Sinema (Vizyondakiler & Tavsiyeler & Yeniler-Eskiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The Good Son izleyin kesinlikle. Macaulay Culkin ile Elijah Wood pynuyor.Çocuklukları tabi film 1993 yapımı.

Pskopat bir film.Aslında Macaulay yerinde olmak isterdim. :)

Özellikle Ömer'in izlemesini tavsiye ederim. :) ;)

katılıyorum yukarda ki yorumlara..bazı filmlerin 2. si ve 3. sü çekildikten sonra kesinlikle ilk film deki aldığın tadı alamıyorsun..saw ' da bunlardan biri,ilk film hariç diğerlerini at çöpe..
son zamanlar da seri filmlerden özellikle Bourne efsanesini tavsiye ederim..
1-The Bourne İdentity
2-The Bourne Supremacy
3-The Bourne Ultimatom (lakin şu an sinemalar da oynamakta muhtemeş bi film tavsiye ederim..ama önce ilk 2 filmi izlemeniz gerekecek eğer izlemediyseniz..)

Saw aslında seri olarak kötü değil bana göre.Tamam 1 in tadını hiçbiri veremez belki ama özellikle III te kurgulu şekilde farklı bir film işlemişlerdi. IV de artık daha bir film tadı bekliyorum :)

Korkak Robert Ford`un Jesse James Suikastı
( The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford )

Gösterim Tarihi: 16 Kasım 2007
Yönetmen: Andrew Dominik
Oyuncular: Brad Pitt , Casey Affleck, Sam Shepard, Mary-Louise Parker
Senaryo: Andrew Dominik
Müzik: Nick Cave, Warren Ellis
Tür: Dram-Western
Süre: 160 Dk.
Yapım Yılı: 2007
Ülke: ABD
Dağıtımcı: Warner Bros.

Jesse James ülkenin ilk gerçek şöhretlerinden biriydi. Soyduğu ve dehşet saçtığı insanlar ve öldürdüğünü söylediği kişilerin aileleri için sadece bir suçlu olabilir, ama 1870?lerde James?in çetesinin eylemlerini anlatan sansasyonel gazetelerde ve ucuz romanlarda, Jesse huşunun ve hayranlığın odağıydı. Özgürlüğün ve Amerikan ruhunun temsilcisi, kanunu hiçe sayıp kendi kurallarıyla yaşayan bir asiydi?yani her yönüyle, bir efsaneydi.

En büyük hayranlarının biri olan Robert Ford hayatını günün birinde idolüyle yan yana at sürme umuduna adamış, idealist ve hırslı bir adamdı. Bir gün tarihin ona Jesse?yi sırtından vuran ?adi küçük korkak? damgası vuracağını asla tahmin edemezdi.

Peki ama folklorun ve gazetelerin satışlarının ötesindeki gerçek Jesse James kimdi? Ya da on eyaletteki kanun adamları deneyip başarısız olurken, henüz on dokuz yaşında Jesse?nin çetesinin üyelerinden biri olarak böylesine heybetli bir kişiliği alt etmeyi başaran Robert Ford kimdi? İki genç adam nasıl arkadaş olmuşlardı; ve birinin ölümüne, diğerinin ise hayatını tanımlayacak ve özetleyecek vurma olayına yön veren önceki gün ve Kimse asla tam olarak gerçeği bilemez.

Ron Hansen?ın romanına dayanan ?Korkak Robert Ford?un Jesse James Suikasti? Amerika?nın en ünlü kanun kaçağının ve onun şaşırtıcı katilinin özel yaşamlarını ele alarak, efsaneye yeni bir bakış açısı sunuyor ve ünlü vurulma olayının öncesindeki aylarda gerçekte neler olmuş olabileceği sorusuna yanıtlar arıyor.

The%20Assassination%20of%20Jesse%20James.jpg

KABADAYI'YI izleyin derim..

Kenan İmirzalıoğlu, Rasim Öztekin, Şener Şen, İsmail Hacıoğlu başrollerini paylaşıyor. Ömer Vargı yönetmen.

Çok iyi bir film. Şahsen çok beğendim.

İzlemenizi tavsiye ederim.

Özeti ;

Meşhur Kabadayılardan Ali Osman (Şener Şen) eski günlerine veda etmiştir. Beklenmedik bir anda yıllardır görmediği ve aşık olduğu kadının izini bulur ve bir oğlu olduğu haberiyle sarsılır. Oğlu Murat (İsmail Hacıoğlu) sevgilisi Karaca (Aslı Tandoğan) ile bir barda çalışmaktadırlar. Karaca?ya yıllardır aşık olan mafya üyesi Devran ise(Kenan İmirzalıoğlu) kızı geri alabilmek için herşeyi göze almıştır. Ali Osman?ın artık tek amacı oğlu Murat ve sevgilisi Karaca?yı canı pahasına korumaktır. Devran için hayattaki tek amaç Karaca?dır ve yoluna çıkan herşeyi ve herkesi yok etmeye hazırdır...

Son günlerde izlediklerimi geçeyim.

Fantastic Four Rise Of The Silver Surfer (2007)

fantastic-four-rise-of-the-silver-surfer.jpg

Beklediğimden daha iyi değildi tabiiki.Ama sevdiğim için oturup bira mısır izledim öyle vakit geçsin diye.Sevenlerine hitap ediyor sadece.

Godfather serisi

img_3395_godfather.jpg

Nedendir bilmem bu zamana kadar izlemedim.Sonunda durmadan 9 saat izledim.Bitrdiğimde italyanca konuşuyordum.Klasik zaten yorum yapmaya gerek yok .Hala bneim gibi izlemeyen varsa temin etmeli ve izlemeli.

No Reservations (2007)

noreservations-poster-big.jpg

Son zamanlarda izlediğim en güzel romantik komedi.Zaten tanıyanlar bilir yemek yapmayı severim ve mutfak romantizmine inanırım :D Cidden alın sevgilinizi direk izleyin.

Hot Fuzz (2007)

hot-fuzz-poster-1.jpg

İngiliz komedisi tarzı insanları sıksada cidden güldüğüm 1-2 sahne oldu.Öyle vakit geçirmek için izlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...