Sezon Öncesi Hazırlık Dönemi (Beklentiler, Öneriler ve Yapılması Gerekenler)

bu forumda nevriye ve birselin bize gelişi ile ilgili olumsuz bakan bir çok arkadaşımız var. ama ben böyle düşünmüyorum. şimdiye kadar izlediğim maçların hiçbirinde nevriye ve birselin ne bizim takıma nede seyirciye karşı negatif bir hareketini görmedim. sadece takımları galip gelince seviniyorlar o kadar.

Ne zamandır maçları izliyorsunuz? Cappie Pondexterlı Fb ile Vickie Johnsonlı, Petralı Gs serisini hatırlıyor musunuz?

Nevriye'yi istemiyorum, geldiği ilk maç da salona gidip içimden geçenleri söylerim. Kaldı ki böyle düşünen çok kişi vardır eminim.

Bu takımı ne olursa olsun çok seviyoruz diyoruz, çok güzel bir takımız ve arkadaşlık üst seviyede. Bu sinerjinin, herşeyin içine etmek istiyorlarsa buyursunlar, zafere giden her yol mübah değildir.

Bizim fenerbahçeye kaybetme sebebimiz olan pivot sorunu Tuğçe Canıtez ile çözülmeli,guard mevkisine Özge Yavaş alınmalı,Melek Bilge kullanılmalı,Sophia Young Türk yapılmalı böylece yerli kadro güçlendirilmeli.Yabancılar ise Torrens,Fowles,Simone(kalmalı bence ama alınabiliyorsa daha iyisi Candice Parker),bize Prince uymaz hareketli potaya yönelen takımı ateşleyebilecek her ne kadar 34 yaşında olsa da Becky Hammon alınmalı ve Fowlesin sakatlık durumuna karşı iyi bir pivot(Gruda ,Lauren Jackson gibi)bunlar lüks kaçar denilirse ise Leuchanka iyi bir tercih olabilir.Aksi takdirde hiç kızmayın ama fenerbahçe Taurasi,Penny,Angel,Matoviç ve alacakları başka önemli bir yıldızla oluşturacağı kadrosuyla 6 yıldır süren hüsranı devam ettirecektir.

Seneye hem Avrupa hemde Türkiyede en büyük favori olmanın tek bir hamlesi var. Alalım Taurasi'yi noktayı koyalım.

Evet bir de dopingçimiz olsun,
Nilay-Cappie-Diana-Angel-Nevriye güzel beş oldu, kenarda da Şaziye var.

Valla benim için oyuncular önemli dğeil GALATASARAY önemli kim gelirse gelsin bizi bir level yukarı çekecekse hiç bir oyuncuya yok demem önemli olan Galatasarayımızın mutluluğu kişiler vs durumlar ayrıntı kalır. Eğer yerli hamleisne yapamazsak işimiz yine zor bunu artık görelim. Young hamlesini gerçekştirelim en iyiis bu tabi. Olmazsada Nevriye neden olmasın rakip bir level aşağı düşerken biz çıkacağız. Ayrıca Nevriye daha önce bu formayı giymiş birisi

Sophia'yı Türk yapamazsak karşı yakadan Nevlin de işimizi görür diyorum..Ama Sophia tabii ki ilk ve en önemli hamle bence.

Furkan kardeşim,bizim takımımız için düşündüğüm hayali kadro tabiki aklımdan geçenler ama; Fenerbahçede Penny,Mc couthry,Matoviç,Taurasi(ki hiçbir takım 1.1 milyon euro vermez,fenerden başka)Horakova ve Jacobsone Ummc'ye gittiler.Tabiki bu takım da sakatlık durumuna karşı 1 oyuncu daha alacaktır ve bu oyuncuda wnbanın üst düzey oyuncularından biri olacaktır.(gidipte Burhaniye Belediyesi'nden Allyson Hardy'i almaz herhalde yanılıyormuyum sence...):p;)

Arkadaşlar Dianaya bile karşı çıkmışız.Tamam Simonenin benimde kalbimdeki yeri ayrıdır ama Diana yı da alma gibi bir durumumuz olursa kimsenin hayır diyeceğini sanmıyorum.Sonuçta GS forması ve Taraftarına ben saygısızlığı olduğunu hatırlamıyorum.Sırf fb forması giydi diye böyle düşünmemeliyiz(İstisnalar Hariç)

3+1+1 kuralı değişmediğine göre Türkiyede ve avrupada kaç kıtadışı ve avrupalı oynatabileceğimizi açıklayabilecek var mı?

Tina'nın alınması ile birlikte; Tina, Fowles, Bahar hatta zaman zaman Torrens 4'lüsü pota altına yeter gibi. Bu durumda Melisa ile yolları ayırıp 2 numaraya falan Türk statüsünde oynatabileceğimiz bir yabancı almak fena olmayabilir. Yalnız kim var bu kriterlere uyan, böyle bir isim bilmiyorum. Sadece bir beklenti. :)

Bu arada pota altını bu kadar üstün, üst seviyede kurmuşken almamız gereken guardın atıcı değil de asistçi olması gerektiği iyice gün yüzüne çıktı. Yani Prince aradığımız isim değil. Çok iyi bir skorer ancak asistçi biri değil diye biliyorum. Bize Fowles - Tina 2'lisini pota altında bolca beslemesi gereken bir oyun kurucu lazım. Yoksa geçen sezon Fowles'ı nadir kullanabildiğimiz gibi, bu sene de böyle bir sıkıntıyla karşılaşabiliriz.

Bu kadar atletik bir takımın , çok önemli bir saha içi beyne ve bu beyne hükmedebilecek çok kararlı bir hocaya ihtiyacı var. Ceyhun Yıldızoğlu bu isim midir ? Şüphelerim var. Ne düşünüyorsunuz?

Şüpheye gerek yok bu isim değildir. Sebep diyecek şimdi herkes açıklamaya gerek bile yok

Sylvia Aralık'a kadar gelmek istemiyor. Dinlenmek istiyor bir süre. Tina transferi birazda bu yüzden yapıldı.

Sophia' yı Türk yapabilmek için çok uğraştık ama olmadı. ABD vatandaşlığını mutlaka almak istiyor bundan sonraki hayatını garantiye alabilmek için.

Epiphany ile ilgileniyoruz ama şu anda kesin bir gelişme yok. Kendisinin Rus pasaportu olduğu için oldukça önemli zira Syl ve Tina ile iki kıta dışı hakkımızı kullandık.