yoktu, tek temennim Gülşah' ın sürelerini çalmamasıydı. Ancak Ceyhun Hoca' nın milli takım kadrosundan Gülşah' ı eleyip, Şaziye ile yola devam etme kararından sonra temennimin gerçekleşmesi konusunda ciddi şüpheye düştüm.

Zafer kupasında da, ondan önceki hazırlık maçlarında da Şaziye ve Gülşah ikilisi kadroda olduğunda, Şaziye hep daha fazla süre aldı. Bunda Gülşah'ın kötü performansının da etkisi var elbette ama yeni sezona dair ufak ipucular verdi bize Ceyhun Yıldızoğlu. İlk beşte Alba - Diana - Tina üçlüsü olacağından yola çıkarsak, kenardan gelecek Şaziye'nin de rotasyonu durumunda olabilir Gülşah. Bu anları izlemek bana acı verir açıkçası, dilerim Gülşah bu duruma aldırmadan çalışmalarına devam eder ve formayı kapmayı başarır.

Kötü oynamış olabilir ama bilerek oynamadığını düşünmüyorum.

Bugün harika oynadı. 4 Nihan , 8 Tuğba eder bugünkü performansına benzer preformanslarını istikrara oturtursa. (ki Tuğbayı çok sevdiğimi bilen bilir)
Elimizde 1 opsiyon daha var artık Türk olarak. Geçen sene kötü oynamış olabilir Fener'de ama geçen sene referanssa , bugünkü performansı da referans. Bence gayet katkı verecek gibi duruyor takımımıza.

Galatasarayda ki ruhsuz ve isteksiz halini fenerbahçede de sergileyerek eşitledin..şimdi Milli takımdaki perfırmansına bakıyorum formsuz felanda değilsin maşallah..mazeretin yok kısacası..