Şaziye İvegin

Re: Hoşgeldin Şaziye İvegin Karslı

su durumda verimli olmaktan uzak oyunculara yol verilmeli ve rotasyon belli olmali. sahsen ben Tugba, Kübra ve Sophia'nin gelisi ile Marina'nin bundan sonra gereksiz olacagini düsünüyorum. Haydi Kübra gelecek vaad eden oyuncu olarak kalabilir diyelim.

PG: Isil, Esra, Yasemen
SG: Saziye, Vickie
SF: Augustus,Saziye (3 lü rotasyon)
PF: Sophia, Bahar
C: Taj, Yasemin, Korel

ben Guard bölgesinde Isil ve Esra. SG ve SF de Saziye ve Seimone ilk 5 olmak üzere Vickie nin toparlayici rolünü üstlenecegini ve bu sekilde 3 lü bir rotasyon olacagini düsünüyorum. Kübra ve Yasemen ancak kücük maclarda süre alir. Tugba gidebilir. Uzun bölgesinde Sophia 30 + banko oynar. Taj ve Yasemin de bol bol süre alir ve bu bölgede ayni sekilde 3 lü rotasyon olur Cem hocanin oyun yapisina göre. Korel ve Bahar iyi birer yedek olur. Marina 5 dakka bile süre bulamaz bence. Bu durumda gitmesi daha iyi olur.

kadronun yanında ben tubanın gitmesi tarftarı değilim kendisini beğenerek izliyorum bence yasemen kiraya verilip daha da süre alınması gerekiyo yoksa bu kız hiç süre alamayacak

Yasemen universite okuyor kiraya verilmesi gibi birsey sozkonusu olamaz cunku istanbulda oynayabilecegi bir takim yok

Aman allahim kadro futbol takimiyla ayni sayida saka gibi ya su listeye bir bak
Isil
Esra
tugba
yasemen
kubra
vj
bahar
young
saziye
Augustus
beril
taj
Korel
marina
yasemin

rotasyonda Korel,bahar,kubra uclusunden biri gider

korel avrupa icin alındı(yerli diye) bence yollanamaz.
sonuc:D hic kimse yollanmaz:) (beril ve yasemen tribunde oturur)

Şimdi ilk beşi sayalım:
Işıl, Şaziye, Seimone, Yasemin, Taj.

Yedek 7:
Esra, Tuğba, Marina, Korel, Beril, Yasemen, Kübra, Bahar (8 kişi oldu bile)

Daha VJ ve Sophia gelecek...

Demek ki yedek saydıklarımdan üç kişi gidecek...

FIBA Eurocup listesi esnekse Marina banko gider bu durumda; Kübra ve Beril de kiralanır herhalde.

Yazık olur eğer bu kadar güzel bir malzemeden çorba ya da aşure çıkarsa...

Faruk Tanrıyar' Alıntı:
Yazık olur eğer bu kadar güzel bir malzemeden çorba ya da aşure çıkarsa...

Abi süper bir kelime buldun şu takım için...
Takım tam bir aşure havasında ne bulursa koy, zengin görünsün oldu.
Bereket getirir.
Şaziye-Esra-Tuğba-Kübra :? Transfer komitesine bak be ...

Hadi yerliler neyse, kiralarsınız falan da asıl yabancılara takılıyor aklım.

Toplamda dört Amerikalımız olsa ne fark edecek? FIBA'da ikisi oynamıyor mu? Marina'yı gönderirsek FIBA finalinde rotasyon ne olacak?

Çıkamayacağım içinden. En iyisi susmak:)

Faruk Tanrıyar' Alıntı:
Çıkamayacağım içinden. En iyisi susmak:)

Abi işte o yüzden en iyisi taraftar olup yapılanları izlemek :p

Şaka bir yana bu transferler yapılırken elbet bit plan yapılmıştır heralde bunu görmeyi merakla bekliyorum.

Takımımıza yeni katılan oyuncumuzu destekleyip arkasında durmamız gerek, bu forumları oyuncularda okuyabiliyor zaman zaman arkadaşlar.Şaziye'nin kalitesi belli ve şu an ve önümüzdeki sene için takımımıza katabileceğimiz en iyi 3(şutör) numara.Fb çok ciddi ilgileniyordu Şaziye ile onlara gitmemesini sağlayarak ve takıma kazandırarak büyük iş başardı yönetim. hem onları kuvvetlendirmedik ki çok ciddi 3 numara sıkıntıları var,hemde avrupa ve türkiye'de Augustus'un olabilecek bir sakatlığı ve formsuzluğunda çok iyi bir back up sağlamış olduk .Umarım takıma çabuk adapte olur ve beklediğimiz olumlu katkıyı sağlar skor üretme sıkıntımıza.

Çok beğendiğim bir oyuncu daha kadromuzda.

Yıldızlar topluluğu olduk ama bu kadronun bazı dezavantajları var.

En çok daha önce bu oyuncuya küfürler eden taraftarımızın şimdi neler diyeceğini merak ediyorum?!