Sinema (Vizyondakiler & Tavsiyeler & Yeniler-Eskiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Death Proof
ve
Planet Terror (2007)

death-proof.jpg

planet_terror.jpg

Tarantinonun canı film yapmak istemiş.Grindhouse tarzına iki efsane film koymuş abimiz.Sinemadan zevk alan herkesin izlemesini tavsiye ederim.

Ratatouille (2007)

ratatouille.jpg

Minik bir farenin aşçılık deneyimi üzerine bir film.Duygusal öğeler barındırmakla beraber son derece eğlenceli.

Surfs Up (2007)

surfsup.jpg

Açık söyliyim beğenmedim.Animasyon furyasından ve penguen havasından yararlanıp yapmışlar ama fena sıkıldım filmde.Nerde bir ice age :)

The Last Legion (2007)

last_legion.jpg

Yine furyayı fırsat bilip yapılmış bir film.Ortaçağı sevmesem izlemezdim herhalde.Çocuk filmi olmuş.

The Simpsons Movie (2007)

the_simpsons_movie_torrent_bittorrent_download.jpg

Filmin başında direk mesajı veriyor zaten.Bu filmi sinemad seyretmek içn para verecek kadar salaksınız mı ne öyle bir şey diyor :) Normal bir simpson bölümünden hiç farkı yok.

Şimdilik bu kadar yoruldum çünkü :)
Varsa soracağınız bir film yada fikir almak istediğiniz birşey yardımcı olmaya çalışırm.

Bugün Beyaz Melek'e gittik.Mükemmel bir kadro.Gerçekten çok etkileyiciydi.Mahsun Kırmızıgül'ü tebrik etmek lazım.Çok beğendim tavsiye ederim.

Tavsiye ;

Pulp Fiction (1994)

Oyuncular:

John Travolta (Vincent Vega) , Samuel L. Jackson (Jules Winnfield) , Uma Thurman (Mia Wallace) , Harvey Keitel (Winston Wolf/The Wolf) , Tim Roth (Pumpkin) , Amanda Plummer (Honey Bunny) , Ving Rhames (Marsellus Wallace) , Rosanna Arquette (Jody) , Christopher Walken (Captain Koons) , Bruce Willis (Butch Coolidge)
Gangsterler camiasına içerden, unutulmaz bir bakış. Quentin Tarantino'yu her ne kadar önceki filmi Rezervuar Köpekleri ile çok övgü aldıysa da, kitlelere asıl tanıtan film.

Ödül avcısı Butch Coolidge şeytanla yaptığı bir anlaşmada ödemeyi durdurmaya karar verir. Honey Bunny ve Pumpkin, hayatlarına biraz hareket katmak isteyen genç ve birbirine aşık bir çift küçük soyguncudur. Öteyandan, iki kaşarlanmış gangster, Vincent Vega ve Jules, günlük işlerinden biri olarak, patronlarına ödemeyi geciktiren bir kaç sahetekar genci vurmaya giderler. Vincent patronun güzel ve genç karısına bebek bakıcılığı yapmakla da görevlendirilirken ortağı suç yaşamına son vermeye karar verir. Cesur bir boksör ise para karşılığı hile yapmayı reddederek şehirden kaçar. Kader bu aykırı tipleri muhteşem bir şekilde bir araya getirecek, yollarını kesiştirecektir.

Travolta, Bruce Willis, Harvey Keitel, Samuel L. Jackson, Uma Thurman ve sayısız ünlü oyuncu bu popüler kültür başyapıtında bir araya geliyorlar.

The Shawshank Redemption

shawshank.jpg

uzun yıllardır bir sürü övgü duymuştum bu film için...
elimde olmasına karşın birkaç defa niyetlenip izleyememiştim...
en sonunda bugün karar verdim ve büyük bir beklentiyle izledim...
şimdi kendime sövüyorum : "niye bu kadar geciktim..?"
olağanüstü bir film...
devleşen oyunculuklar,gözlerimi faltaşı gibi açtıran müthiş kurgu,kısacası kusursuz...
zaten imdb'nin top250 listesinde The Godfather'la birinciliği paylaşması filmin gücünü açıklamaya yeter...

diyorum ve yıldızlı 10 veriyorum...

10/10

Man On Fire

man-on-fire.jpg

Denzel Washington'a boşuna hayran olmuyoruz...
Pita(Dakota Fanning) ile arasındaki ilişki çok etkileyici.Gülerken,bir dakika sonra duygulanabiliyorsunuz...
Aksiyon'dan ziyade intikam duygusu ve öfke çok iyi yansıtılmış...
Kusurlar sürenin çok uzun olması ve de Marc Anthony...
onun dışında ;

8 / 10

I Am Legend

asezo7.jpg

Will Smith için izledim ama,vasatı aşamamış film...

5 / 10

We Are Marshall

we_are_marshall_blue-ray_dvd__large_.jpg

1910'te kadrosunun büyük bir bölümünü uçak kazasında kaybeden Marshall Üniversitesi Amerikan Futbolu takımının yeniden dirilişini konu alıyor...
Matthew Fox(Lost'umuzun Jack'i) yine döktürmüş...
özellikle sporseverler için çok daha başka tatlar verebilecek bir film...
harika denemezse de adama gaz veren,sıkı bir film...
hikaye gerçek ayrıca...

7 / 10

Valla Forest Gump'ı izliyorum yavaştan böyle.1.5 saatine yakınını izledim ama Shawshank'in tadını vermedi.Ama bazı bölümlerde ağğlayacaktım neredeyse.Güzel film.

Murat İnal' Alıntı:
Can :)
We Areeeee ???

Maarshaa :)

Million Dollar Baby

Million%20dollar%20baby%20-%20affiche.jpg

Boğazıma oturan yumrunun etkisi yeni yeni geçiyor...
Hilary Swank harika performansını Oscar'la taçlandırmıştı,sonuna kadar da haketmiş...
Bunun yanında Morgan Freeman ve Clint Eastwood isimleri de olunca fazla söze gerek kalmıyor...
Özellikle son yarım saati insanı yıkıp geçiyor...
fazla uzatmaya gerek yok ;

9 / 10

Forumda kimse sinemaya gitmez oldu herhalde :roll: 1 ay geçmiş hala mesaj yok
Recep İvedik duymasın sakın ;)

280936.jpg

Sonra o içten kucaklaması ile pestilinizi çıkartır ...

Green Street diye bi holiganlık filmi izledim West ham taraftar grubunun olayları falan çok süper.Herkese tavsiye ederim belki yazıllmıştır ama..

Semih TİYANŞAN' Alıntı:
Green Street diye bi holiganlık filmi izledim West ham taraftar grubunun olayları falan çok süper.Herkese tavsiye ederim belki yazıllmıştır ama..

Green Street Hooligans

Evet daha önce yazılmıştı ve filmi beğenmediğini söyleyen birini görmedim.
Defalarca izlenilesi bir film.

M.Ö. 10000'e gittim bugün.Çoğu yerde film 300 Spartalıyı tekrarlamış gibi geldi bana.Adamlar dağ,tepe,yaratık,yılan demeden gittiler,her zorluğun üstesinden geldiler yahu,ama yinede tavsiye ederim.İzlenilesi bir film...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...