Fowles Aralık'ta bizimle beraber burası tamam.. İkiz kulelerimizin olmasına rağmen her şekilde dış rotasyonumuz beklediğimiz gibi olmayacak.. Kısa,kaliteli yerli isimler kadromuza katmamız gerekiyor ki bunu ne kendi kaynaklarımızdan, ne de yurt içi piyasadan yapabiliriz. Buraya bi devşirme şart. Bu yüzden Sylvia'nın Aralık'ta gelecek olmasına güvenerek ben kadromuza Bahar Öztürk'ün katılması taraftarıyım, Melisa'nın yerine. Bi süre için Tina-Bahar 2'lisini epey yıpratacağız bunun farkındayım fakat resmin bütününe bakarsak mantıklı olan hamle budur kanımca. Lig maçlarında gerek Alba'yı 4 numarada kullanma, gerekse Melek'e süre vermeyle bu sıkıntı olmayabilir, EL için işlemeyecek tabii. Karşı tarafın Babkina'yı bitirecek olmasından dolayı gard pozisyonuna da Prints'i aldığımızı düşünürsek-ben başka hamlelere imkan vermiyorum-, Işıl-Alba-Bahar-Gülşah-Prints rotasyonu lig için ideal. Euroleague için ne olur zaman gösterir.
Bu arada siteye yaklaşık 3 veya 4 senedir üyeyim fakat gerçek ismimle aktif olamıyorum. Bunun için siteye mail de attım fakat herhangi bir geri dönüş olmadı.
Bu arada siteye yaklaşık 3 veya 4 senedir üyeyim fakat gerçek ismimle aktif olamıyorum. Bunun için siteye mail de attım fakat herhangi bir geri dönüş olmadı.