Sinema (Vizyondakiler & Tavsiyeler & Yeniler-Eskiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
söz ve müzik e gittim.. süper bir film..
hugh grant ve drew barrymore harikalardı yine..
filmdeki way back into love şarkısı mükemmeldi..
mümkünse erkek arkadaşla izlenebilir hoş bir aşk filmi..
yalnız izlemekte gayet eğlenceliydi..hüngür foşurt ağladım...
tavsiye ederim kesinliklee

The Pursuit of HappyNESS kesinlikle izlenesi bi film ...
Will Smith ve oğlu çok iyilerdi filmde:)

kısaca konusu da şöle :
Chris( Will Smith ) , eşi evi terk edince beş yaşındaki oğlu Christopher (Jaden Smith ) ile başbaşa kalır. Kısa süre sonrada oturdukları daireden çıkartılırlar ve geceyi geçirmek için düşkünler evi, otobüs durağı, tuvalet, bulabildikleri her yerde kalırlar. Çektiği sıkıntılara rağmen, Chris, babalık görevini sevgi ve özenle yerine getirmeye devam eder ve oğlunun kendisine karşı duyduğu sevgi ve güveni, karşısına çıkan engelleri aşmak için kullanır.

http://www.sonypictures.com/homevideo/t ... happyness/

Özlem Nokta' Alıntı:
The Pursuit of HappyNESS kesinlikle izlenesi bi film ...
Will Smith ve oğlu çok iyilerdi filmde:)

kısaca konusu da şöle :
Chris( Will Smith ) , eşi evi terk edince beş yaşındaki oğlu Christopher (Jaden Smith ) ile başbaşa kalır. Kısa süre sonrada oturdukları daireden çıkartılırlar ve geceyi geçirmek için düşkünler evi, otobüs durağı, tuvalet, bulabildikleri her yerde kalırlar. Çektiği sıkıntılara rağmen, Chris, babalık görevini sevgi ve özenle yerine getirmeye devam eder ve oğlunun kendisine karşı duyduğu sevgi ve güveni, karşısına çıkan engelleri aşmak için kullanır.

http://www.sonypictures.com/homevideo/t ... happyness/

vizyondan kalkmadan kesinlikle görülmeli 8)

ben demistim gidin diye bu arada ben Atilla Dorsay'dan cok gidiyorumdur Atilla Dorsay da kim. :D

ayrıca hic de sevmem kendisini film'den anlamayan film elestirmeni.
bu adam yuzunden sinema dergisi almayı bıraktım o kadar sinir etmistir.
hatta kendisine mr spoiler desek daha dogru ne zevk alıyorsun kardesim
film'e gitmeyen oldugunu dusunmez misin sen hic tuyo verirsin Onur
bak bir Atilla Dorsay yazdın sinirlerim zıpladı yine. :ehue

Onur Yavuz' Alıntı:
Tavsiyeler doğrultusunda bugün Mutluluk´a gittim. Türk sineması her geçen gün kendini aşıyor, bu da insanı mutlu ediyor.

Özgü Namal da Türk sinemasıyla paralel bir çizgide gidiyor. Beynelmilel´den sonra yine çok iyi bir oyun sergilemiş. Umarım her gelen film teklifini kabul etmeyip seçici davranarak çizgisini devam ettirir.

Bugün Zor Ölüm 4.0 gittim.Serinin ilk üçüne göre biraz fazla fantastik olsada mutlaka tavsiye ediyorum.

268567.jpg

Tüm Sinemalarda !!!

Bu afiş o kadar güzelki ne yazıkki Türkiye'mizin ''içler acısı'' halini bu kadar ''NET'' anlatacak başka bir şey yok İnadına R.T.E !!!

buyukvurgunafischp01.jpg

Re: Tüm Sinemalarda !!!

