Şaziye İvegin

Re: Hoşgeldin Şaziye İvegin Karslı

eminim cem hoca kübra ve baharı f ve pf bölgesinde yeterli olarak görmediği için,vj ve sophianında avrupada oynayamayacağı için,augustusun daha çok dinlenebilmesi için bu transferi uygun gördü.

Mantıklı olarak düşünürsek bu çıkıyo ortaya.

kadro geniş diyoruz ama cem hoca kullanamıyor mu yada bana mı öle geliyo korel bahar kübra bunlar bazn hiç süre bile alamıyolar ya

Onur Karakuzu' Alıntı:
kadro geniş diyoruz ama cem hoca kullanamıyor mu yada bana mı öle geliyo korel bahar kübra bunlar bazn hiç süre bile alamıyolar ya

onlardan yeteri kadar katkı alamadığı için hala yeni oyuncu takviyesi istiyor demekki.Merak ediyorum acaba bjk maçında rotasyon kaç kişi olacak?

ne yazmış ki beyin yoksunu varlıklar

şaziye karslı fb kongre üyesiymiş,fb onu sakat sakat takımda tutmuş,tedavisini yapmış,tedavi olduktan sonra çekip gitmiş.Hatta gs ye geldi diye ağlayanlar bile olmuş :)

BeJeKe maçında 48-48 iken atmış olduğu 3 lük moral oldu belki maçı kazanacağımıza inandığımız andı.. Başarılarının devamını dilerim...

7 # Şaziye İvegin

7 ŞAZIYE İVEGİN
Forvet

Doğum Tarihi 1982-02-08
Geldiği Takım Spartak Moskova
Giriş Yılı 2008
Boyu 182

Kariyeri
1994-2004 Botaş
2004-2007 Fenerbahçe
2007 New Wash Montigarda (İtalya)
2007-2008 Beşiktaş Cola Turka
2008 Spartak Moskova (Rusya)

Re: 7 # Şaziye İvegin

şaziye nin kalitesi belli, eğer verim almak istiyorsak uzun bir süre sahada tutmamız lazım!yoksa ritmini bulacağını zannetmiyorum.

bu arada Şaziye Karslı eşinden boşanmış ve yakın zamanda soyadını İVEGİN olarak değiştirecekmiş.

Re: 7 # Şaziye İvegin Karslı

Saziye'yi asagi yukari geldigi gunden beri her mac takip ediyorum. Bir sorunu oldugu belli.. Yukarida esinden bosandigini ve aile buyugunun vefat ettigini okudum, bunlardan da etkilenmis olabilir.. Kendisi saha icinde de saha disinda da oldukca tutuk.. Cok iyi sutor olmasina ragmen attigi sutlar bazen potaya bile degmiyor..

Takima buyuk katkisi olacak bir oyuncu ama nedense maclara kendisini veremiyor.. Bir sorunu varsa hep beraber yardimci olmaya calismak lazim..

Re: 7 # Şaziye İvegin Karslı

Şaziye ilk geldiği zamanlar kendini gösterme takım içinde kabul ettirme çabasına girdi..fakat çok az süre aldığı için o kısa sürede kendini göstermek adına normal zamanlarda kullanmayacağı topları yapmayacağı şeyleri yapmaya başladı ki buda normaldir..

ama son zamanlarda oyuncu değişikliklerinde de bir denge sağlanınca biraz daha toparlandı..en azından artık mutlaka sayı atmalıyım çabasına girmiyor..kendisinin bu takım için önemli olduğu bunun atacağı sayılarla ilgili bir durum olmadığı anlatılmış diye tahmin ediyorum