Sezon Öncesi Hazırlık Dönemi (Beklentiler, Öneriler ve Yapılması Gerekenler)

Fİnal maçındaki olaylar sonucunda verilen cezalar

1- Tamika CatchinGS'e 3 maç men + 3.000 TL para cezası,
2- Işıl Alben'e 1 maç men + 1.500 TL para cezası
3- Hakan Acer'e 2 maç men + 2.000 TL para cezası,
4- Salon sorumlumuz Osman Donat'a 1 ay hak mahrumiyeti + 3.000 TL para cezası.

Fenerbahçe Spor Klubü'ne 5000 TL para cezası.

Işıl Alben Face'te Yazmış.

Tamika Mac sonrasi hakeme yumruk atmis, her nekadar hakli olsada bir hakeme yumruk atmak nedir ??

Galatasaray Medical Park sporcusu Işıl Alben’in eylemlerine uyan Disiplin
Yönergesi’nin 36. maddesi gereğince, kendisinin 2 MAÇ MÜSABAKALARDAN MEN VE
3.000-TL PARA CEZASI ile tecziyesine, ancak seyircinin ağır küfürlü tahriki ve sporcunun
bilinen kişiliği dikkate alınarak 13. madde çerçevesinde cezasında ½ oranında indirime
gidilerek, neticeten 1 (BİR) MAÇ MÜSABAKALARDAN MEN VE 1.500-TL PARA
CEZASI ile tecziyesine,

Saha içi yetmedi saha dışı da başladı

Eğer bu yıl yabancı sayısı kuralı değişmezse Tamika'nın önümüdeki yıl final serisine kadro ne kadar yeterli olsada getirilmesinden yanayım. Her Türlü sakatlık formsuzluk olayına karşın final serisi ve kupa maçı için 2 aylığına tekrar anlaşılmalı

Hakemler satın alınmalı. Alba'nın ben Murat Biricik'ten iyi olduğunu düşünmüyorum. Şaka filan yapmıyorum. Sen dök trilyonları , sonra bi şerefsiz gelsin çalsın kupayı. İşte bu bayanlar ligi bu tamamen. Var mı buna itirazı olan ?

Epiphany Prince bizim için doğru transfer mi acaba kafamı kurcalıyor.Prince gibi skorer biri değilde oyun kurma konusunda daha uzman birini alsak daha iyi bir hamle olur bence.Sophia konusuda bir an önce netleşsede safiye olarak aramızda görsek tekrardan :)

Bu arada fb elina babkina ile anlaşmş.

Fener'in meleğine G.Saray talip
Ligin ardından Fenerbahçe ile G.Saray Medical Park arasında transferde büyük bir rekabet yaşanıyor. Kadrosunu Alba Torrens ile güçlendiren, anlaşmaya vardığı Epiphany Prince için de Spartak Moskova ile bonservis pazarlıklarını sürdüren Galatasaray, F.Bahçe'nin ABD'li yıldızı Angel McCoughtry'e resmen talip oldu. Antrenör Ceyhun Yıldızoğlu'nun 'Kadromda isterim' dediği McCoughtry için ezeli rakibine "Taurasi'yi alırsanız, bonservisinde indirim yaparak, Angel'ı bize verin" teklifini götüren G.Saray yanıt bekliyor. Ancak henüz Taurasi ile anlaşamayan F.Bahçe bu teklife sıcak bakmıyor. F.Bahçe'nin Cappie Pondexter ile de temasta olduğu ancak şimdilik görüşmeleri dondurduğu belirtildi.
SABAH

Bize el kol yapan oyuncuları ne kadar çok seviyoruz.

Böyle olacaksa söyleyelim de, seneye Seimone'un yeni takımıyla eşleşirsek biraz el kol yapsın taraftara, belki o zaman onu almayı da düşünürüz.