Göker AKEL' Alıntı:
Bu afiş o kadar güzelki ne yazıkki Türkiye'mizin ''içler acısı'' halini bu kadar ''NET'' anlatacak başka bir şey yok İnadına R.T.E !!!

buyukvurgunafischp01.jpg

O afişin Binali Yıldırım'a ait iddiaların hepsini şiddetle kınıyorum hiçbir zaman şaibeli bir gemisi olmamıştır.O gemiyi oğlu Erkan Yıldırım kendi parasıyla satın almış olup para yardımı aldığı iddiaları gerçek dışıdır.

Resimdeki diğer kişilerle bir bilgim yok fakat Binali Yıldırım ile ilgili iddiaları görünce gerçekten çok üzülüyorum!

Esaretin Bedeli (Shawshank Redemption) bu filmi izleyin.Dünynın gelmiş geçmiş en iyi filmi...

Ayrıca Bir Rüya İçin Ağıt (Requiem for a dream) Bu filmi de izleyin.Hayatın gerçek yüzünü göreceksiniz...

Yılmaz burası özgür bir forum ve senin ''şiddetle'' kınadığın bu afişte bugünkü ''TÜRK'' gazetelerinde ve birçok internet sitesinde mevcut.Eğer başka bir mevzu varsa bana özelden şikayetini ilet.

Ben zaten abi afişi kınamıyorum,chp düşmanı falan da değilim sadece bazı Binali Yıldırım hakkında ki iddiaların gerçek dışı olduğunu söylüyorum!

Zaten önceki yazımıda bir daha okursan afişi değil sadece o iddia yı kınadım ..

Kusura bakma abi bu konu burda kapansın

saygılar..

şöyle aşk yada komedi yokmu bu aralar ya.. testere bozuyor beni.gerilmekten hiç hoşlanmıyorum birde bir film yüzünden gerilmekten hiç hiç hoşlanmıyorum.

Saw ekibi gene dehşet birşeyler hazırlıyorlar.ilk gün yine salondaki yerimizi alacaz arkadaşlarla.

geçen gün beşiktaş'ta dvd aldığım dükkana gidip epeyce dvd aldım ve sizlere birkaç film önereceğim

ilk film "The Departed" oyuncu kadrosuda muhteşem

Leonardo DiCaprio
Matt Damon
Jack Nicholson
Mark Wahlberg

Konusu:

Suç dünyası ile polis teşkilatı arasında oluşan karmaşık bir köstebek ağı... İrlandalı mafya lideri Costello, yıllar önce kendi adamlarını polis akademisine sokarak onların teşkilat içerisinde iyi yerlere gelmelerini sağlamıştır. Polis teşkilatının da bu konuda Costello'dan geri kalır yanı yoktur. Onların da çok güvendikleri bir adamları, Costello'nun en iyi iki adamından biri olmuştur.

Fakat her günün tehlike içinde geçtiği bu dünyada, hiçbir sırrın açığa çıkmaması mümkün değildir. Köstebeklerin varlığının hissedilmesi ile her iki taraf için de, müthiş bir ölüm kalım savaşı başlar. Yıllardır farklı kimliklerde yaşamış olmanın verdiği yükün ağırlığına bir de, deşifre olma korkusu eklenince her iki köstebek için de tehlike dolu bir hayatta kalabilme mücadelesi başlar.

http://filmjournal.net/clydefro/files/2 ... parted.jpg

ikinci film "The Last King of Scotland"

Genç doktor 1970?lerin Uganda?sına vardığında çok uzaklardaki bir ülkede vahşi bir macera yaşayacağını düşünerek yola çıkmıştı. Eğlenecek, insanlara yardım elini uzatacaktı. Fakat bu yolculuk dünyanın en karanlık yerine; insan kalbine gidiyordu. Bu film dünyanın tanıdığı en çılgın diktatörlerden biri olan Idi Amin dönemindeki Uganda?yı beyaz perdeye taşımaktadır. Kaderin inanılmaz bir cilvesi ile, Uganda?da tıbbi bir misyonda bulunan doktor Gerrigan dünyanın en barbar kişilerinden biri olan İdi Amin?in yönetimi içinde sıkışıp kalır. Garrigan?ın bir kriz durumundaki soğuk kanlı tavırlarına ve çalışmasına tanık olduktan sonra bu doktora hayran kalan Uganda?nın başkanı İdi Amin, Garrigan?ı kendisinin özel doktoru ve en yakın sırdaşı olarak seçer. İlk başlarda yeni pozisyonu ile gururu okşanan ve büyülenen Garrigan, çok geçmeden Amin?in vahşiliğini ve kendisinin bu durumdaki suç ortaklığını fark eder. Garrigan yanlışlarını düzeltmeye ve Uganda?dan sağ olarak çıkabilmeye çabalarken, dehşet ve ihanet peşini bırakmayacaktır.

http://www.rounder.com/images/album/ROU ... _Cover.jpg

üçüncü film "The Illusionist"

Edward Norton ve Jessica Alba başrolde

Eisenheim, aristokrat bir ailenin kızı Sophia?ya aşıktır ama kendisinin marangoz bir aileden geliyor olması, çevreleri tarafından bu aşkın hoş karşılanmamasına neden olur. Aşkını yaşamasına yasak konan Eisenheim, ülkeyi terkeder ve dünyayı dolaşmaya karar verir.

15 yıl sonra tanınmış bir illüzyonist olarak ülkesine döndüğünde, eski aşkı Sophia'nın Avusturya-Macaristan veliaht prensi Leopold ile nişanlanmak üzere olduğunu görür. Ama yıllar sonra tekrar karşılaşan eski aşıklar, birbirlerine kayıtsız kalamazlar ve eski duygular yeniden alevlenmeye başlar. Bu durumun farkına varan Prens Leopold ile Eisenheim arasında, sıkı bir mücadele başlayacaktır.

Neil Burger'in yönettiği filmde, Edward Norton, bu kez de, doğaüstü güçleri sayesinde, koca bir imparatorluğun güç dengelerini tehdit eden bir karakterle sinemaseverlerin karşısında.

http://www.cinematicwallpaper.com/movie ... ionist.jpg

dördüncü film "Green Strett Hooligans"

Tuttuğun takımın maçındasın. Stadyum dolu, tüm taraftarlar ayakta. Kıran kırana ve sert bir maç. Oysa sahada olup bitenler daha sonra olacaklar için sadece bir ısınma. Kargaşa başladığında sakın kaçma. Kendini sonuna kadar savun. Savaş. Nefret ettiğin birini düşün. Matt (Elijah Wood), bir yanlış anlama sonucu Harvard Üniversitesi?nden atılmış ve ablası Shannon?ın (Claire Forlani) ailesiyle birlikte yaşamak için Londra?ya gelmiştir. Pete (Carlie Hunnam) ile tanışması Londra?nın şiddet dolu yüzüyle karşılaşmasına sebep olur. Pete ve arkadaşları, İngiltere?nin en sert futbol kulüplerinden birinin ?Green Street Elite? adlı fanatik taraftar grubunun bir parçasıdır. Matt, bu dünyanın içine çekildikçe sokak kanunlarının okulda öğrendiği doğrulardan oldukça farklı olduğunu anlamak zorunda kalır. Hayatının en önemli dersini de yine sokaklardan alacaktır. Futbolu ve şiddeti birbirinden ayıramayan holiganların dünyasını gözler önüne seren yapım
http://www.cosmopoetica.com/blog/wp-con ... ligans.jpg

dördüde çok kalite şiddetle tavsiye ederim

Film tutunca ikincisini de yapalım, o da tutarsa üçüncüsüne de yapalım filmleri baymaya başladı.

Oysa ne güzel baştan aşağı bir hikaye yaratıp, Matrix gibi bunu üç filme yayarak doya doya felsenizi anlatın ya da Rocky gibi hikayenizi hazırlayıp olayınızı doya doya anlatın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...