Galatasarayımız için hayırlısı neyse o olsun ben yenilmez armada istiyorum. Hiç bir oyuncuya bağımlılığım yok benim için takımın menfaatleri herşeyden önce gelir. Ceyhun Hoca bırakalım kendi takımını kursun.
Alacağımız bu yabancı forvet iyi penetre yapabilen ve içeriye iyi asist yapabilen bir oyuncu olmalı.

Ayrıca Kayseri den Gizem Yavuz da iyi bir guard olabilir kadroya katmakta fayda var.
Son olarak Ceyhun Hoca yerli rotasyonunu güçlendirmek için birşeyler yapmalı. Safiye mi gelecek yoksa Tuğçe mi alınacak birşeyler yapılmalı unutulmasın ki son yıllarda hep bu yerli rotasyonunun farkından kaybediyoruz. ( bu yıl hakem farkıda eklendi)
yabancılardan önce yerlilere bakmalıyız süpriz birşeyler yapmalıyız. Yabancılar üç aşağı beş yukarı zaten belli.

Angel'in Augustus'tan tek farkı yaptığı olumlu şeylerden sonra tribüne dönüp bağırması. Savunması daha iyi ama şutu daha kötü. Bir de biraz bencil bir yanı var. Antipatik bir oyuncu. Genelde öyle oyuncuları pek sevmem. Ceyhun Hoca sistemine daha uygun görüyorsa alır. Biz de bişey diyemeyiz tabi.

Ceyhun hoca sezon başında Angel'e olan isteğini söylemişti zaten.Angel'ın mükemmel bir sıçrama ve fiziki gücü var.Yine orta mesafe şutlarda çok etkili.Fakat ben alınması taraftarı değilim.Gerçekten sorunlu bir oyuncu.Ratgeber ile yaşadığı olay çok çirkindi.Seimone belki Angel ile aynı derecede savunma yapamaz fakat Angel'a göre skor gücü çok daha fazla.İyi bir Wnba sezonundan sonra Seimone 'un altın senesi olucağını düşünüyorum bu senenin.

Ceyhun Hoca'nın bu yıl nasıl bir sistemi olacağını bilemiyorum. Geçen yıl açıklamaları Taurasi'yi durdurmak üzerineydi. Bu kabul edilemez bir şey. Angel'i savunma yönü daha iyi bir takım yapmak için isteyebilir. Eğer böyle bir şey isterse bir şey diyemeyiz. Sorumluluğu almış olur. Olumsuz sonuçlanırsa sonuçlarına katlanacak kişi de zaten kendisi olur.
Ama bir daha söyleyeyim. Angel'in tarzını hiç sevmiyorum. Kendinden daha kaliteli oyunculara meydan okuyor. Sonra cevabı alınca ağlamaklı bakıyor. Çok agresif ve antipatik buluyorum. Her türlü Augustus'u tercih ederim.

Benim sorumu yanlış anlamışsınız, son yazdıklarınızla aynı fikirdeyim zaten.

Sorduğum şey şuydu: "Ceyhun Hoca sistemine daha uygun görüyorsa alır. Biz de bişey diyemeyiz tabi."

Biz de bişey diyemeyiz lafına takıldım ben. Taraftarın isteklerinin hiç mi önemi yok, hiç mi etkisi yok? 2 sene önceki Zafer Kalaycıoğlu dönemine dönmek istiyorlarsa kendileri bilirler. Seimone'dan sonra Angel'ı bünyemiz kaldırmaz.

Karakterini geçtim oyunculuğunu da hiç beğenmiyorum.
Sadece atletik meziyetleri yüksek bir oyuncu o kadar. :p

Yani biz demek biraz fazla olmuş ama şahsen ben bişey diyemem. Çünkü Hocamız kendi oynatacağı sisteme göre oyuncu saçme hakkına sahiptir diye düşünüyorum. Tabi ki saha dışı faktörleri de hesaba katmalı. Sonra kendisi de yıpranır. Ama takımı hoca kuracak sonunda. Sezon sonu başarılı olamazsa ve seçtiği oyunculardan istediği katkıyı alamazsa en büyük sorumlu olarak görevinden alınır zaten.